Trött efter sjukhusbesök

Ja, kvällen blev då inte som planerat.. med Melodifestival och så. Min kära svärfar råkade nämligen ut för en otäck olycka. Han skulle ge fåren hö, och trillade ner från höloftet. Slog i bröst och revben m.m.
Så Dennis och jag körde in honom till akuten. Faktiskt gick det snabbt där... 1,5 timme ungefär. Han fick träffa läkare och röntgas m.m. Han hade eventuellt fått nån spricka i revbenet, men fick åka hem och fick värktabletter.
Stackars svärfar! =(

Så nu är Dennis och jag trötta som bara den! Det är jobbigt med sjukhusbesök och förkyld blev jag på köpet... Så nu har jag tagit nässpray som bara den.. men näsan bara rinner! Hoppas det bara är tillfälligt.

Undra vilka som gick vidare på Melodifestivalen?? Någon som vet???

Kram

Inbakad fläskfilé och potatisgratäng

Tänkte skriva några rader...
Idag var jag jättetrött när Dennis väckte mig kl.12... sov en halvtimme efter det ungefär. Vi hade fullt upp på jobbet i natt... man är ju tillbaks på Trossö =) Natten gick fort i alla fall och det var kul!
Idag har det varit full fart och lite stressigt.. Skulle in och storhandla på Maxi.. och kom på att jag skulle ha en present till syrrans sambo som har fyllt år. Men tillslut så hittade jag lite i alla fall.
Hela frysen och kylen är full med massa god mat nu.. skönt!

Ikväll ska vi äta inbakad fläskfilé och potatisgratäng.. låter inte helt fel va?? ;) Fläskfilé är så gott och det går göra så mycket av det. Får väl snart börja med maten... det tar ju sin lilla stund...

Skiva fläskfilé och stek med grillkrydda, paprikakrydda och lite chilipeppar
Gör en röra av creme fraish, skinka och ost och lite krydda tex. chili
Lägg ut i smördeg och varva med fläskfilé och röra
In i ugnen


Potatisgratäng och sallad till!

Det är grejer det!

Min prins är uppe på taket och håller påatt installera den nya tv antennen... shit så stor den är!!  6 meter lång eller nåt!

Imorgon ska vi på söndagsmiddag hos min syster Annika och hennes sambo Magnus. Ska ge honom presenten då me =) Tror vi skulle få nån special köttfärspaj. Dem kan verkligen laga kanongod mat. Skulle passa bra som kockar båda två =)

Sen på måndag ska jag och mina två underbara vänner Jenny och Linda till Nivå och äta god mat! =) Ska bli så kul.. ser verkligen fram emot det!

Nä nu kurrar det i magen, så det är bäst att sätta fart så jag inte svälter!!!

Puss Kram på er

Besök och annat..

Hej kära läsare!

Då va det en ny dag... tänk vad denna veckan har gått fort! Redan fredag!
Vad händer idag då??? Jo, min söta vän Cicci kommer på besök. Jag har fixat lite sallad till oss och så ska vi äta lite kanelbullar som Dennis och jag bakade i onsdags. Trevligt att hon kommer och hälsar på! =)

Sen e det ju jobb för mig i natt. Börjar klockan 21 så jag kör hemifrån strax efter klockan 20 ikväll... Skönt att alltid jobba samma tider på jobbet.. Sen är jag faktiskt ledig resten av helgen! Det uppskattas.

Jag hoppas att Dennis hinner fixa vår tv antenn i helgen. Vi har köpt en ny, för vår gamla bråkar med oss. Så Dennis brukar få klättra upp på taket några gånger hehe ;P Lite otäckt i och för sig, nu när det har varit så halt och snöigt.

Just det... Tack vare att jag ska jobba i natt så missar jag ju Let´s Dance, det tycker jag är synd! Ni får tala om sen vem som åkte ut... Hoppas på Elisabeth eller Carl- Jan denna gången! Vad gör dem där liksom?????? Tackar vet jag Leila och Morgon! Dem kan dem!

Imorgon är det åter dax för Melodifestivalen.. Har ingen aning vilka som är med imorgon. Så de blir en överraskning imorgon. Jag orkar inte surfa rätt på det nämligen...

Nu kurrar min mage, jag har inte ätit nåt än... men det dröjer väl ett tag till tills Cicci kommer...*kurrrr*

Ha det så bra.. så hörs vi kanske senare =)

Puss Kram

Bullbak o staun

Hej på er!
Bullbak och stan (eller staun som alla säger) med vännen Jenny, har stått i fokus dessa två dagarna som snart har passerat. Dennis och jag fick oss ett ryck igår och bakade 100 kanelbullar och några släta bullar till semlor som vi ätit nu ikväll.. Och idag har jag varit inne i stan med Jenny =) Vi har alltid så trevligt! Fikade på Café 1344 och shoppade lite grann. Jag köpte två BH's och tillhörande trosor till... så sött så.. tyvärr så förnyar jag mig alldeles för sällan när det gäller BH'ar... Men det ska bli ändring på det nu!

Förlåt om jag tjatar, men jag längtar såå otroligt mycket till den 24 april. Till Stockholm, affärerna, musikalen, hotellrummet m.m. m.m. Ska bli så skoj!

Nu har Dennis och jag bestämt semestern, så jag ska lägga in om den när jag jobbar näst.. alltså imorgon om jag orkar hihi =) det ska ju va inne den 8onde.. så ja har nån natt till innan den behöver va inlämnad. Vilket fall som så ska jag lägga in om v.30,31,32 och 33... blir nästan 5 veckors ledigt (eftersom jag inte jobbar varje natt). Ska bli så skönt! =)

Bullbak.... och hemmagjorda mini semlor.....



Ha en trevlig kväll!!!!

Jag! - en klumpig olycksfågel

God morgon!

Då har jag ställt till det igen... undra vad min svärfar tänker om mig haha... det är så jag skäms!

* För ett år sedan körde jag av vägen med min bil som jag hade haft i 4 månader. Det blev skrot av den. Min sambo o svärfar kom och hjälpte mig, ringde bergan och körde in mig till akuten m.m.

* Jag skulle tvätta en liten rund matta från Ikea, för några månader sedan. Och då gjorde jag så det blev stopp i tvättmaskinen och det stank jag vet inte vad... då kom svärfar hem  och hjälpte oss.

* Och idag fick jag ringa min svärfar igen!! Pinsamt! Det började med att jag skulle ta fram den nya kattmatssäcken från en garderob vi har. Där i har vi även en vattenberedare. Och när jag skulle ta ut kattmatssäcken som givetvis var längst in, så råkade jag dra med mig en Ikea kasse vi har med pantflaskor, som där med fastnade i en spak till vattenberedaren. Och det forsade ut vatten! Snacka om panik. Men som tur var fanns svärfar till hjälp även denna gång.

Det är lite bevis på att Ikea är skit... hehe... först Ikea mattan, sen Ikea kassen!!! Ska nog sluta köpa saker från Ikea. Undra om sängen ska ramla genom golvet me!?!? :P
Men nu får det minsann va slut med klanterier. Jag bara gör bort mig! Hehe...
Nu sitter jag i alla fall framför Nyhetsmorgon på Tv4 med ostfrallor från Z-bagarn och te. Mums! Sen blir det duschen och sen sängen =)

Ha det bäst och hoppas inte ni är lika klumpiga som jag ;P


Här är två bilder på min stackars bil....


Semla

Hejsan på er!

Nu har jag varit vaken en timme. Brukar sova till klockan 16.00 när jag har två eller fler nätter på rad. Skönt det är att sova =) För en stund sedan kom Dennis hem med goda semlor. Tycker dock att det alltid är för mycket mandelmassa och förlite florsocker... Men det är ju lätt fixat. =)
 
Kram på er

Förlovning!

God morgon!
Japp, då va det klart vad som är dagens stora nyhet..

Det är semledagen!

Nä, det är ju faktiskt ingen nyhet.. det har jag vetat om länge =) Men däremot hörde jag på morgonnyheterna att kronprinsessan Victoria och hennes Daniel äntligen ska förlova sig! Idag!!! =)
Det tycker jag verkligen är på tiden! Händer så lite i vår kungafamilj... Så detta tyckte jag var en väldigt god nyhet =) Om det nu inte är falska nyheter.. men det tror jag inte!

Nu ska jag strax hoppa i säng.. har jobbat i natt och en natt till väntar. Faktiskt min sista natt i den patrullen, sen på fredag börjar jag min nya tjänst!

Ha en toppendag!!!


Vart ska jag börja leta???


Här är en bild på min nyttiga lunch, fullkornscouscous med sallad och en klick gräddfil.

Ja det var himla gott och nyttigt! Men så kommer det stora MEN´et.. efterråt äter jag godis. Ja som var såå duktig innan julen och åt bara godis, läsk på helgen. Och va supernyttig på vardagarna. Men jag har ingen motivation längre! Jag blir tosig på mig själv! Jag måste hitta den fort igen, frågan är bara... vart ska jag börja leta? När det blir finare väder ute hoppas jag att jag ska börja ut och gå lite mer. Både jag och hunden behöver det.. Aja... vi hörs!! Hej då!

Sömnig

Snart e det sovedax.. längtar till sängen nu.. trots att jag sovit så länge idag. Ibland tror jag att man faktiskt blir tröttare av att sova mycket. Men det är ju så skönt! En av de bästa sakerna som finns.
Men först ska jag i alla fall se klart på Beck, men den slutar när som...

Så jag önskar er en god natt!

Kramar


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/562421/imm0rtelle?claim=epxh5drevu5">Följ min blogg med bloglovin</a>

Plättar med jordgubbssylt

God dag!
Idag har Dennis och jag verkligen haft sovmorgon. Behövdes väl från igår då jag vaknade vid halv 7 hehe... Idag vaknade vi klockan 12!! Lite väl lång sovmorgon kanske ;P Men det var skönt! Vi bestämde oss snabbt att vi inte skulle orka göra så mycket idag.. så vi åkte till Torsås och hyrde 3 filmer; Systrar i jeans- andra sommaren, Crusade, och Righteous Kill... hoppas dem är bra!
Efter det fixade jag lite frukost/ lunch... Plättar med sylt! Såå gott! =)


Plättarna med sylt

För ett tag sen ringde min syster och hörde om hennes familj kunde komma på en snabbfika, för de skulle ändå låna playstation 2- spelet Bolt av oss. Så nu har dem precis åkt.. dem va väl här i 1 timme ungefär. Kul!
Nu blir det till att gotta sig med massa godis och filmerna! =)
Kram

Rosa grädde

Hej på er!
Jag är egentligen för trött för att skriva här nu... Men jag måste ju berätta om kvällen.
Det har varit en riktig myskväll tillsammans med Dennis, våra katter och vår hund Wilma och Dennis lillebror Joel med sambon Thina och deras valp Hella =)
Jag fixade tacos till oss.. mkt gott. Därefter blev det kaffe, thé och chokladpudding med rosa grädde och silverkulor.. riktigt gott va det me! Sen va det Melodifestivalen som gällde =) Till det hade vi chips och dip och chokladfondue =) Blev jättelyckat allt, och så kul med glatt trevligt sällskap!
Melodifestivalen var helt okej! Älskade EMD´s låt! Kanon! =) Och Erik Segerstedt är verkligen ögongodis ;) Men inte som min prins Dennis hihi <3 Jag älskar Dennis!

Här kommer lite bilder från kvällen =)
 
                 Mat                              Tacos                chokladpudding

        choklsdfondue            Blöt puss
                                                                        


         Joel & Thina                 Dennis                           Jag

Ha det så bra!! KRAM
 

Vinterland

Snö
Bilden har jag tagit. Det är från åkern bakom vårt hus!

Trots att det är så vackert med snö, så är jag så trött på att.. Jag längtar efter våren och sommaren! Vill ha det nu! Se lite vårtecken och höra alla fåglar sjunga. Nu snöar det som bara den ute. Stora flingor,

Idag tänkte jag haft lite sovmorgon, men vaknade kl.07... och låg och mös lite med Dennis innan vi steg upp vid halv 9. Mysigt att kunna bara ligga och krama om varandra på morgonen. Enda chansen är ju på helgen, om inte jag jobbar.. Sen kokte jag ägg och fixade mig lite grönt te och nån smörgås och kräm. Jag hade faktiskt riktig aptit idag. Det brukar i och för sig inte så nåt fel med den ;P

Om en stund ska jag göra lite fint här hemma. Och kanske förbereda tacosen för ikväll...
Vi hörs kanske senare! Hoppas ni får en trevlig kväll... och ni ska väl se på Melodifestivalen??? Heja EMD säger jag bara. Snygg- Erik är ju såå snygg och bra! Gillar hans röst. Vad tycker ni? =)

Kram kram på er

Chokladpudding med en klick grädde på och silverkulor =)

Hej på er läsare!

Nu var det några dagar sedan jag bloggade. Har jobbat väldigt mycket. Men nu är jag ledig över helgen!
I måndags fick jag ett roligt besked från min chef. Jag sökte en annan tjänst inom vår organisation och fick den!! =) Jag börjar där nu i månadsskiftet! Jag har gått på den tjänsten innan när jag hade vikariat. Men blev erbjuden en annan fast placering och tog den. Men nu hade jag turen med mig och fick komma tillbaka till min tjänst som jag vikat på i nästan 5 år. Och nu är den helt min egen! =) Så glad över det!

Den 8 mars ska sommarsemestrarna vara inlämnade. Dennis och jag får väl sitta ner nu i helgen och planera lite.
Vi har en del planerat till vår semestern.. bland annat att måla klart vårt hus, och vi ska till Öland (Böda sand) v.31 Sen har vi lite semesterpengar sparade. Så vi kan äta massa gott ute.. massa glass och så! ;)
Skönt att kunna unna sig lite =)
Längtar sååå till våren och sommaren! Hoppas den blir varm och skön!!

Nu är det röstning på Let´s Dance... och George åkte ut.. Nu finns det 2 kvar som jag tycker ska åka ut.. Carl- Jan och Elisabet... Och jag tycker att Laila eller Morgan ska vinna! Jag tycker om Laila, förstår inte riktigt hur många kan tycka så  illa om henne. Hon e snygg, lång, smal, vältränad och himla duktig.. både med dansen och sitt jobb.
Morgan är himla sprallig och rolig och jätteduktig! Verkligen!

Imorgon väntar en trevlig kväll tillsammans med Dennis bror Joel och hans sambo Thina. Vi ska äta lite tacos och till efterrätt hade jag tänkt göra chokladpudding i fina dessertskålar med en klick grädde på och silverkulor och till Melodifestivalen ska vi gotta oss med chokladfondue och chips med dip hade jag tänkt =) Låter inte helt fel va!?!  ;)

Hoppas ni haft en bra kväll... skönt med 2 dagar kvar innan jobbedax! =) Ha det gott!!!

Puss & kram

The Buddy Holly musical

Brolle

Vad jag längtar!
Den 24 april åker jag och min sambo Dennis till Stockholm för att gå på musikal och bara mysa!
Vi ska gå på The Buddy Holly musical, där Dennis stora idol Brolle har huvudrollen.
Först hade jag tänkt ge Dennis detta i 25års present. Han fyller år i början av juni. Men det visade sig att sista föreställningen går den 9 maj. Så det fick bli att fira vår 2 års dag. Vilket jag INTE kommer ångra! Vi ska ha en övernattning på hotell mellan fredag och lördag. Jag längtar såå ortroligt mycket! Och så bokade vi ju självklart platser på parkett.. De bästa platserna ;) Rad 3 plats 66 och 67.
Den 25 April blir en mysig speciell dag ;). Antagligen även lite shopping innan vi kör hem till Småland igen.
Ha det gott så länge!!!
Pöss

Detta visste du inte om mig!

God morgon på er.. eller jag kanske ska säga god förmiddag!? Jag sover ju rätt länge, eftersom jag jobbar natten.. Så när jag är ledig stiger jag ju inte upp kl.8 eller 9... om jag inte ska iväg eller nåt. Men då gäller det att ställa klockan så att man inte försover sig.

Sitter och funderar lite på alla hjärtans dag.. på vad jag får av Dennis ;) Han sa att han inte visste om han hinner fixa sin present till mig tills på lördag... Men så sa han att han har fixat en del men inte allt!?! Hmm, varför säger han så, jag som är så nyfiken! Kanske var därför han sa så, för han vet hur nyfiken jag är.. nästan som ett barn ;) Fast jag sliter ju inte upp pappret på presenterna.. och inte som min syrra när hon va liten. Hon va så nyfiken.. kunde öppna o kika i nån julklapp under granen som var till henne, och sedan sätta dit en tejpbit igen..
Och när vi va små så höll hon på att tjata o tjata på mej om vad pappa skulle ge henne i födelsedagspresent. Pappa hade väl talat om det till mig, och så sa jag ju till syrran att jag visste. Ohh vad hon tjatade.. och tillslut så blev det ju att jag berättade. Hade det varit idag hade jag ju sagt att det va nåt annat. Men jag kan inte varit mer än 5-6 år då. Och hon är ju 4 år äldre än mig. Men i alla fall så sa jag att det var en klocka. Hon tjatade ju så! Och så blev hon skitsur på mig och skrek till pappa att jag hade skvallrat. Så var ju helt plötsligt jag den dumme... :/ grrr...

Jag har faktiskt en del rätt starka minnen från förr.... dock många obehagliga... en det är ju dem som sätter sig starkast tyvärr.... Här är några saker du inte visste om mig:

 * När jag var 9 år opererade jag bort hela gallblåsan. Den var mycket inflammerad och hade massa stenar. En var så stor som en tärning. Jag va då Blekinges yngsta som fick gallan bort opererad. Jag var jättesjuk med hög feber och svåra magsmärtor

* När jag va liten var jag jätte åksjuk... Kunde inte åka en halv mil innan jag fick ta fram spypåsen....

* Jag har haft en tavla på utställning en gång på Blekingemuséet.

* Jag drömde mycket mardrömmar när jag var liten. Kommer ihåg två stycken mycket väl även idag.

* När mamma och pappa låg under skilsmässa, storgrät jag nästan varje kväll.. och vår dåvarande katt Klara kunde inte med det så flera gånger kutade hon upp i mitt rum och klöste mig..

* Har alltid haft en jäkla spindelfobi... går lite lättare nu än när jag var liten... nu vågar jag i alla fall dammsuga upp dem. Om dem inte är förstora vill säga.

* Har himla lockigt hår, som jag oftast döljer med hjälp av plattången.

* Syrran nöp mig i flera år när jag va liten. Tills den dagen mamma blev så trött på att hon aldrig slutade när jag storgrät och mamma sa till henne.. och mamma nöp henne själv. Då nöp hon mig aldrig mer! Tack mommi!

* Har haft mycket viktproblem. Aldrig några ätstörningar. Men alltid svårt att gå upp i vikt. Och för cirka 3 år sedan var jag under en jobbig separation med mitt ex. Vägde då som minst 38kg och har idag gått upp till 54-56kg.Skönt!

* Älskar katter.. har alltid haft katt..

Ja det var endel saker... har även två personliga saker.. men det är inget jag delar med mig här ens. Det är bara mina 3 närmsta vänner och familj som vet om detta!  :P

Nä nu måste jag göra nåt med mitt liv idag hehe.... Ska ju jobba i natt.. så lite vill jag hinna med innan!

Ha det bäst!


Tidsfördriv

Nu sitter jag här igen ;) Har plockat lite här hemma.. och nu sitter jag här så tiden ska gå snabbare tills Dennis kommer hem. Vi ska en sväng till Torsås. Sen hem och äta lite mat och så..

Jag har mycket här i livet som jag tycker om =)
Tänkte dela med mig lite av det.. Här är dagens rekomendationer:

Shampoo & Balsam från Björn Axén
Här är shampoo och balsam från Björn Axén..

Det är visst inte bara jag som älskar dessa chipsen. Dem är nämligen världens mest köpta chips!
Godaste chipsen


Nu har jag bestämt mig!

Hej på er!
Jag skapade denna bloggen för ett bra tag sen. Det va ju bra.. första steget avklarat.. ;) för ungefär 10 månader sen eller nåt! Men nu har jag minsann bestämt mig att jag ska låta den fortsätta leva och det ska inte dröja flera månader mellan varje gång jag skriver.
Jag kommer återkommer med en bättre presentation av mig senare..

Idag är en sådan dag som inte händer speciellt mycket. En lugn skön dag.. då jag tar allt i min egen takt. Det kan vara så skönt ibland. Hålla sig hemma och bara sitta och göra sånt som inte är jobbigt ;)
Men imorgon fredag och lördag är det dax för jobb igen.. Lite tråkigt att jag jobbar på självaste Alla hjärtans dag. Men lite mys med sambon ska jag nog hinna med.. har lite överraskningar och presenter till honom.

Många tycker att det är så överskattat med all Alla hjärtans hysteri... men jag tycker det är tanken som räknas. Jag tycker om att det finns en dag som påminner en om att inte glömma bort sina nära och kära. Jag tycker inte det är ett måste att köpa presenter, och det är inget måste att äta fin middag. Bara man lämnar en extra tanke.. skickar ett kort, sms, mail, ringer och träffar sina vänner eller sin pojkvän & familj. Det tycker inte jag skadar att det finns en sådan dag =)

Nu ska jag snygga till lite här hemma innan min prins kommer hem... Brukar kalla honom för prinsen ;) Det är vad som står i min mobil när han ringer och smsar. Han är min fina drömprins.. Dennis ;)

Ha det så bra så länge... hörs säkert senare!