Det är faktiskt synd om mig.....

Hejsan!
Är nyss hemkommen från vårdcentralen. Tagit lite prover och så. Idag skulle jag egentligen till Kommunhälsan, men eftersom jag mår helt skit idag oxå så ringde jag och avbokade den tiden. Va inte lätt att få en ny tid... men om 1,5 månad typ fanns en som passade med mitt schema..

Sjuk som jag var igår pallade jag mig in till stan. För Dennis och jag hade ju bokat tid för klippning. Och jag kände att eftersom jag bara skulle klippa topparna, så skulle det ju gå snabbt.. Men så kändes det inte :( Satt där med magsmärtor och bara längtade tills hon var färdig. Och speciellt social va jag inte heller.. Hon måste tyckt att jag var sjukt tråkig! Dennis fixade magtabletter till mig senare. Jag vet i fan va det är :( Mådde illa söndags natt, spydde på morgonen, fick köra hem vid 06 istället, spydde en 3-4 ggr till under dagen. Tisdag hade jag såå ont i magen, haft ont i hela kroppen, ryggen, huvudet, halsen.... Ja! jag tycker faktiskt synd om mig själv. Men det tycker jag att jag har skäl till att göra!

I vilket fall som så blev jag nöjd med klippningen och Dennis blev grymt snygg i sin frissa ♥
Så nu är vi fina tills vi ska till Stockholm!

I tisdags blev Dennis farbror till en liten Hugo... eller en liten/stor Hugo. Han vägde nästan 5kg och var 53 lång! Lätt datum att komma ihåg, då det är Dennes o min årsdag.

Nä nu måste jag vila mig! Jobbar ju 3 nätter från o med imorgon.... heela helgen.. fredag, lördag och söndag. Missar påsken, men jag byr mig faktiskt inte så mkt. Bra pengar får jag ju eftersom det är storhelgs ob. Och det känns att det behövs! Nästa lön blir inte rolig :( Fick ju bara ihop ca 96 h elr nåt. Nästa månad har jag 130h o lite till... och det är ju mer än bra ;)

Nä nu ska jag upp och lägga mig. På min underbart sköna madrass! Får så ont i ryggen av skitmadrassen från Ikea. Så nu har jag fått lägga min specialmadrass uppe på den. Vill ha en sån till hela sängen o inte bara "min" sida. Men men, det har jag inte råd med ny då den e svindyr :/

Hoppas ni mår bra....

Och hoppas ni har överseende till min tycka-synd-om-mig-själv-blogg...

Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej gumman!

Stackars dej! =( Jobbigt å må dåligt!! Konstigt att de itne går över....

Hoppas du kryar på dej!!

kramar & pussar

2009-04-09 @ 09:40:00
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Pauline

Usch usch inte bara du som tycker synd om dej, jag gör det oxå.. Får hoppas det känns bättre med ryggen nu när du ha den gamla madrassen över :) Hoppas du mår bättre nu så du orkar med att jobba! :S

2009-04-09 @ 21:16:28
Postat av: Jeanette

Tråkigt att du är sjuk! Krya på dig!

2009-04-11 @ 13:31:54
URL: http://tonyjeanette.blogg.se/
Postat av: Cissi

Krya på dig gumman!!hoppas de hittar vad som är fel med dig och att smärtorna släpper snart.kram på dig

2009-04-13 @ 10:05:45

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback