Typiskt!

Hej!

Så då va denna dagen nästan över. Har faktiskt inte gjort så mycket idag..
Dennis har burit ut lite trädgårdsmöbler och trallgolv från den inglasade altanen som ska rivas..

vi gjorde hemmagjord pizza till middag idag... Ser skitäcklig ut på bilden... men jag lovar att den va riktigt smaskig ;P


Dennis bror Phille kom förbi en sväng nu ikväll.. och märkte då att det va lite luft i ena däcket på min bil =( Och givetvis hade jag fått punka! Denne och jag som ska köra 40 mil imorgon!!! :( Ska iväg en sväng imån.. Var kan jag inte säga..
Och han hade inte grejer att kunna fixa det idag! Så imorgon måste han fixa det innan vi kör vid halv 10!! Suck! Lite ledsen över det.. alltid ska det va nåt! :(

Här kommer kort!


Hej då!



Bortskämda Rottweilers

Hej alla glada vänner!

Denne o jag upptäckte för nån dag sedan att hundarna bitit i golvet inne i hundgården, så idag har vi fixat till det. Vi hade faktiskt lite överblivet laminatgolv som vi la dit!! =) Så bortskämnda, det är nog inte alla vovvar som får ha laminatgolv i hundgården minsann ;) hihi...

Vi har även byggt lite på kattrastgården.. ett litet "gryp in".. så dem är där nu och ha det gott i friska luften!

Idag är vi även hundvakt åt svärmors söta lilla chihuahua/papillon Nea. Hon och katten Turbo älskar att leka och brottas =) Så kul att se en hund som är dubbelt så liten som katterna haha...

Har en svullen "ringfingertå", (heter det så?!?) hade en liten äcklig fästing mellan "ringfingertån" och "långtån", så nu kliar det som fanken och är svullet. Det är inte klokt va omtyckt jag har varit nu på sensommaren; av fästingar då alltså :P har nog haft 3-4 st!!

Ha det gott!!


Idag är jag glad!

Heej =)
Idag är jag glad! :) Inte för nåt speciellt, jag är bara glad!

Jag gick igenom frysen idag.. dax att äta upp det som finns i den för att sedan frosta av den. Den är tjock av is :/
När Dennis slutade åkte vi till Maxi och köpte lite helg godis och lite vi behövde handla hem i matväg =)

Idag har vi ätit helstekt marinerad fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis och rödvinsås. Det var mycket gott! Nu har jag precis tagit ut en paj från ugnen =) Doftar så gott nu! Det är vanlig smulpaj med björnbär i som jag plockade här om dagen! och till det blir det vaniljvisp! Mumma!

Sitter och dricker mitt favoritvin nu.. Asti Cinzano, riktigt gott!

Har komit på att jag dragits med i det här beroendet av Farmville på Facebook... haha... så knäpp man är!

Ha det gott!!

Bilder från idag! =)

Hejsan!
Idag har kompisen Jenny varit hos mig. Hon hade köpt med sig goda frallor och ciabattas som vi åt till frukost. Och vet ni vad hon med hade mig sig till mig!?! En ljuvlig bukett med rosor i olika färger och ett ljus med en doft av viol/ lakritz! Det doftade supergott, nästan att man ville äta upp det =)

 

Efter frukosten tog vi oss en promenad i skogen med mina rottweilers Wilma och Acira. Det var jättehärligt väder!


Jenny fick massa blöta pussar av Acira. Och söta Wilma på bilden bredvid!

Jag och mina hundar!
Jenny hade även bakat en riktigt saftig och god morotskaka som vi mumsade i oss när vi kom hem. Hon är verkligen superduktig på att baka!!



Sen gick vi ut en stund i trädgården... Smakade på frukterna i träden m.m. Här är lite foton från min trädgård =)







Jag bjöd Jenny på lite lunch också! Himla gott! Gör en tjock och smakrik köttfärsås. Skär av toppen på ett franskbröd, gröp ut innehållet, fyll med färsen, på med locket och lite riven ost uppe på. in i ungen! Servera med sallad och någon dressing. Mycket gott!!!


Nu ska jag upp och läsa i en bok jag fick låna av Jenny =)

Natti natt!

Kram


Den som väntar på nåt gott.....

Här kommer ett snabbinlägg.....

Hej på er läsare!

Igår var bankmannen hos oss och kikade på huset. Han ska ringa oss om besked nästa vecka! Pirrigt! Vi vill låna upp en del så vi kan renovera huset på det sätt vi tänkt. Bland annat göra badrum nere, tvättstuga och bygga ut ena sidan på huset med 5 meter.. så det blir större vardagsrum m.m.
Så snart kommer man väl bo i en byggarbetsplats.. Dock kommer Dennis göra i stort sätt allt själv. Men han är ju händig me och det är tur det.. annars hade det kostat skjortan! Men däremot kommer det ju ta ett tag.. tar ju både tid och kraft.. Men det som väntar på nåt gott!

Idag har Dennis och jag varit iväg hela dagen och imorgon är en ny dag =) Och då kommer Jenny hit (min bästa vän).. vi ska mest äta haha... frall frukost, sen lunch och kanske middag om vi orkar och hinner det innan hon ska hem. Ska bli superskoj!

Ha det gott!!!

/Hanna

Vaken i 25,5 timme

Halloj!
Nu är klockan 11.00 och jag har varit vaken i 25,5 timme nu... och längre kommer det bli eftersom jag inte kommer lägga mig förrän ikväll.. Anledningen är att jag har jobbat natten till idag, och hinner inte sova idag. Full rulle här hemma, för klockan 16.10 kommer bankmannen och värderar huset. Då vill man ju ha så fint som möjligt =)

I natt är jag i alla fall ledig. Jag skulle i vanliga fall jobbat, men la in om ledigt eftersom jag och min sambo ska på ett informationsmöte i morgon om en grej. Har även lagt in om ledigt på söndag då jag skulle jobbat, för på måndag ska vi iväg igen... Och om det inte blir att jag hoppar in och jobbar nu, så kommer jag vara ledig enda fram tills nästa helg!! Wóohooo!! ;D

Nä, nu måste jag fortsätta städa... De mesta är helt klart.. ska snart avsluta med att skura golven! Sen baka en kladdkaka och innan dess måste jag nog köra till affären me... men det kanske funkar ändå! =) Vill helst inte köra nu när jag varit vaken så länge, reaktionsförmågan är nog inte den bästa!

Puss & Hej!!

Getingstucken :(

Hejsan!

Nu är vi inne efter en "full rulle dag". Har varit duktiga hela dagen. Tvättat massor och hängt upp tvätt och sen in i garderoberna. Plockat upp äpplen från marken till svärfars får, klippt gräset och målat lite inne och röjt en del m.m. full rulle som sagt!
Allt slutade nu ikväll när Dennis körde med trimern och blev geting stucken! =( Han som är allergisk! Stackars gubben min! Så det va fort in och ta Betapred tabletter och tvätta med sprit... socker ska också va bra! Så nu blir det vila för Dennis del resten av kvällen.. men som om han inte har gjort tillräckligt ändå idag! Så duktig =)
Stackars älsklingen e jättesvullen om armen nu... ser riktigt stark ut haha :P



God natt!!!!

Kramiss

I Need my beauty sleep!

Tjenis!

Tar en paus nu från pulandet hemma.. har hängt ut tvätt m.m. I full gång med andra ord...

Jag går runt i mina mintgröna siden pyjamasbyxor som har en text som lyder; I Need my beauty sleep! Riktigt sköna!
Jag hade glömt bort dem, men när jag va uppe på rummet över garaget blev jag sugen på att prova mina urgamla och (många) på tok försmå kläder, som jag förvarar där i klädkartonger. Och så hittade jag så klart dessa pyjamasbyxor med tillhörande linne. Så dem var jag tvungen att ta ner =)

I morse innan jag vaknade drömde jag en helmysko dröm, den handlade om att Dennis och jag va inne i stan.. eller allt såg ut som inne (Karlskrona) stan, men i drömmen var vi typ i Köpenhamn. Vi gick på "Ronnebygatan" och fick syn på ett nytt fik.. Gick in och såg en stoooor lokal med flera våningsplan, full med starka färger, mest i rött och blått. Och vet ni vart vi var? På ett jäkligt mysko tivoli. När vi var där inne kom komikern Björn Gustavsson fram till mig och då blev Dennis sotis haha...och sa att han skulle nita honom om han rörde mig.. öööh!? ;) sen gick Dennis och jag och åkte jättekonstiga karuseller... som bara skakade m.m. Och helt plötsligt försvann Denne. Och jag var tvungen att åka två otäcka karuseller innan jag fick lämna området.. reglerna va så!? Sen skulle jag låsa in min svarta lilla väska i ett skåp, som satt ihop på min plats i karusellen. Men sen minns jag inte vilken det var. Men det var en annan tjej som visste det. Så när jag kom tillbaka fanns där även en stoor förpackning med chips och morot/gurka med dipp (som inte jag hade på min plats)... jag ville hellre haft det.
Sen vaknade jag av att min väckning på mobilen ringde... Snoozade och somnade om och drömmen fortsatte. Och då kom Wilma och Acira (mina Rottweilers) och dem gick tillsammans i ett koppel och skulle ta mig där ifrån... och jag tog tag i kopplet och hundarna gick ut från en utgång... med där var bara en vägg....!
Lite mysko... precis som vi inte skulle komma ut.. Helknasig dröm...

Har ni oxå perioder då ni drömmer knasiga drömmar.. tror ni drömmar kan ha en innebörd i verkliga livet????

Kram

idag..

Hej på er!

Idag har vi varit på Blackracet tillsammans med Dennis bror Philip, min syster Annika och hennes familj. Det var kul.
När vi kom hem igen så satte jag igång att rensa massa papper, som räkningar och skit som va vääldigt gamla. Vi är faktiskt rätt bra på att samla på sådant länge!

Nu är jag trött och ska bara surfa runt lite här, sen ska jag upp och nana!

Sov gott!

Puss o kram

Helg snacks!

Heej :)
Idag har jag sovit som en gris! Så gott! Älsklingen väckte mig vid 15- tiden när han kom hem.
Efter ett tag åkte vi till Torsås (där närmaste affär finns), köpte lite gott till helgen och hyrde filmer. Idag blev det Wallanders nya... "Tjuven"... kollar på den nu och måste säga att den är himla bra! Men vilken Wallander film är inte det? Älskar Wallander! Sen ska vi se en komedi som heter "Fired Up" .

Fixade riktigt gott och lite nyttigare helg godis.. gurka och morots stavar med dipp till och så en liten skål med nötter =) Mums...

Imorgon ska vi städa och röja lite och kanske ta bort gamla möbler som vi inte har någon nytta av m.m. Sen klockan 17 ska vi till Kalmar och kolla på Blackrace. Kuul tycker jag.. biltokig som jag är!

Ha en mysig kväll med er nu! =)

Kram kram

Värdera huset! :)

Hej på er!

Åh så spännande! Idag ringde banken och Dennis bokade tid med bankmannen då han ska komma och värdera vårt hus! Så spännande! Han kommer på tisdag!
Så i helgen vet vi vad vi ska göra! Städa städa städa och rensa m.m. Fattar inte hur vi ska hinna..

Här är en bild som är ca 1,5 år gammalt... har gjort en del på det. Både invändigt och utvändigt!


Nu är sommaren över i mina ögon! Ser bara höst ute när de kyliga vindarna gör så man får rysningar... brrr.... Inne i stan såg jag massa träd där löven börjat ändra färg och falla ned. Och faktiskt så har jag börjat packa ned sommarkläderna nu..

Nu ska jag snart iväg och jobba en natt till. Sen är jag ledig över helgen =) Skönt! Det var rätt kul att vara tillbaka på jobbet, men ack så trött jag är. Var ganska pigg på jobbet hela natten.. Men idag! Skulle nog kunna sova enda tills imorgon hehe...
I natt har jag tonfisksallad med mig, med ägg, sallad, pecannötter, solrosfrön och baby morötter m.m. =) Gott!

Ha en fin kväll, så hörs vi nog imorgon!

Puss & Kram

Jobbedax

Ja sorgligt men sant! Nu är semestern slut... fast ärligt talat är jag glad att tiden går fort nu =) ♥
Nu jobbar jag två nätter.. kommer nog gå fort :) Sen på måndag jobbar jag igen och då tillsammans med min kära jobbakompis Agnete =) Ska bli jättekul att träffa henne igen! Vi har inte setts sen hon gick på sin tidiga semester!
Sen kommer jag va ledig två nätter.. hoppas dem får in nån snabbt så man slipper tänka på det!

Ibland kan det vara lite bekymmersamt (stavas det så??) vad man ska hitta på för mat att ha med sig. Ibland köper jag nåt på nån mack.. oftast sallad.. men det blir lite dyrt i längden, så ofta har jag med mig egen sallad eller nån baguette. I natt har jag iaf fixat med en sallad med kyckling, fetaost, pecannötter, minimorötter, solrosfrön, gurka, paprika, sallad och majs... kanske har glömt nåt? Sen en osötad baguette med en mjukost till... gott!

Idag har jag lättat mitt hjärta lite me, va skönt och gick fort hehe....

Ha det gott!

Pussen

Som jag har letat!

Ååååh vad glad jag är! Som jag har letat!!

Har tagit itu med "stökrummet" idag! Vi ska ta ut sängen som står där, lika så skrivbordet ska upp på vinden. Och vet ni vad jag hittade efter 2 års letande och saknad! Min fina silverring!! Jag fick den i födelsedagspresent av en gammal kompis för några år sedan.. Och jag har tyckt så mycket om den! =) Och nu sitter den på mitt långfinger igen där den hör hemma! Jippii!! ;D

Som sagt ska vi ju röja ut allt från det rummet, för så småning om ska det bli ett härligt badrum! Vi har bara en pytteliten toa på övervåningen, med en liten trång dusch... Vi ska ju även göra en tvättstuga och bygga ut så vi får större vardagsrum, som då blir lättare att möblera =) Men det är det 2-3 års projekt... kostar både tid och pengar =) Men den som väntar på nåt gott..... heter det ju =)

Hej då!


She Wolf

Kolla in denna mäktiga videon! Nån rörligare artist får man nog leta efter =)
Jäkligt dålig kvalité dock...

Shakira- She Wolf....


Vad tycker ni?! Visst är den bra!

Kan det bli bättre??

Hejsan!
Som ni vet har det inte varit min dag idag... utan jag har varit väldigt ledsen och så... man är ju så ibland av olika skäl... och det är ju alla ibland. Inte sant!?!

Nu har i alla fall min sambo fixat fotbad till mig, tänd ljus och så gett mig en stor bit kladdkaka =) Och om lite mer än en halv timme börjar Roomservice på tv =) Kan det bli bättre? Oja! För min bästaste vän Jenny hade gjort ett supergulligt bildspel från många år tillbaka till detta året! Man såg inte klok ut förr haha... men men... Kolla in det och hennes fina blogg här! 

http://jensisdagbok.blogg.se/2009/august/hanna-jenny.html

Ha det bra!

Kram

Gladare

Lite gladare nu =) Och snart kommer prinsen hem! =)
Har städat lite i "Stökrummet", men är inte klar än... massa tvätt o skit...
Hur har ni det hemma hos er? Är ni pedanter eller har ni me ett ställe där det alltid hamnar skräp och tvätt på??

Kram

Väntan, det värsta som finns!

Usch idag är en sådan dag som jag känner mig så jäkla ledsen.. att jag skulle kunna gråta bort hela dagen. Jag känner mig ensam nu när Dennis har börjat jobba. Och önskar att han var här hemma hos mig och höll om mig...
Jag hatar motgångar som kommer gång på gång. Jag hatar väntan... det är nog det värsta som finns! Och oro! Det går inte alltid tänka positivt! Sorry.....

Sista dan´!

Hejsan!
Japp då var det söndag, vilket innebär att detta är Dennis sista semester dag :( Tråkigt! Imorgon börjar han jobba!! Det har varit riktigt skönt med semester vill jag lova!
Själv så börjar jag inte förrens på onsdag.. då börjar allvaret igen. Har lagt in om ledigt två nätter nu i Augusti som jag måste vara ledig...
Men har ej fått svar än, om dem fått in någon eller ej.

Idag ska vi försöka städa lite i det jag kallar "stökrummet" ... ser alltid ut som en bomb slått ner där! :/

Ha det gott!

/Hanna


Jättekul igår, mindre kul idag

Hallå tjejer och killar! (Dennis iaf hehe)

Fest stod på fokus igår! Syrran och dem kom hem till oss vid fem.. käkade lite Nachos el Grande.. (Nacho chips som man dippar i gräddfil, salsa sause och guacemole).. gott fredags snacks!
Drack lite cider och Bailey´s..

Sen vidare in till stan.. chaffis hade vi också.. snälla Phille som ställde upp att köra =)
Vi åt god mat på Nivå, Annika och jag drack cider och till efterrätt tog vi oss en SUPERGOD varm drink... Hot Nivå hette den... och innehållet va bla. Varm choklad, (eller kaffe valfritt), Bailey´s.. sen nåt annat och toppat med grädde... det var riktigt mumsigt! Sånt man skulle kunna smaska på varje kväll hihi...

Efter att haft det riktigt trevligt på Nivå, gick vi ner till Sailet... och in i Öltältet... Stod och lyssnade på ett band som spelade.. mycket bra var dem. Ena killen spelade när vi var på julfest med Dennis jobb i julas.
Frammåt halv 1-1 körde vi hemåt, mkt nöjda! 



Nivå och öltält

Halluu! :)
Har lunchat lite nu.. det satt fint! Vi var rätt hungriga eftersom vi skippade frukosten idag!
Har varit iväg en snabb sväng.. bytt färg som dem blandat fel till huset, va en sväng på Dennis jobb där han la in om 2 semesterdagar..

Vid fem ska vi hämta min syrra och hennes sambo Magnus. Sen hem till oss och dricka lite öl och cider. Sen kommer Dennis bror Phille också.. sen ska han köra oss in till stan och vi ska äta på Nivå kl.20... ska bli mysigt!
Därefter blir det en sväng ner till Sailet och öltältet =)
Fast det blir inte så sent idag.. senast kl.01, för annika ska jobba imorgon!

Nu ska jag kolla till katterna i rastgården!

Puss heeeeeeeej

=)

Jippii... kollade till Aciras öga idag och det såg bra ut, så jag ringde och avbokade tiden hos veterinären!
Vad skönt att det inte verkade va något allvarligt! Man blir ju rädd så fort det är nåt konstigt med ens sötnosar!

Så nu är frågan... va uppe och piggna till... eller gå och lägga mig och se om jag kan sova några timmar till..!?

Kram

Raggsockar!

God kväll!
Vi tog en runda in till stan innan, det är ju Sailet denna helgen ons-sön elr hur det nu är. Det är lite marknadsstånd, stort öltält, karuseller, båtar m.m. I vilket fall så när vi kom dit.. så var det som om himelen öppnade sig. Det regnade så mycket att det rann forsar på gatorna! Vi hade hundarna med oss och vi blev genomblöta! Stod säkert en halv timme eller nåt i skydd under ett tak. Och åskade och blixtrade gjorde det me!

Så vi gick raka vägen till bilen, när det blev lite uppehåll. Tog en sväng förbi Mc Donald´s.. och sen hem. Så nu sitter jag här och har raggsockar!!!!!! på mig och dricker varmt gott te med smak av Mild vanilj. Brrr... det blev kallt om fötterna när jag bara hade mina tygskor på mig som blev genomblöta...

Btw, igår var ju min mamma här och hennes gubbe. Vi åt lite tacos och fikade och så... Här är nån bild!


Veterinären! Stackars lillan! :(

Hej!
Vi har fått en tid till Veterinären imorgon. Fick ringa dit idag för Aciras öga är alldeles rött, rinnigt och hänger :( Antagligen någon ögoninflammation eller om hon fått nåt i det! :( Och eftersom det är ögat så ville dem att vi skulle komma och kolla henne där.. Stackarn! :(
Jag märkte att hon va lite sån igår, men inte alls som idag!

Ni kan nog inte missa vilket öga det är :(
Som tur är verkar hon inte besväras utav det.. fast det är ju svårt att veta..

Stackars lillan!

Tjejkvällen 11/8

Hej hej på er!
Tänkte äntligen börja blogga lite. Efter att ha gått igenom hur många kort som helst och redigerat endel så har jag äntligen blivit klar för att börja skriva här!
Detta inlägget blir mest bilder... men vad är det inte man säger?! Ibland säger en bild mer än ord ;P
Jag får väl börja med att säga vad det var för present min kompis fick igår! Ett paket med lite marmelader i olika smaker, chokladskorpor, polkagris, te, ett hundben till Selma och ett choklad... så nu får dem minsann gotta sig =)
 

Maten vi åt!
Förrätt: Augergine med köttfärsfyllning och Mozzarellaost.


Huvudrätten:
Fläskfilé i rödvinssås, serverat med färskpasta och en härlig sallad.


Dessert:
Hemmagjord Chokladmousse


Dricka som vi "pimplade", rikligt under kvällens gång!
Bestod av Black Tower med Sprite, is och hallon. Vi drack även Asti Cinzano. De två godaste vinerna som finns ;D


Här kommer lite kort på oss från den roliga kvällen ;D Och för att förvarna er lite... Det är gaaaanska många!
 
Jenny i en fin Leopardklänning med söta detaljer

Jag i min sköna outfit med svart midjekjol och en enkel vit trekvartströja.
 


Min söta vän! Älskar våra tjejkvällar! Vi har dem alldeles för sällan :/ Men det får det minsann bli ändring på!






Rätt lugn start på kvällen =) Blev lite galnare efter några timmar =)


Här är Jag!



Vi.....


Ja det va väl dem NORMALA bilderna.. hehe... och nu kommer dem ONORMALA!


Denna bilden är superfin på Jenny... men ser ni vilken svamp hon är ;P haha



Tack gumman min för en SUPERkväll!!!!

Du och jag Jenny......
;D

Puss och hej

Heeej! :)

Hej!
Sitter och sminkar mig nu och ska göra mig fin till tjejkvällen!
Kommer bli en toppenkväll, det vet jag.. för vi har alltid så kul ihop!
Och det hon inte vet.. är att hon ska få en liten present av mig =) Jag kan inte skriva vad det är, fall hon läser min blogg nu innan :P

Imorgon kommer min mamma och hennes "gubbe", på besök.. Vi ska äta lite Tacos och så.. ska bli trevligt!
Och fredag ska vi ju till Sailet med några.. Ska me bli kul!

Nä, nu har jag lite att köra.. platta håret m.m.

Ha det bra =)

Jag är glad!

Ja jätteglad är jag faktiskt!
För i morgon ska jag och min underbara vän Jenny ha en riktig tjejkväll! Vi ska äta 3 rätters middag, dricka gott vin + kanske lite annat ;) Vi ska fota, kanske spela guitar hero, kanske dansa, sjunga, bli lulliga, bli fulla och kanske heldragna och mätta och vi ska skratta och busa med hennes lilla hund Selma... och ha jätteskoj! =)

Kul att ha massa att se fram emot!!! =D



Pussen



En stor tjej!

Hej!

Idag har jag varit på kalas. Min systerdotter Felicia har fyllt 7 år! Tänk hon börjar skolan nu!!! Helt sjukt. Jag minns när hon föddes.. då tänkte jag fram i tiden och försökte se hur hon var när hon blev lite äldre, när hon kunde prata.. när hon får sin första mobil så man kan smsa med henne, vad hon väljer för inriktning på gymnasiet, vad hon kommer jobba med, hurdan hon blir m.m. Hon har kännts väldigt speciell för mig. Kanske beror det på att jag blev moster för första gången då hon föddes!



Gamla bilder på oss! 4 år gamla!


Grattis stora tjejen!!!!!!!!!

Puss & kram

Farstukvisten klar!


Gränna! ♥

Självklart när vi var i trakterna så tog vi oss en sväng till underbara Gränna!
POLKAGRISARNAS STAD!! Har ni varit där??
Om inte så måste ni dit någon gång! Så underbart att se bergen och havet!

Det var flera flera år sedan jag var där sist! Var där minst två gånger med pappa när jag var liten...

I vilket fall, så köpte vi så klart äkta polkagrisar! 12 polkagrisstänger.. massa olika smaker hallon/salt, viol/salt, vanilj, mint och vanlig traditionell polka m.m. 
Vi åt även gott på Restaurang Amalia där me!






Måste få beklaga mej lite me.. ;p hehe... på väg hem så käkade vi polkagrisar och jag smaskade som bara den! Och rätt som det är så känner jag nåt vasst mot tungan! tror ni inte jag har smaskat så mkt att en tand gått sönder lite :( Sylvass är den och jag har fått en blåsa på tungan nu av det :( buuuhuuu!!!!

Puss o heeeeeeeeeeej!


Kör så att det ryker!

Tjena!

Vilken dag alltså! Den har verkligen varit jätterolig! Tidigt imorse åkte Dennis och jag mot Linköping och Torpa Gård.
Där har Dennis kört så att det har rykt som bara den! ;D
I juni när han fyllde 25 fick han bland annat denna presenten av mig... Att köra Folkrace!
Och han kom på 6e plats av 22 möjliga!!! Kanon! :) Min duktiga man!

Jag stod på läktaren och tog kort och filmade på när han körde :) Och som tur var hade jag med mig solskyddsfaktor, för det va stekhett där av solen! Riktigt gött!!! Här är några kort!!


Dennis på väg ner mot informationen....... 

Information om relger och flaggor m.m. Alla som skulle köra plus några åskådare...

Dennis gör sig redo!

En del av banan

Banan...

Dennis har kört sina rundor nu =)

Visst ser han glad ut min prins??

Ojdå Dennis, det gick nog liiiite för fort :S


PUSS älskling och tack för en kul dag! ♥

Dennis & mina små liv


Älskling... grattis på din namnsdag ♥ Jag älskar dig Dennis!

Hej kära bloggläsare!
Idag har vi byggt klart farstukvisten ;D Tjooohooo! Lägger in bilder sen.. för usb-porterna är upptagna av externa hårddisken! Tänkte ta och spara mina bilder som jag har på datorn för att sedan rensa, rensa, rensa! Datorn är alldeles för full och det är konstigt att den inte är segare än vad den är ändå!

Hundarna har badat i vattenspridare.. det tyckte dem va jättekul! katterna har varit i rastgården! Här är bilder på dem när dem va pyttesmå =)
 
 
Visst är dem ljuvliga mina små liv??!! ;D Nu minns jag knappt längre hur det va när dem var så små... Jag saknar en sak mycket, och det är att dem ligger nära varandra och håller om varandra. Dem är väl för gamla för det nu kanske :P


Slänger in en dagens.....


En dag i Köpenhamn!

Hallå!
Nu e vi hemma.. har varit ett tag.... och det är riktigt skönt! Borta bra men hemma bäst helt enkelt!
så nu ligger jag i sängen och tänkte slänga in ett inlägg innan jag gosar ner mig under täcket....

Tågresan... gick himla smidigt... tåget gick från Karlskrona 5.40 typ... det var några dryga timmar att åka.. 3,5 timmar!



När vi var framme i Köpenhamn hade Tivolit inte öppnat än.. så vi strosade runt lite på Ströget, men handlade inget då.
Sen efter att ha köat cirka 30 minuter minst! in till Tivoli, så åkte vi massa karuseller.. Nån berg och dalbana på vatten, sagolandet, liten berg och dal bana, nån snurrkarusell, Lustiga huset, en rätt rolig liknande flygande mattan med vatten sprutandes mot en (fast man fick inget på sig) och en skiiiiiitäcklig karusell som Dennis lurade upp mig på!! Huuujedamej så läskig! Typ en sån Berg och dan bana med massa loopar och så åker man upp och ned ibland.. Den tog cirka 30 sekunder, sen va den över.. ;P men dem sekuderna kändes låånga!
 
 

Dennis ser livrädd ut... inte sant!?!?! ;P hihi

Sen tog vi oss en svänga på denna gatan:


Och jag fick sååååååååååå jäkla ont i fötterna! Det kändes ungefär som om att jag hade värsta blåmärkena under dem! Och Dennis knän pallade inte så mycket...
 Så efter lite Pizza slash buffé, glass från Ben och Jerry´s butiken, några coca cola (lovar.. det behövdes i stekhettan), så blev det inte så mkt shopping innan vi kände oss nöjda.


Sen var vi riktigt riktigt trötta och tog faktiskt tåget hem två timmar tidigare än planerat! Och det var ju skönt det, för annars hade vi inte varit hemma än!


Köpte med mig en tidning att läsa på tåget hem... dessvärre var den ju dansk.. Men det mesta kunde jag klura ut va det betydde =) Stod även lite om båda Sveriges prinsessor =)


Och nu sist tänkte jag avsluta inlägget med de ynka två klädesplagg som jag fick med mig hem!

En kofta från Tree People med söta detaljer...


Och...

En topp/ klänning i svart......

Vet ni vad jag ska göra nu????

SOVA!!!!!!!!

Natti!

On the way home!

Holla holla! Då var man på svensk mark igen. Åkte hem tidigare än planerat. Men vi är så nöjda så :-) dennis har ont i knäna och jag i fötterna hehe.. Så nu är det skönt att sträcka ut sig i tåget. Vi hörs ikväll eller imorgon! Kram :-)

Tåget

Hejsan! Sitter på tåget nu, mot Köpenhamn. Tänkte ta och skriva mitt första mobil blogginlägg :) det är så drygt på tåget! Har åkt sen 5.40 typ. Dennis sover så gott så. Jag kan nog inte sova nu. Vad blev det för kläder då? jo, helt vanliga jeans som jag vikt upp. En ljusgrön topp och en svart kofta. Och mina gladiatorsandaler. Skippade jacka och paraply hehe.. Tror inte det kommer behövas. Nu är vi snart i Lund och i Köpenhamn om cirka en timme. :) Ha det gott så hörs vi kanske på hemvägen! :-) Puss och kram

Att göra...


Frissan (bilder m.m.)

Hejsan!
Då va man hemkommen från staun.... mycket nöjd med mitt hår må jag säga. Gjorde så som jag hade tänkt från början.. Bästaste frisör Hanna klippte bort de risiga topparna.. cirka 3 cm.. överhåret klippte hon upp lite mer och rättade till min ojämna lugg :) Skulle vilja ha lite färg i mitt hår me dock.. men det får vänta minst en månad till... så skört mitt hår!


Sen köpte jag även en ny plattång =) Har haft min i hmmm... i 5 år!!!! OMG! Var på tiden då minsann... Så nu köpte jag denna =)

Visst är den läcker.... Behöver jag tala om att den heter "Hot Pink" ;P hihi...

Kan säga att det är inget drastiskt!

Hej!

Nu håller vi på och bygger lite på farstukvisten... och ska snart börja på trappan till den =)
Sen ska Dennis laga min mammas bil och under tiden ska jag klippa mig inne i stan. Ska bli riktigt skönt att klippa bort riset från håret! Tror jag vet hur jag ska klippa mig, men man vet ju aldrig fall det blir ändringar i det.. därför säger jag inget :P kan säga att det är inget drastiskt! 



Undra vad man ska ha på sig imorgon när vi ska till Köpenhamn?? Hmm.. och vad man ska ha för skor.. kan ju inte ha med nåt ombyte... tror det blir jeansleggings och svarta tygskor...

Heeejs!

Det ser lovande ut!

Tja!
Nu har vi byggt lite på rastgården... men orkade inte så mycket..

På onsdag hade ju vi tänk åka tåg över till Köpenhamn.. gå på Ströget och Tivoli.. Så idag växlade vi in lite pengar.. men betalar det mesta med VISA kortet.. smidigt att det funkar i andra länder :)
I vilket fall, så kollade jag på smhi.se för att se hur vädret skulle bli =) och kolla här:

Ser lovande ut eller hur!!??!! :P

Jag är en häxa

Hej!

Ja, idag steg Dennis upp tidigt på morgonen. Han skulle iväg en sväng och när han kom hem igen vid 10 och väckte mig hade han köpt med sig frallor =) Gott! Men jag va lite trött och nyvaken och då brukar jag va lite lätt irriterad.
När vi satt vid köksbordet gjorde jag väl en *mördarblick*, mot honom.. så sa han att jag såg ut som en häxa.. för mitt hår stod åt alla håll och kanter hehe och så den blicken me.... kanske stämde lite?! :P

Idag har vi varit iväg en sväng... köpt lite virke till trappan vi ska bygga till farstukvisten, lika så till kattgården.. Vi åt kroppkakor på Matkult där Dennis bror jobbar som kock.. det va gott, men man blir ju sååå mätt!
Vi var även en sväng på banken och växlade in lite danska pengar tills vi ska dit på onsdag..

Nu ska vi gå ut och bygga lite klättergrejer i katternas rastgård =) Se hur mkt vi hinner med idag.. =)

Kramiss


Ny sten och god mat

Hejsan på er!
Hoppas ni har haft en bra dag i fina vädret :)
Själv har jag haft en lugn skön dag. Har gjort lite allt möjligt i lagom takt =) Ingen stress eller nåt, skönt!

Så ja vad har jag hittat på då?
Började dagen med frukost så klart. När Dennis är hemma äter vi i stort sätt alltid frukost, annars kan jag va rätt dålig på det.. Efteråt började jag dammsuga, tömma kattlådan, plocka undan lite överrallt.. och körde igång en maskin tvätt.
Dennis målade lite på huset.. Djuren va ute i fina vädret..
Sen målade jag lite och pysslade med en sten till farstukvisten..

Ville göra en egen personlig.. men annars finns det ju att köpa..

Klistrade på små lila glasbitar typ... format efter blommorna... syns lite dåligt på bilden att dem e lila..

Pallen som jag köpt till farstukvisten.. tänkte ha en blomma eller en ljuslykta på den me..  Får se vad det blir :)
Stenen är kanske lite förstor hehe...
 

Och här är då den mysbelysningen jag köpte till sovrummet i fredags.. Mycket mysigare i vekligheten :)

Ikväll åt vi mycket god mat..
Det blev kyckling i god marinad som vi grillade. Till det hade vi hemmagjorda potatishalvor i ung, grillad majskolv som vi penslade med en marinad som jag gjorde av paprikakrydda, en halv pressad vitlök, grillkrydda, olivolja, och lite chilisås.. och lite salt & peppar.. det var smaskens... och så en bit vattenmelon till det och bearnaisesås me så klart =)

 


Visst ser det smaskens ut?!? :) Det är så jag blir hungrig igen hihi...

Nä nu ska jag spela lite spel m.m. på facebook =)

Pussen

Ved

Hej!
Idag har Dennis och jag hållit på med veden hela eftermiddagen.
Vi har varit mycket duktiga tycker jag. Men nu känns det i ryggen.
Jag har ju en ryggsjukdom som heter Skolios.. så min rygg är extra känslig för belastning.
Så nu ska vi bara ligga i soffan och äta godis och kolla på film.

Ha en bra lördags kväll!

POK