Jag! - en klumpig olycksfågel

God morgon!

Då har jag ställt till det igen... undra vad min svärfar tänker om mig haha... det är så jag skäms!

* För ett år sedan körde jag av vägen med min bil som jag hade haft i 4 månader. Det blev skrot av den. Min sambo o svärfar kom och hjälpte mig, ringde bergan och körde in mig till akuten m.m.

* Jag skulle tvätta en liten rund matta från Ikea, för några månader sedan. Och då gjorde jag så det blev stopp i tvättmaskinen och det stank jag vet inte vad... då kom svärfar hem  och hjälpte oss.

* Och idag fick jag ringa min svärfar igen!! Pinsamt! Det började med att jag skulle ta fram den nya kattmatssäcken från en garderob vi har. Där i har vi även en vattenberedare. Och när jag skulle ta ut kattmatssäcken som givetvis var längst in, så råkade jag dra med mig en Ikea kasse vi har med pantflaskor, som där med fastnade i en spak till vattenberedaren. Och det forsade ut vatten! Snacka om panik. Men som tur var fanns svärfar till hjälp även denna gång.

Det är lite bevis på att Ikea är skit... hehe... först Ikea mattan, sen Ikea kassen!!! Ska nog sluta köpa saker från Ikea. Undra om sängen ska ramla genom golvet me!?!? :P
Men nu får det minsann va slut med klanterier. Jag bara gör bort mig! Hehe...
Nu sitter jag i alla fall framför Nyhetsmorgon på Tv4 med ostfrallor från Z-bagarn och te. Mums! Sen blir det duschen och sen sängen =)

Ha det bäst och hoppas inte ni är lika klumpiga som jag ;P


Här är två bilder på min stackars bil....


Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha Gumman då :P Ja de e tur att du har svärfar & svärmor så nära iaf :P ja Ikea grejer e skit faktiskt :P Beror säääkert på de ;);) Hoppas att du sover gott å att vi hörs sen ikväll!!!!!

2009-02-25 @ 12:48:32
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Boel

Det är sånt som händer,men skylla på IKEA.. dom har lite bra saker också.

2009-02-25 @ 14:26:13
Postat av: Pauline

Oj oj Hanna vilken otur.. Tur du ha nåt att skylla på iaf :D

2009-02-27 @ 19:18:46

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback