30 juni

God dagens!
Sitter inne och äter lite käckebröd nu och tar en paus från värmen. Har en huvudvärk som inte vill ge med sig, trots värktablett och så tror jag att jag har feber... och så har jag ont i halsen me suck!  Trots att jag känner mig kass idag har jag gjort endel.. varit i Torsås och lämnat bilen, samt beställt en ny bagagelucka. Har fått nåt el fel i bilen.. men det ska snart lagas :) Har varit hos Annika en stund idag... ätit frukost och sen lunch, sen åkte vi hem till mig och gick en runda med hundarna och solade lite. Har vatt trött och så hela dagen...
Nu ska jag vila!

Ha d!

Liten mini doggi!!! (kort)

Hejsan!
Idag sov jag till halv 3. Hade en skitjobbig natt, mycket larm som tog tid och så. Så rundan blev rätt försenad. Så idag är jag trött. Hade ett sms från svärmor om jag kunde passa Nea medan hon och Jonna åkte och handlade. Så nu är Nea fisen här.. Här är lite kort... Konstigt nog blir hon suddig på varenda kort nästan :/ Här e dem bästa iaf!

 
Nea och Acira
 
Nea och Wilma

Nea och Wilma

Katterna får se henne för första gången

Nea och Turbo... fatta vad liten hon är :D

Idag händer inte så mkt annars... ska bara ta det lugnt.. laga nåt till middag.. tips kanske ni har???
Ha det bra!!

/pussen

bilder från byfest

Bjuder på massa kort från byfesten... vill ni förstora så klicka på bilden!


KRAAAAAM

Grattis mamma! <3

Heeej på er! :D

Var på Nostalgin i Ronneby igår på förmiddagen. Hade med oss hundarna och hade det mysigt. Gick och kollade i lugn och ro... Va många fina bilar.. jag fastnade för två.

Igår va det även Byfest slash sommarfest i Brändabo! Kommer lägga in lite kort då jag har mer tid. I alla fall så va det roliga lekar (jag Jonna Donald och Dennis höll i lekarna... men mest Jonna och jag hihi).... Det grillades god mat, åt rabarber/jordgubbspaj som jag bakat, drack god dricka och endel sjöng kareoke och spelade gitarr och sjöng roliga låtar =)
Supermysig kväll med grannarna! Till Brändabo behöver minsann inte Grannfejden komma på besök... Såna fall hit där vi bor.. i Karsbo... har 2 knäppa grannar som inte nån av oss andra som bor här är glada för .. men men...

Kl.14 ska  vi hem till mamma. Hon fyller år idag, så STORT grattis mamma på 58 års dagen. Hon ska få en kaffebryggare/kokare?!?! av Dennis och mig. Vi tar bara med oss Acira dit idag. Wilma klarar sig lite bättre själv. Acira gör ju me det.. men jag har svårt att lämna henne hehe.. vill ha henne hos mig jämt! Min älskling!



Nu hinner jag inte sitta här mer! Vi hörs kanske ikväll.. annars blir det imorgon! Ska jobba i natt, så jag får se om jag hinner!!!!


Pussssssssssssssssssssssssssssssssssss

Fika & shopping

Tjenis!
Blir inget långt inlägg nu. Är duktigt trött.
Idag har jag haft en jättetrevlig dag i stan tillsammans med Jenny. Shoppade lite, fikade 2 gånger :) Och hade allmänt trevligt hela dagen. Shoppade inte så mycket.. en ögonskugga och en mascara och en gul kofta från Sisters.

    

 
Sen efteråt mötte jag upp Dennis på Amiralen. Köpte nya gardiner till köket på Hemtex och godis på Maxi.


(gardinerna är gröna och passar in till mkt annat i köket, putsa fönsterna pallade jag inte med idag!!)

Sen raka vägen till Brändabo, träffa nykomlingen Nea (chihuahua/papillon).. pytteliten sötnos =) Var där ett tag.. åt lite mat och så. Dennis är med svärfar och hjälper honom att ta all hö från åkrarna. Snart så kommer lammen och betar. Dennis är ju allergisk mot hö, så han får sitta i traktorn.. men när han kommer hem kommer han nysa heela tiden ändå... stackarn :(

Idag skulle jag bakat rabarber paj, men jag är så jäkla trött.. så det får bli imorgon. Vi ska till Nostalgin i Ronneby på förmiddagen... och kl.18 börjar festen och innan dess ska alla lekar förberedas m.m. Tur att jag ska va me i Jurryn ;P

Vi hörs!

Rest in peace kungen av pop!

RIP Michael Jackson

Ja 50 år blev han.... kungen av pop.


Sålt skithögen, godaste glassen någonsin och främmat =)

Åååh nu är man knådad o uppmjukat rejält. Så skönt med massage! Hade rätt många knutar denna gången och en hon tog gjorde sååå ont. Men superskönt när den va uppmjukad.
Dennis hade inte lika mycket, men det var ju skönt med lite massage för han me!

Efter massagen delade vi på en pizza. Var gott.. och lagom med en halv var.
Sen var det några killar från Växjö som skulle kolla på Dennis 240 som han haft till salu några dagar. Och dem köpte den för 8tusen. Skönt att slippa den!


Vi hyrde två filmer; Wallander/ Skulden och Bedtime Stories med Adam Sandler. Kollar på den förstnämnda nu....
Efter vi hyrt filmerna körde vi till Annika (fast hon var inte hemma).. Dennis busade lite med ungarna hehe.. och så lånade vi deras kareoke maskin tills på lördag... ska ha förstärkare och högtalade och grejer me :) Hoppas det är nån som vågar sjunga sen me :P Jonna kan allt ta en sväng om tycker jag hihi.... hon kan ju iaf sjunga!

Här kommer en bild på världens godaste glass någonsin!! Sen jag stoppade allra första skeden i munnen har jag avgudat den glassen- Helt ärligt! Ben & Jerry´s ger mig kärlek....sockersöt kärlek........ Oh yes!

New York Super Fudge Chunk är en choklad glass som innehåller: både vit och mörk choklad bitar samt pekannötter, valnötter och chokladtäckta mandlar.
Testa den om ni inte gjort det. Ni kommer älska den! I promise! Den är dyr, men hade den kostat dubbelt så mycket hade jag köpt den lika ofta ändå hihi =)

Inget för nötallergiker tyvärr....

Glömde berätta att när vi lämnade kareoke maskinen hos Kristina så var Doris där... Joel och Thinas lilla söta valp... rottweiler/amstaff. Och hon var lite ledsen o darrade och så. Så vi tyckte att vi kunde ta hem henne till oss ikväll så hon fick leka lite med Acira och Wilma. Och dem har minsann busat. Nu är Wilma ute och dem små här inne och äter mat. Katterna säger inte så mkt om dem så busfröna hehe..

Acira till vänster och Doris (eller Diesel Doris hehe) till höger.. Dem är ungefär lika gamla.. Skiljer nån vecka tror jag. Har för mig att Doris är äldst. Så söt så =)
Och imorgon hämtar svärmor sin lilla Nea papillon/ chihuahua =) kul med en sån lite busa =)

Imorgon ska jag in till staden med bästade Jenny :) Vi ska luncha på Coffey house och shoppa lite. Bland annat kanske nya gardiner till mitt kök. Hoppas jag hittar några fina! :) Jenny får va smakråd :) I vilket fall som så ska det bli så otroligt kul att träffa min kära vän imorgon. Har gått för lång tid nu sen sist!

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll!

Puss på er vänner


Hur hamnade jag här????

Hej!

Nu sover alla fyra djuren. Så jag tänkte passa på att skriva lite. Hör att svärfar är ute med traktorn och fixar med hö till fåren. Det är så härligt att bo på landet. Bara kunna gå ut i trädgården och mysa. Är glad att jag flyttade hem till Dennis och att jag inte tog en ny lägenhet i stan...

Jag flyttade ju hit vääldigt tidigt egentligen. Jag hade sagt upp min gamla lägenhet på Amiralitetsgatan den 1a april för hmm.. 2 år sen... meningen var att jag skulle flytta till en lite mindre, en som inte var så dyr som den var och fräschare än vad den var. Men så träffade jag Dennis och vi blev tillsammans den 7 april.. Vi hade träffats en gång tidigare i slutet av oktober året innan och "strulat" lite på en fest... Men 7 april blev vår dag =) Jag hade ju sagt upp lägenheten 1 vecka innan och hade ju då 3 månaders uppsägningstid. Men jag var nästan jämt hos Dennis. Var inte jag där, så var han hos mig. Men jag tyckte bäst om att va hos honom. Sen blev det bara så... Blev aldrig att jag sökte någon ny lägenhet, utan vi kom överrens om att jag skulle flytta hit =)

Nu har jag bott här i 2 år och jag trivs verkligen! Och Dennis trivs att ha mig här ;) Det märker jag.. kul när man märker att någon tycker om en mycket. Våra djur trivs... kan vara ute och springa i trädgården (hundarna) och katterna får vara i rastgården ute eller inne. Vi bor intill en 70 väg med mkt trafik och många drar på några kilometer extra i timmen... har haft en katt Daisy som blev påkörd där :( Så inga fler kisar vill jag ha påkörda.. därför har Turbo och Engman fått en egen rastgård ute. Vill ju ändå att dem ska få vara ute och spana på insekter och så.

Imorgon är det löning. Det kliar lite i fingrarna.. shoppar sugen. Kanske ska köpa nya gardiner till köket. Några som är lite ljusare än dem jag har. Sen ska vi spara en del me, så vi har massa kul att göra på semestern o.s.v. Vi funderar på att åka tåg till Danmark... gå på Ströget och shoppa lite och sen på Tivoli och äta och dricka gott och sen åka hem på kvällen. Så det hoppas jag det blir...=) Mysigt! Kanske finns nån som vill hänga med??!! =)

Nä nu ska jag ta ut misarna och själv vara ute en stund!

Puss & Kram

Dennis kör Lamborghini!!!! (filmer)

God morgon!
Nu äntligen har (obs!) JAG SJÄLV löst krabbet med att lägga in filmerna på youtube =)
Så här kommer videorna från när Dennis körde Lamborghini i Kvarnby..

Här är när han kör iväg.....
 
Här kommer han tillbaka...
 
Älsklingen..
 
Visst ser han glad ut när han kommer ut från bilen =)


Ha det bäst! Jag skriver sen igen!

Puss

otursdag

Stackars pappa alltså. En riktig otursdag idag. Vi bogserade ju honom till verkstaden tidigare idag. Och han fick hjälp av Johannes att sätta dit bränslepumpen. Men vet ni, han satte den på fel håll! Så pappa hann inte längre än till Brömsebro innan bilen dog igen. Så då ringde han till mig och Dennis fick sticka och hämta honom. Så Denne och Donne o pappa lagade bilen här hemma hos oss.

Där av blev storhandligen lite mer försenad än tänkt. Maten slängde jag i mig lite fort, resten fick hundarna. Sen efter ett tag kunde vi åka iväg och handla på Maxi. Över 2000 handlade vi för.. men köpte då lite nya badlakan, blommor m.m. Skönt var det att slippa alla långa köer och så.

Nu har vi ätit lite kvällsmat. Mackor och oboy. Var gott! Dennis ska gå ut i garaget en stund.. jag lär nog somna fort ikväll. Kanske ska äta lite Ben&Jerry´s glass innan =) Mums! Finns ingen godare glass!

Imorgon ska jag bara va hemma och dryga på dagen.. Lite tråkigt att bara va hemma. Men jag ska passa på att njuta av solen och även städa lite.

Nä nu blir det glass!


/Hanna

Min stackars pappa

Stackars min lilla pappa. Han var på väg till Tonys mack i Torsås för att sätta dit den nya bränslepumpen. På väg dit.. en bit ifrån vårt hus så gick den gamla brälsepumpen till tanken sönder helt. Så han ringde till mig och fråga om jag kunde hjälpa honom. Så svärfar och jag tog Dennes gamla 240 (eftersom jag inte har dragkrok på min), och körde till honom. Där stod han i gassande sol mitt ute i ödemarken haha som han sa... fast det va ju nästan centrum.. Mellan vårt hus och Torsås i alla fall. Vi hjälpte till att bogsera hans bil till macken där han skulle byta till den nya.

 
(jag och pappa för 3 år sen)

Annars har det inte hänt mkt idag. Sov till kl.12 och gick ut till hundarna. Det är typ det som jag hann med, innan pappa ringde. Sen ska jag ha maten klar till Dennis kommer hem från jobbet. Tror jag bara gör lite spagetti och köttfärsås idag. Sen ska vi åka in till Maxi och handla massa mat. Gör det idag istället för på fredag för då lär det va tjockt med folk. Dels för att det är fredag, men även för att det är löning. Så vi passar på med storhandlingen idag innan alla fått sin lön. Skönt!

Imorgon ska Dennis och jag till Marina och massera oss. Hon är så jäkla duktig.. har flera diplom o grejer och massa utbildningar inom massage. Och vet ni vad det bästa är?? Hon tar bara 100kr för 1 timme!!!! Så för Dennis och mig blir summan hela 200kr för sammanlagt 2 timmar! Sjukt billigt. I och för sig så gör hon det privat.. men det gynnar man gärna =) Bra att syrran känner många =) Go e hon me.. riktig raggartjej... hehe :)
Ska bli riktigt skönt att få bort lite ömma punkter och så i axlar och rygg. Jag är som en gammal 80åring när jag ska böja mig för att tex ta upp nåt från golvet och så. Så klockan 17 imorgon ligger jag bänkad hemma hos henne =) Nice!

Fredag ska jag baka rabarberpajer. Vi ska ha det till på lördag då byafesten är! Mamma fyller år på söndag.. men hon har inte ringt och sagt nåt om när man kan komma.... får väl besked om det snart...

Ha det gott!!!

Puss!

Läskande och kort

Hej!
SItter här alldeles proppmätt nu. Vi grillade kyckling på spett och hade pommes och beasås till och vitlöksbröd. Det var mycket smarrigt. Kycklingen som blev över får följa med i min matlåda till jobbet ihop me lite sallad med vattenmelon i. Blir ni läskade?? ;P
Idag har det varit en toppenskön dag. Ställde klockan på 14.30.. istället för 16.00 som jag brukar sova till, när jag ska jobba en natt till. La mig ute i solen och njöt! Så härligt!

Tänkte bjuda på lite fina bilder på mina djur! =) Here you go!








Vet ni vad Dennis och jag ska göra nu???? Äta kladdkaka!!!! MUMS!!!!!!!!! ;P Puss o hej

Snabb inlägg

Hej!
Ska köra till jobbet om en halv timme ungefär. Dagen har varit underbart varm o solig och skön! =) Fått lite färg minsann, trots att jag smörjt in mig noga. Har tvättat en del.. alla djuren och jag har varit ute hela dagen.
Klockan 15 åkte Acira och jag till mc donald´s och delade på en cheeseburgare och en mc flurry.
Kl.16 hade vi tid hos veterinären där Acira fick sin 13 veckors vaccinations spruta. Gick kanonbra!
Sen åkte vi och Dennis till 2 olika djuraffärer. Köpte ett ben som är en meter långt hehe.. ett litet ben till Acira, foder till Acira, en stor påse med grisöron, en stor klättergrej till katterna (som Engman älskar)... en krok som man skruvar ner i marken och har ett långt koppel på, en ny katt toaspade, ett halsband till Acira och så fick hon massssa godis av han som jobbade i den ena djuraffären =)

Får lägga in kort på deras klättergrej en annan dag =)
Nu måste jag strax byta om till arbetskläder!

Ha en trevlig kväll!

Kram

Kört Lamborghini idag!!!!!

Hej på er!
Åh vad jag har krabbat nu, hur länge som. Jag hade tänkt lägga in en liten kort film från idag när Dennis körde Lamborghini, men då funkar det inte lägga upp på youtube eller på nåt annat program än QuickTime som inte passar till dem flesta program.. Blir galen. Nån som kan hjälpa mig att lösa detta problem??

I alla fall har vi har en super härlig dag! Körde tidigt till Kristianstad och va inne på Biltema.. Denne hittade massor där. Och jag hittade bara några smågrejer... Sen åkte vi och tittade på skor. Jag hittade 3 par från märket Duffy och Dennis hittade skosnöre till sina skor som Acira hade fått smak på :P


Sen åkte vi vidare förbi Brösaps Backar.. Har fina minnen där ifrån när jag var liten. Åkte alltid dit på somrarna med pappa och då vidare till Stens Huvud och Café Annorlunda. Kommer ihåg när jag gick typ i mellanstadiet så skrev jag ett litet arbete om det. Vet inte varför men det betyder nåt speciellt för mig. Tycker det är så underbart vackert. Tyvärr blev det inte världens bästa bilder...



Kivik, känt för alla dess äppelträd... Till Bla. Kiviks äppelcider..


Efter att ha kollat in Skånes underbaraste landskap åkte vi till Simrishamn. Dennis och jag var där för nästan ett år sen med pappa och Ann-Christin. Då vi även (som när jag var liten) åkte till Stens Huvud, Café Annorlunda och Simrishamn.
I alla fall så stannade vi och åt gott vid hamnen =) Solen strålade gott..


Körde vidare till Kvarnby då det äntligen var dax för Denne att få känna på att köra Lamborghini =) Tyvärr blir det inga filmer eftersom det krånglade med uppladdningen och fil-typen. Men hoppas på att kunna lösa det på nåt sätt. men här kommer lite bilder iaf!
 Älsklingen med fjärilar i magen innan körningen.
 Precis satt sig i den riktigt dyra bilen =)


När han klev ut ur bilen såg han riktigt nöjd ut med ett leende upp till öronen :) Så det var kul att se. Hoppas du blev glad för födelsedagspresenten från mig älskling!

Efteråt åkte vi hemåt... stannade till vid Pukaviks Camping där vi satt ute i kvälls solen och åt lite god mat, Tog oss en varsin glass och sen hem till Brändabo för att hämta våra älskade hundar, som var mycket glada över att få se oss igen!

Dagen hade nog inte kunnat bli så mycket bättre än vad den blev :) En heldag.. helt i vår egen takt, utan stress, fina landskap, spännande upplevelse för Dennis, god mat, gott väder och till och med lite shopping för min del ;)

Nu väntar gosiga kudden på mig i sängen!!!

Natti natt!

Pusss

Dax för lite uppdatering nu kanske ;)

Heej kära läsare!
Dax för lite uppdatering nu :) Jag försöker uppdatera var dag, men det är inte alltid det hinns med.

Midsommarafton
Jobbade natten till midsommar, så på morgonen sov jag ca 3 timmar. Efter att ha ätit lite frukost och fixat till oss, så åkte vi in till Wämö parken med hundarna. Där mötte vi upp min syster Jenny med familj. Satt och mös i solen med lite picknick och kollade på midsommardans. Sen gick vi och kollade på djuren som dem har där.. bl.a. getter, tuppar och en stor ful sugga hehe...
Sen åkte vi hem till Brändabo, till svärföräldrarna. Grillade, åt jordgubbar med massa gott till och spelade kubb.
Sen åkte vi hem och tog det lugnt. Så det blev en lugn och skön midsommarafton även detta året (förra jobbade jag).
Acira sov för första gången ute i hundgården tillsammans med Wilma på natten. Gick bättre än väntat ;D Inte ett ljud från dem! Så dem sussade nog skönt!

Today
Idag har vi mest hållt oss inomhus. Varit sol, regn, sol, regn... om vart annat hela dagen. Det är först nu på kvällen det är uppehåll... I alla fall så har vi cyklat en dock liten sväng med Wilma. Vi han inte mer än ta ut cyklarna från garaget innan regnet kom. Men Wilma visste ju att vi skulle ut och cykla med henne (hon älskar det).. så en liten runda fick vi ta trots allt.
Ätit god mat har vi gjort idag.. Marinerad fläskytterfilé med hemmagjorda klyftpotatis och beasås..

Imån
Imorgon stiger vi upp tidigt, då vi ska bege oss till Malmö. På vägen till Malmö ska vi stanna inom Biltema.. Dennis ska köpa massa grejer till sin bil. Och sen åker vi vidare till Kvarnby, där Dennis ska köra Lamborghini :) Ska bli kul och det märks att han ser fram emot det! Sen när han gjort det vet jag inte om vi kör hem med en gång eller vad vi gör. Det bestämmer vi då.

Annars
Planerar en del inför årets Sommarfest... eller Byafest som vi säger här på landet ;P Den är iaf på lördag om en vecka precis. Så vi planerar lekar m.m. Kommer bli kul! Ska höra med syrran "Annika", om vi möjligtvis kan få låna deras Kareoke maskin me ;P
På måndag ska jag till veterinären med Acira, det är dax för hennes 13 veckors vaccinations spruta. Och på måndag är hon exakt 13 veckor.. Lillfisan..
Jobbar måndag och tisdag natt, torsdag blir det eventuellt massage, söndag jobbar jag igen.. Ska till banken nån dag i veckan me. Vi har ju tänkt att renovera endel.. bygga ut och lite så..
Dennis bror Joel och hans sambo Thina har nu skaffat sig en valp till. En blandning Rottweiler/Amstaff som heter Doris och på fredag hämtar svärmor hennes efterlänktade Chihuahua/papillon valp. Så på Byafesten blir det 6 hundar som kommer hihi...kuul!

Har tyvärr inga foton att bjuda på... Det får bli efter jag uppdaterar efter morgondagen!

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en trevlig midsommar helg! =)

Puss & Kram

Gummistövlar

Tja!

Japp, då har hållt traditionerna även i år, gällande Lövmarknaden! Gick dock inte så länge. Hade dogsen med oss. Alla människor va så jobbiga och ville fram och hälsa på Acira hela tiden "Åååh så söt", "Åååh får jag hälsa", "Åååh hur gammal e hon?", "Åååh får jag klappa?!" m.m. Jag vet att hon är söt, men när man bara kunde gå 1-2 meter innan nästa ville klappa o fråga.. då blir man lite trött tillslut haha... men visst är det kul oxå =)

Iaf så handlade vi lite... ett stort grisöra till Wilma, lite kryddor, bigaråer och gummistövlar =) Haha ser ut som barnstövlar... men jag har små fossingar... bara stl. 36 =)



Nu är vi hemma iaf och gottar oss med massa godis.. ska göra det enda till kl.20 ikväll då jag ska bege mig till jobbet.. Jobbar bara en natt =) Skönt! Och imorgon är det midsommar.. Känns verkligen inte som det. Vi ska till Dennis föräldrar och fira ihop med dem och hans syskon. Hade egentligen velat åka iväg nån stans... men får vänta tills på söndag... då e det Malmö som gäller, hoppas solen tittar fram då..

Ha det bra!


Jag= en toffel

Hallå på er!

Oj va trött jag är nu... har varit iväg hela dagen...
Åkte till syrran med hundarna i förmiddags... åt lunch där.. fisk med nypotatis och äggsås... Sen satt vi och slappade lite, gick en kort runda med dogsen... Sen åkte vi in till Karlskrona.. Annika och jag... Kollade lite i affärer... jag köpte lite grann (blunda nu Dennis).... ett par leggings, en svart typ klänning och ett par jeansleggings..
Sen efter shoppingrundan i stan åkte vi hem till Torsås igen och hem till syrran... grillade kött med hemmagjorda klyftpotatis och en supergod sallad till... fan vad jag har ätit idag! Och så en stor bit vatten melon och galia melon oxå... men INGET godis och INGEN läsk :) En glass har jag ätit me förresten!

Iaf är det skönt att inte bara va hemma idag... Dennis är ju i Växjö på sommarfesten med jobbet...
Saknaaaaar honom så!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =( Jag som brukar sitta och kolla på klockan en gång i minuten hela dagen... Sån är jag.. en riktig toffel är jag.. jag erkänner! Men jag älskar honom så!

Nu kollar jag på Stora Byggslaget på 3an... inte så superbra program precis... men det va det bästa som gick på tv nu.
Nä jag ska nog plocka undan lite nu.....

Saknar dig älsking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss


Beskedet om madrassen

Vi fick tillslut rätt madrass!!! :D Madrassen hade kostat 3000 me på rea innan och nu fick vi tillbaka 750 kr för att Dennis var vansinnig. Jag vet ibland när vi har bråkat... han är inte rolig att ha att göra me då.. huujedamej hehe... Så i alla fall vågade dem väl inget annat. Dennis pratade med leverantören i telefon och då sa han att vi fick 25% rabatt. Så det va ju kanon! Helnöjda är vi nu!
Så inatt ska vi äääntligen sova skönt båda två och INGET kan komma mellan oss! Hihi

Nu sitter jag bredvid min man som gapskrattar... vi kollar på film (eller mest han då) och den e kul minsann... American Pie- Beta House.. vräkte i mig en halv vattenmelon innan! Älskar det! Vattenmelon, kärnfria vindruvor... det är fin skit de =)

Usch jag längtar inte till morgondagen... Dennis ska ju på sommarfesten med ELIT i Växjö... så jag ska inte hämta honom vid bussen förrän frammåt 12 på natten.... vad i hela friden ska jag göra hela dagen?? :(
Kan ju inte lämna lillhunden förlänge heller... skulle vilja åka nånstans.. shoppa o fika eller nåt..

Snart ska jag nog ta mig ett knäckebröd... Idag har jag ätit två knäckebröd med makrill, lite ost och kex, en cecarsallad, en mc flurry maräng swiss (inte det nyttigaste alternativet men men god va den!) en halv vattenmelon.. INGET GODIS :D om man bortser från mc flurryn då... men glass är ju glass och inte godis... Så nåt knäcke blir det nog nu! Lite kvällsmat...

Jo förresten, idag köpte jag ett nytt värmeskyddande spray... som är till då jag plattar håret.. Märket är TONI&GUY, jag har inte provat just denna sorten av detta märket... nån av er som har???? Hoppas den är bra, min är nämligen slut!


Nä nu är det dax för knäcke!!! Pussen


Dåligt av Jysk och min päckel mage

Hej!
Jag orkade inte skriva nåt igår.. eller Dennis orkade inte sitta uppe så länge. Och jag vill alltid somna tillsammans med honom. Då sover jag bäst :) På tal om det har det varit en riktigt tjabb på Jysk om madrassen vi köpte. Allt blev så fel.. Trots att han i butiken sa att det va samma madrass som jag frågade om, som dem hade på en säng (en likadan som jag har hemma).. det var ju en sån madrass jag ville ha till hela sängen.. så var det iaf inte en sådan. Och när vi la på den nya madrassen på sängen iförgår så var den bara 190 lång och inte 200 som det stod på förpackningen. Och hur blir inte det när madrassen är 1 dm kortare? Så iaf så gick Denne in och klagade och begärde en ny där måttet och det stämmer annars skulle vi få pengarna tillbaka. Men dem på Jysk påstod att eftersom vi öppnat den från förpackningen, så gick det inte.. men dem skulle ringa till leverantören idag, och Dennis ska dit idag och fortsätta klaga på att. Tycker det är så dålig stil. Betalar man så mkt pengar för en madrass vill man ju att den ska stämma med beskrivningen.. både av vad förpackningen säger och vad personalen säger. Så det ska bli spännande och se vad dem säger!

Annars ska jag nog bara vara hemma idag med djuren. Vi skulle åka och handla nån dag nu innan midsommar hade vi tänkt.. vet dock inte när.. kanske får bli idag... hmm... För imorgon ska Dennis på sommarfest med jobbet i Växjö.. så jag hämtar honom sent på kvällen. Torsdag är det Lövmarknaden i Karlskrona. Det är ett måste.. tillhör midsommar på nåt vis =) Man får verkligen midsommarkänsla! Sen jobbar jag på natten!
Sen är det midsommarafton.. se vad vi hittar på då.... Blir att ta det lugnt iaf!
Och på söndag åker vi till Malmö för Dennis ska köra Lamborghini då (han fick ju det av mig i 25 års present).... Ska bli kul!

Gud vad jag är sötsugen idag. Ska banne mej inte äta nåt godis idag. Och bantnings mat. Jag är riktigt less på min tjocka päckel mage. Ska ut och jogga eller cykla sen me.. va det igår oxå! Skönt! Men ap-jobbigt! Men kanske väntar till ikväll när det är lite svalare, så Dennis me kan följa med! Måste ta tag i mitt liv igen... gjorde ju det för ett tag sen, men det är ju sååå tråkigt att träna själv! Och på gym tycker jag inte om att träna.. Plus att det är så långt att köra... Men, några centimeter måste bort från magen iaf! Tror ni jag lyckas??? Det tror inte jag haha....
Ingen personlig tränare som vill komma hit och puscha på mej?? hehe.... Får fråga Denne om vi inte kan göra lite ihop på kvällarna. Han har ju varit tränare i fotboll, plus att han spelat fotboll sen 4-5 års ålder även ett tag i Elit 4an och Innebandy i div 2. Så träning och sånt kan han ju.. olika övningar m.m.

Nä nu ska jag ta ut kisarna i deras rastgård... ååh vad dem trivs där nu.. när gräset är så högt o så me =) Mina små misar! <3

Ha en bra dag!

Kram

Mys! Och ett gott tips!

Hej igen!
Idag efter ha vaknat riktigt piggelin (ingen baksmälla.. yes!) så åt vi god frukost.. rostat bröd.. det är riktigt mumsigt! Sen klippte Dennis gräset och jag har tvättat några maskiner med tvätt.. Alla djuren har varit ute i det härliga vädret och jag me =) Har fått lite färg!
När Denne var färdig med gräset efter några timmar... (det tar ju sin lilla tid att klippa vår stora tomt) så åkte vi till Kristianopel tillsammans med Wilma och Acira. Gick längs med vattnet och njöt och så köpte vi glass till oss alla =)
Sen på vägen hem körde vi förbi Jämjö och köpte lite jordgubbar m.m.

Väl hemma igen lagade vi mat.. Korv Stroganoff *mums*.. och nu har vi smaskat i oss jordgubbar med mjölk och socker!! Så gott!



Måste förresren tipsa om en supergod choklad =)


Ha det gott!!!!!

Puss

Bilder från sommarfesten!

Hejsan!
Ojojoj vilken fest det var igår ;D Det var superkul verkligen! Vi var väl 13-15 st nånting... Alla va fulla o glada.. Vi var som sagt hemma hos Malin i hennes stora fina lägenhet inne i stan =) Sen blev det utgång, jag va en svänga på statt... men huvudvärken jag haft under kvällen blev bara värre så jag ringde Denne runt halv 2-2 typ.. Men jag hade en mkt trevlig kväll! Här kommer lite pict ;)



Ηαηηα αβΓαΗαΩςςοη

Sommarfest ;D kvällens outfit!

Hej hej!
Japp snart ska jag iväg på sommarfesten med tjejerna på jobbet =) Festen är hos Malin på jobbet! Kommer bli så kuul =) Nu sitter jag och njuter av ett glas Dooleys.. smaskens det och sen blir det ju vin (Asti Cinzano) det är det godaste vinet som finns.. mousserande är det me.. bubbelvin gott =)

Här kommer en bild på kvällens outfit =)



Fler kort kommer imorgon på oss fyllehundar :P

Schhhhkål!!!!

Liten uppdatering och en bild på mig!



Hej kära vänner! Om en timme ska jag bege mig till jobbet. Ät rätt trött nu, men jag ska nog överleva ;)
Dennis och jag åkte till jysk innan. (Träffade förresten på min söta kompis Jenny! Kul.. var längesedan vi träffades nu. Fika snart kanske??) I vilket fall så köpte vi den nya madrassen.. en likadan som jag har på min sida av sängen.. men nu till hela sängen =) Gutt... Vi var även inne en sväng på On Off och Elgiganten och kollade på datorer. Och där efter åkte vi till systembolaget och jag köpte mig en Asti Cinzano tills morgondagen sommarfest =) Jag är iaf 90% säker att jag ska dit =) Sen efter systemet gick vi och åt pannbiff på Matkult och sen hem. Japp då var ni lite uppdaterade... Tack och hej leverpastej!

Nya kläder och göra stan osäker imorgon?????

Heeeej sötisar!! :)
Idag känner jag mig på riktigt bra humör :) Trots att jobb väntar inatt.. men det ska bli kul att jobba, känner faktiskt för det haha.. tro det eller ej ;P

Senare i eftermiddag ska jag åka in till Jysk. Denne och jag ska köpa en ny madrass till vår säng. Jag sov ju så dåligt med madrassen som vi köpte på Ikea. Fick ont i hela kroppen.. speciellt i ryggen. Så då la jag min specialmadrass uppe på den andra... och den är ju bara för en 90 säng.. Så det är ju sån nivå skillnad..
Därför ska vi köpa en lika dan sån madrass, men som täcker heela sängen ;) Så nu ska både Denne och jag sova gott, och utan den där kanten som delar på oss hehe...

Ja imorgon var det ju som sagt tänkt från början att Denne och jag skulle ha grillfest.. men tyvärr blir det inte så.. och det är väl tur det eftersom vädret inte är på sin bästa sida..
Men jag var ju ute i lördags som var.. och tydligen fick jag mer smak för det haha! Så det lär nog bli att jag går ut och partajar med tjejerna på jobbet imorgon! Dem har ju tjatat på mej hehe...
Det är ju dax för sommarfest och den ska hålla till hos Malin :) Kuul!!! Så ja, jag tror nog att det blir utgång.. men jag lovar ingenting. Men det lutar verkligen åt det hihi...
I så fall vet jag nog redan vad jag ska ha på mig... kanske....

Denne och jag var ju en snabbis i Kalmar igår.. så jag shoppade lite... Så linnet/klänningen i mitten funderar jag på att ha på mig imorgon =)



Denne shoppade me lite igår... högtalare och en ny cd till sin bil... och nu ska han skicka efter en turbo till bilen.. och i vinter ska han riva motorn på den... så det kommer bli några hästar mer än min bil hmmrr.... Han kommer ha långt över 300 hästar... och jag har 286 i min... intressant va?? Jag tycker det, men kanske inte ni haha... men det är ju min blogg så moohahaha!!!

Känner mig på tethumör idag me... kanske märks ;P

Till frulle idag blev det ost och kex.. skulle egentligen mumsat med det igår kväll... men det orkades inte med... Dennis och jag åt lövbiff med klyftpotatis... så jag blev rejält mätt av det. Tända ljus och mys hade vi ju me....

Nä nu ska jag kolla till kräken som jag brukar säga till mina djur när dem är jobbiga haha...

Ha det gott!!!!

:)

Kalmar

Hej på er!

Nu sitter jag och väntar på att min plattång ska bli varm. Tänkte fixa håret lite nu innan jag ska iväg. Philip kommer och hämtar mig vid halv fyra och kör in mig till Fredde där jag ska hämta Dennis bil. Sen kör jag hem och lämnar den och därefter blir det fortsatt tripp för Dennis och mig till Kalmar underbara stad!
Vi har väljer allt oftare att åka till Kalmar nu mer.. tar ju bara tio minuter extra att köra dit.

Idag har jag på mig svarta leggings och en mörkblå tunika från Gina tricot och en svart kofta, även den från Gina. Tänkte ha mitt bruna halsband som matchar till mina bruna Vagabond skor.

Idag har jag inte gjort så mycket.. varit på vårdcentalen, djuraffären och Torsås konditori där jag köpte med mig en baguette med köttbullar och rödbetssallad.. Jag har busat med djuren, rengjort köttlådan och nu är katterna i deras rastgård och Wilma i sin och lilla Acira ligger här bredvid mig på golvet och sover. Hon har tränat lite med en aktivitetsboll.

Nä nu måste jag sätta fart!

Hörs!

Inget kan hindra oss nu :)

Hejsan sötisar!
Idag har vi som sagt varit på studentfirande... Sebbe (Sebastian) gick ut. Så himla fint var det tycker jag.. Dem kom in med båt vid Kungsbron.. synd att vädret inte va lika fint. Sen mötte jag upp Dennis som slutade vid 16. Vi åkte till Toyota och kollade upp lite priser på begagelucka. Sen åkte vi till lite andra affärer och fastnade jättemycket för en cykel.. så både Dennis och jag köpte en var! :) Vi vill ha en cykel som går att cykla i skog, asfalt, teräng m.m. som vi gör på somrarna... så nu kan inget hindra oss ;P Synd att Acira är för liten för att ut och cykla med :( Hon får vänta tills hon är 10 månader.. då är hon i lagom ålder för att ut och gå långa promenader.

Här är en bild på min cykel =) Dennis är lika dan! Visst är den snygg =)


Sen efter vi hade kommit hem, så åkte vi vidare till Sebbes student... bara en halv kilometer eller nåt hehe... Och vi var där ett tag, men så kände vi att vi fick åka hem till lillan.. så hon inte va hemma utan oss förlänge. Hon är i hundgården tillsammans med Wilma och det går kanon!

Nu ligger kisarna i soffan med oss och myser... och vi har tända ljus =) Mysigt! Nu är jag trött.. så snart ska jag upp o sova! Ha det gott!!!!!!!!!!!!

Pussa

5 siffrigt belopp! ;D Jippii!!!

Jippii.... igår fick jag in ett 5 siffrigt belopp på mitt konto :) Det är nice.. det har ju gått mkt pengar till Dennis presenter, kalas o så.. Det är skattepengarna som kom in btw.
Jag vet redan vad jag ska köpa... först hade jag tänkt att jag skulle köpa nya fälgar.. men det får vänta ett år till.. inget livsnödväntigt. Men det blir i alla fall en ny bagagelucka.. resten som blir över ska jag ha skoj för i sommar.

Dennis har bokat tid för att köra Folkrace och Lamborghini nu. (Han fick det i present av mig) Så den 21 Juni ska vi ner till Malmö där han ska få känna på Lamborghinins krafter och den 8 Augusti ska vi till Torpa Gård i Lindköping. Det fanns inget passande datum i Växjö som jag tänkt från början.... Men nu får man istället en lite längre tripp ;) Kanske passa på att köra till sthlm när vi ändå är halvvägs :P

Idag ska jag köra in Dennes bil till stan. Han ska tona rutorna på bilen hos Fredde. Han är skitduktig! Han har tonat många bilar åt oss =) Tycker det är en självklarhet att ha tonade rutor om man har hundar som åker i bilen. Och så är det ju snyggt me ;) Efter jag lämnat den ska Dennis mamma hämta upp mig och sen ska vi vidare på studentfirande. Det är Dennes kusin Sebbe som går ut =) Stooort grattis!! Undra vad han ska åka för nåt och hoppas det inte regnar när han går ut. Sen efter det ska vi hem till Brändabo till hans föräldrar (dem bor mellan oss och Dennis föräldrar).. Sen kommer Dennis.. Han jobbar ju till kl.16.

Vad annars då.. hm, har fått en tistel/vagel i ögat om det inte är inflammation på gång. Men jag har salva hemma som jag ska lägga på när jag kommer hem sen ikväll... ömmar lite och så....

Dennis var ju ute och åt lite med min bror igår. Denne hade bjudit honom på Michelles. Skräpmat.. Dem hade pratat om allt möjligt. Och Magnus var nykter. Han går på ett slags jobb där han får lön och så från. Men dricker han drar dem in pengar och så och dem kommer hem till honom m.m. Och det är ju bra. Det är väl det bästa sättet. Han tycker om att jobba och ha nåt att göra så han kommer på andra tankar. Min bror är även narkoman men det är mer på senare år. Dennis är en av dem få som han förlitar sig på och lyssnar på..

Imorgon händer nog inte så mycket. Jag ska lämna lite prover på vårdcentralen i Torsås... sen ska jag höra med Denne om han inte är sugen på att åka till Kalmar imorgon :) Beror lite på när han ska hämta bilen och så efter den har tonats.
Sen på fredag jobbar jag och lördag har jag tagit ledigt. Var ju meningen från början att vi skulle ha grillfest kombinerad 25årsfest men ingen vill/kan komma :( Det var därför vi var ute i lördags istället. Så vi får väl hitta på nåt annat istället. Dennis ska till Bräkne-Hoby en sväng.. vet inte hur länge.. Det är tydligen grejer på strippen i Emmaboda den helgen.. Men nåt skoj hittar vi nog på...

Vill ni veta en sak... sen Dennis och jag blev tillsammans har vi träffats vaaaaarje dag utom en dag precis i början av vårt förhållande. Vi är svårdelade =) Vi är som plåster men ändå med andrum.. Vi gör ju saker.. träffar vänner och så själva. Men träffas gör vi varje dag! Jag är så glad att han är min och han säger detsamma till mig :) Han älskar mig och det märks... hoppas han märker att jag älskar honom me =) Min prins!!! ♥

Nä nu måse jag hitta nåt att ha på mig när jag ska iväg.. blir nog mina jeansleggings och nåt till....

Puss heeeej!

Här kommer lite fjant fakta

Här kommer lite fjant fakta, för jag har inget att göra för tillfället :P

JAG
Namn: Hanna
Ålder: 24
Bor: Småland, men precis vid gränsen till Blekinge
Jobbar: Som undersköterska i en Nattpatrull
Intressen: Träffa vänner, datorn, kolla på film, fika, naturen, bilar, shoppa
Ogillar: Spindlar, viss mat, falska människor och folk som snackar skit

PRINSEN
Namn: Dennis
Ålder: 25
Bor: Där jag bor
Jobbar: Som Elektrikermontör på service hos ELIT
Intressen: Bilar/ motorer, spela fotboll (då han inte är skadad), tv/ film, garaget
Ogillar: Städa, lata människor på jobbet, viss mat

DJUREN
Namn:
Wilma
Ålder: 1 år och 8 månader
Född: 14 oktober 2007 i Oskarshamn
Ras: Rottweiler
Färg: Svart och brun
Kan: Sitt, ligg, gå och lägg dig, stanna, sitt fot, gå fot, apport, varsågod, hämta bollen, kissa, vacker tass, give me five, skall, tyst, korgen, sök m.m.
Personlighet: Lugn, sansad, glad, envis och stänger ibland öronen så man får tjata på henne. Men vem lyssnar på tjat :P
Leksak: Bollen är stor favorit
Foder: Specialfoder till Rottweiler + husmanskost

Namn: Acira
Ålder: 11 veckor och 1 dag
Född: 23 mars 2009 i Olofström
Ras: Rottweiler
Färg: Svart och brun
Kan: Sitt, gå och lägg dig, varsågod, kissa
Personlighet: Kaxig liten jävel, vill bossa och lägger sig ner och tjurar när hon inte får som hon vill :P Men lugn för att vara valp.
Leksak: Wilma.. älskar att brottas med henne och bita i hennes halsband och öronen... jaga katterna
Foder: Specialfoder till Rottweiler junior + husmanskost

Namn: Turbo
Ålder: 1 år
Ras: Huskatt...
Färg: Grå
Kan: Hoppa högt, gå i lådan, säga till när han är hungrig eller när lådan måste tömmas
Personlighet: Kelgris, älskar att kela med alla katter djur, människor, möbler.. allt han kan kela med ;) Men ingen knäkatt, pratglad
Leksak: Engman, och alla leksaker
Foder: Royal Canin
Sand: Ever Clean
Godis: mjölklinser med kattmynta

Namn: Engman
Ålder: 1 år
Ras: Huskatt, med långhårig päls, kan ha spår av Sibirisk katt/ Norskskogskatt???
Färg: Brun, svart spräcklig
Kan: Är en jäkel på att gömma sig om det kommer folk, gå på lådan m.m.
Personlighet: Rädd av sig, älskar ligga i knät, lugn
Leksak: Brottas med Turbo
Foder: Royal Canin
Sand: Ever Clean
Godis: Är helt galen när har får Mjölklinser med kattmynta

pysslar om

Hej!

Idag mår jag lite bättre. Fick sova till halv 9 typ för Acira. Nu är klockan 11 och jag går och småpysslar lite i hemmet. Är inte super sugen på att städa.. men det är jag ju typ aldrig :P

Igår var jag på mötet. Det var bra. Träffade Per (nya chefen).. och så fick vi tårta och Bodil fick en present av oss på jobbet. Ett jättefint halsband och en blomma. Kommer sakna henne..
Jobbarkompisarna verkade bli glada för rabarberna som jag hade med mig. Hoppas att dem räckte.

Vad händer annars idag då? Jag ska köra ut till Torsås och lämna filmer som Dennis bror Philip hade hyrt igår. Vi fick låna dem efter dem hade sett klart på dem. Ska ringa vårdcentralen, ska dit och ta lite blodprover. Städa... mm.

Dennis ska efter sitt jobb ut och äta med min bror. Min bror Magnus är alkholist och har varit det i mer än halva sitt liv. 21 år ungefär... Det har gått lite i vågor, för nåt år sedan var han tillsammans med en jättego tjej Linn.. dem var tillsammans i 8 år och då var han mycket skärpt.. trots att han fick återfall ibland. Den tjejen han är tillsammans med nu har också alkoholproblem och dem är inte bra för varandra. Men det är ju inget som dem själva märker. Man hoppas ju och önskar hela tiden att han ska hålla sig nykter. Man försöker stötta honom så mycket som möjligt. Men det är inte så lätt när han inte har någon som helst motivation. Många skäms att berätta att man har alkholism inom familjen. Men ni ska bara veta hur vanligt det är. Så varför ska man dölja det?? Jag hoppas ialla fall att brorsan kommer till sluten vård snart... och inte får permission så som han fått innan.. inte förtidigt vill säga.

Japp så ligger det till på den fronten...

Nu ska jag fortsätta göra lite nytta :)

Kram

depp depp :( men lite glatt me!

Hejsan på er.
Idag är det inte min dag. Det regnar och jag hatar regn, grått och trist och lite sömn och jag känner nere. Alla jävla hjärnspöken :( Orkar snart inte mer. Jävla skit piss helvete =( VARFÖR???? Vad har jag gjort??? Känner mig så jävla odyglig ibland, så det är inte sant. Värdelös! Vill bara ligga i sängen med täcket över huvudet och sova. Sova bort all skit! Jag försöker inte tänka, men det är inte så jävla lätt!
Möte ikväll... man får visa upp sitt glada jag igen då. Fast att det inte känns så inombords... Ska träffa den nya chefen igen förhoppningsvis. Man vill ju se hur dan han är. Hoppas att han är snäll, har förståelse, lätt att prata med, att han står på sig och får igenom saker som vi tar upp på möten m.m.

Har lovat några på jobbet att ta mig mig rabarber idag. Vi har ju så jäkla många! Så snart ska jag palla mig ut i spöregnet och samla ihop massor.. så får dem själva dela upp det sen. Men jag vill inte ha med mig nåt hem sen igen.. så dem får minsann ta allt jag tar med mig!

Idag är Dennis gubben glad :) Han har fått en splirrans ny firmabil av jobbet. Är så glad för hans skull <3 Saknar honom så nu. Önskar att han var hemma och höll om mig!

Det var kul i lördags och se hans min när han fick presenterna =) Det märktes att det var en present som var mycket uppskattad =) Hoppas han kommer ha det roligt för dem =)

Idag har jag bokat tid för Aciras 13 veckors vaccinationsspruta. Den 22 Juni är hon exakt 13 veckor. Så då ska vi dit klockan 16. Min lilla gumma! När hon och Wilma leker/bråkar så låter dem som två grizzlybjörnar hehe...

Klockan är snart halv 3... ska ut och plocka rabarberna, sen duscha och sen laga mat. Idag blir det kyckling i brunsås. Dennis älskar det! :)  Sen lite efter kl.17 ska jag köra till mötet som börjar kl.18....

Hej då!

Älsklingens 25 års kalas

Grattis älskling på din 25 års dag!!!!!! :D Älskar dig!

Hejsan på er!
Tänkte skriva lite och berätta om kalaset mm. och lägga in lite bilder :)

Vi hade ju kalas för Dennis igår. Jag och min syster Annika hade förberett all mat dagen innan och Kristina hjäpte mig att göra goda jordgubbstårtor med vanlijkräm.

Detta stod på menyn:
Planka med grillad kyckling, fläskfilé, rostbiff, kassler och texmex skinka. Potatissallad, grönsallad, fruktfat med jordgubbar, vattenmelon, druvor, kiwii och ananas, och så hade vi dressingar (tzatsiki och örtdressing), och baguetter och lite ost & kex. Alla verkade gilla maten och det va ju bra..

Efterrätten bestod av jordgubbstårtor med vaniljkräm och jordgubbar inuti och krossad daimchoklad ovanpå, vetebröd, snoddas, kaffe, och lite Dooleys och whiskey =)



Dennis fick många fina presenter. Blommor, pengar, kläder, skärp, ljuslyktor i krossat glas, andra ljuskyktor, vinkork, löpare, ljus, salladsskål, salladsbestick, oljeflaskor (till mat/oliv olja osv), chokladask, presentkort på Cervera och Autoexpert.

Av mig fick han ett par kalsonger, ett svart linne med ett tryck på, jeans shorts, en blå t-shirt, presentkort på elgiganten, 3 röda rosor, presentkort på att få köra Lamborghini i Malmö och presentkort på att köra Folkrace i Växjö. Och sen idag fick han ett stort paket fyllt med hans favoritgodis.

Svart linne från min syster Annika och jeans shortsen från mig.
 
T-shirt från mig.

Svart linne från mig och shorts från Annika.


Här kommer lite fler foton från själva kalaset. Det går att förstora bilderna genom att klicka på dem.


Efter det trevliga kalaset, satt jag och Dennis, Annika och Magnus och festade hemma hos Dennis föräldrar. Sen gick vi ut och dansade och där träffade min syster Jenny och våra kusiner Linda och Tea, och Dennis bror Philip. Vi hade mkt roligt och dansade gärnet.

Idag hade vi en rejäl sovmorgon. Var hemma halv 4 i morse.. så vi sov till 12 nästan. Vi har plockat undan presenter, bord, med mera hos Dennis föräldrar. Och nu slappar vi bara framför tvn o datorn med godis :)
Sen ikväll är det dax för jobb för min del. Bara en natt iofs så det är skönt. Imorgon är det möte.

Kram

Första 25 års skämtet!!!

Nu har Denne råkat ut för sitt första 25 års skämt!!!!

Han har blivit uppringd av hur många som helst inom loppet av en halv timme haha.... En skitfin BMW 540 för 25000 :- skulle väl alla vilja ha :P


En viss Joel Olsson (lillebror till Dennis) låg bakom detta hysset....Det var ju inte så svårt att lista ut haha! :P

Nu ska vi sova om telefonen slutar ringa ;P

Natti

fulle tajm

God morgon gott folk! Sovit gott??

Det har vi gjort.. tom Acira sov hela natten och Dennis sov så gott att han försov sig! Stackarn, han som skulle förbereda så pannrummet är klart tills sotaren kommer idag (undra om det är den snygge sotaren, hehe ;P).
I alla fall fick jag också stiga upp och hjälpa honom, men det gick snabbt och han är nog snart igång och jobbar.

Snart kommer syrran på frulle. Ska göra lite havregrynsgröt och så till oss. Gott och sunt för magen!
Sen blir det att börja grilla kött (i ugnen) och lite fika emellan me!

Nu ska jag ta lite te och se om jag vaknar till liv!

Jag älskar min Dennis, imorgon ska vi kalasa till max :)

Puss

Rabarberpaj

Hej sockertoppar!

Hoppas ni har haft en bra dag idag!  Jag har haft ganska så fullt upp... Gick upp vid halv 8 eller nåt...
La kycklingen i marinad.. åt knäckebröd med ägg och kaviar och städade och donade lite.

Har varit i Torsås och köpt allt kött vi lagt undan till kalaset.. kassler, rostbiff, tex mex skinka, och fläskfilé. Kycklingen köpte jag hem igår. Min syster Annika jobbar ju på Ica i Torsås, så hon var i charken och skar köttet och så.. kanonbra!
Köpte 3 rosor till min älskade.. lite grattis i förskott.. han blev glad!

Sen har Dennis och jag dammsugit och skurat golven.
Och jag har även bakat rabarberpaj... en liten till mig idag och sen stor till imorgon..

Imorgon bitti kommer nämligen syster Annika hit på morgonen och äter frulle... sen ska vi grilla kyckling o fixa fläskfilén som ligger i god marinad. Sen blir det lite rabarberpaj med vaniljvisp me ;)
Sen kommer antagligen Pauline och hennes "lillasyster" Nican hit. Dem ville så gärna träffa mig ;) hihi.. nä men de ville faktiskt hälsa på lilla nykomlingen Acira :)

Nu är precis allt färdigt när det gäller födelsedagspresenterna :) Såå skönt! hoppas han blir glad för allt!

Ha det bäst!!!

Muuuaaaaaa

En riktigt rolig överraskning! =)

Hej på er!
Här kommer lite uppdatering! Får passa på innan jag blir för trött, har nämligen inte sovit nåt efter jobbet idag.

Ja ska jag spola tillbaka tiden några dagar.. hmmm..

Då börjar jag på självaste Mors Dag! Sov aldrig efter jobbet.. utan gick ut och la mig i trädgården och solade lite. Sen åkte jag, syrran och Amanda hem till mamma och firade henne. God grillad mat och god efterrätt. Mamma blev mycket glad för sina presenter... ett nattlinne, en badhandduk och en bukett gammeldags Syréner från min trädgård. När vi skulle åka hem, fick Annika köra, för jag var typ helt groggy och konstig. Antagligen för att jag inte sovit nåt plus värmen. Sen däckade jag i sängen kl.19 och sov till efter 21 då Dennis kom hem från sin mamma. Jag var helt konstig den kvällen..



Dagen efter åkte jag in till stan till Dennis lillasyster Jonna. Hon skulle färga och fixa till mitt hår. Eftersom jag hade så mörkt så blekte vi det 2grr.. satt sammanlagt 1h och 15 min ungefär... Därefter skulle vi färga det i en ljusare brun nyans. Men det jävliga var att färgen inte fäste!!! =(
Och jag hade brottom, klockan var närmare 7 på kvällen... och jag skulle hem, äta, byta om och sticka till jobbet lite efter kl.20... och jag har en timmes körning fram och tillbaka.
Så jag fick åka till jobbet morotsfärgad :(

Tisdagen (igår) efter jag vaknat.. (sov jag enda tills 16.40.. och det behövdes)... så stack jag till Dennis mamma och hon färgde mitt hår igen.. Hon hade köpt en ljusbrun fin färg. Och den fäste minsann.. lite väl bra... så nu är jag nästan mörkare i huvudet än vad jag var från allra första början :( Så trött jag blir... mitt hår gåår verkligen inte göra fint. Och inte nog med det är håret som svinto nu.... så jag får gå runt med inpackning och sova med inpackning... suck! Tycker lite synd om mig i nuläget :P Plus att jag ångrar att jag klippte lite lugg... men men.. det får växa ut..
Sen var det iaf dax för jobb igen...

Och på jobbet när vi satt och fikade så var det minsann en riktigt rolig överraskning! Att ni kan smyga så ;) Mina goa jobbarkompisar hade gått och köpt en jättefin förlovningspresent till Dennis och mej! =) en jättefin lykta och en fin blomma! Tack så jätte jätte mycket =) Blev superglad!! Ska bli mysigt sen när det börjar mörkna lite att ha den tänd =)



Idag när jag kom hem från jobbet var det bara att hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. Så någon sömn har inte hunnits med idag heller.... Jag och min syster Annika skulle nämligen till Kalmar.. handla de sista presenterna till Dennis och maten till kalaset på lördag! Vi lunchade även på Zorbas.. det var gott som alltid! Så nu är jag i stort sätt färdig med presenterna till min plutt! =) SKÖNT!

Är hemkommen för ett tag sedan och har packat in alla varor, slått in presenter och tatt en svänga med dammsugan... Tänkte fortsätta med det här efter....

Imorgon ska jag baaara ta det lugnt...

Btw idag är det 3 jävlar som inte haft nåt bättre för sig än att råna Swedbank i Torsås =( 2a rånet inom ett halv år. Förra gången var det nån som rånade Nordea (eller va den heter) i Torsås. Han åkte iaf fast och fick 5 års fängelse då han även rånat en annan bank längre upp i landet. Hoppas dem hittar dessa me! Så det är fullt med poliser och tekniker mm i lilla Torsås nu...

Det var väl allt för denna gången tror jag! =)

Ha det så bra!

KRAM