Härligt

God morgon på er vänner!

Klockan är lite efter halv elva nu. Vi ligger här under det varma täcket i sängen.
Dennis ligger och läser en bok och jag kikar runt här på nätet med hjälp av Dennis mini dator.

Utanför täcket känns det som minusgrader. Vi eldade inte igår.. och näsan rinner för fulla muggar och jag får endel nysattacker. Men trots detta känns det helt underbart, att få ligga här klockan halv elva en förmiddag och fortfarande känna värmen från min älskade. ♥

Det spöregnar ute nu, och jag hoppas verkligen att det slutar snart, eftersom vi har planerat att gå på Bubbetorps julmarknad idag.. så vi får helt enkelt hålla tummarna =)
Senare ikväll är det ju bio, och då sitter man ju i alla fall inomhus.. med en skål popcorn och läsk. Jag tycker om att gå på bio med Dennis. Blir så mysigt och romantiskt då man går med sin älskade. Hålla handen och så ;) Myys!

Det är skönt att inte ha nåt annat än kul och mys planerat i helgen. Var väldigt längesedan. Och på fredag om en vecka är det julfesten. Ska bli såå gott med julbord. Mums! Längtar verkligen till det :)
 
Nåt jag kommer sakna i jul detta året är min familj. Ska fira julafton med Dennis familj som också är min givetvis. Men jag kommer sakna mina syskon och min mamma. Men förhoppningsvis får jag träffa dem alla på juldagen. Annika har bjudit hem oss alla på middag då :) Och då ska vi även ha lite julklappsutdelning =) Men det viktiga är att få träffa dem alla i jul. Jag saknar min bror, ja han som är alkholist, jag saknar honom lika mycket för det, för han är ju som sagt min bror.. min halv bror.. vi har inte samma pappa, men han känns som min bror lika mycket som mina systrar känns som systrar till mig. Hoppas alla kan komma! Mina underbara syskonbarn och bonus syskonbarn om man kan kalla dem för det :P ♥

Nu har Dennis läst klart nu och vi ska strax ner och äta tomtegröt till frukost. Men först ska vi bara ligga och hålla om varanda en stund. Tänk om man fick ha det så här mysigt varje dag!

Ha en skön helg med er!

Kramar Hanna


Kommentarer
Postat av: Jenny

Mmm tråkigt att inte fira med sin familj. Men kul att du får träffa de på juldagen iaf!! =)=)

Så skönt att kunna ligga länge och "dra" sig :)

Pussa

2009-12-07 @ 14:02:13
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback