En riktigt rolig överraskning! =)

Hej på er!
Här kommer lite uppdatering! Får passa på innan jag blir för trött, har nämligen inte sovit nåt efter jobbet idag.

Ja ska jag spola tillbaka tiden några dagar.. hmmm..

Då börjar jag på självaste Mors Dag! Sov aldrig efter jobbet.. utan gick ut och la mig i trädgården och solade lite. Sen åkte jag, syrran och Amanda hem till mamma och firade henne. God grillad mat och god efterrätt. Mamma blev mycket glad för sina presenter... ett nattlinne, en badhandduk och en bukett gammeldags Syréner från min trädgård. När vi skulle åka hem, fick Annika köra, för jag var typ helt groggy och konstig. Antagligen för att jag inte sovit nåt plus värmen. Sen däckade jag i sängen kl.19 och sov till efter 21 då Dennis kom hem från sin mamma. Jag var helt konstig den kvällen..



Dagen efter åkte jag in till stan till Dennis lillasyster Jonna. Hon skulle färga och fixa till mitt hår. Eftersom jag hade så mörkt så blekte vi det 2grr.. satt sammanlagt 1h och 15 min ungefär... Därefter skulle vi färga det i en ljusare brun nyans. Men det jävliga var att färgen inte fäste!!! =(
Och jag hade brottom, klockan var närmare 7 på kvällen... och jag skulle hem, äta, byta om och sticka till jobbet lite efter kl.20... och jag har en timmes körning fram och tillbaka.
Så jag fick åka till jobbet morotsfärgad :(

Tisdagen (igår) efter jag vaknat.. (sov jag enda tills 16.40.. och det behövdes)... så stack jag till Dennis mamma och hon färgde mitt hår igen.. Hon hade köpt en ljusbrun fin färg. Och den fäste minsann.. lite väl bra... så nu är jag nästan mörkare i huvudet än vad jag var från allra första början :( Så trött jag blir... mitt hår gåår verkligen inte göra fint. Och inte nog med det är håret som svinto nu.... så jag får gå runt med inpackning och sova med inpackning... suck! Tycker lite synd om mig i nuläget :P Plus att jag ångrar att jag klippte lite lugg... men men.. det får växa ut..
Sen var det iaf dax för jobb igen...

Och på jobbet när vi satt och fikade så var det minsann en riktigt rolig överraskning! Att ni kan smyga så ;) Mina goa jobbarkompisar hade gått och köpt en jättefin förlovningspresent till Dennis och mej! =) en jättefin lykta och en fin blomma! Tack så jätte jätte mycket =) Blev superglad!! Ska bli mysigt sen när det börjar mörkna lite att ha den tänd =)



Idag när jag kom hem från jobbet var det bara att hoppa in i duschen och fixa iordning mig lite. Så någon sömn har inte hunnits med idag heller.... Jag och min syster Annika skulle nämligen till Kalmar.. handla de sista presenterna till Dennis och maten till kalaset på lördag! Vi lunchade även på Zorbas.. det var gott som alltid! Så nu är jag i stort sätt färdig med presenterna till min plutt! =) SKÖNT!

Är hemkommen för ett tag sedan och har packat in alla varor, slått in presenter och tatt en svänga med dammsugan... Tänkte fortsätta med det här efter....

Imorgon ska jag baaara ta det lugnt...

Btw idag är det 3 jävlar som inte haft nåt bättre för sig än att råna Swedbank i Torsås =( 2a rånet inom ett halv år. Förra gången var det nån som rånade Nordea (eller va den heter) i Torsås. Han åkte iaf fast och fick 5 års fängelse då han även rånat en annan bank längre upp i landet. Hoppas dem hittar dessa me! Så det är fullt med poliser och tekniker mm i lilla Torsås nu...

Det var väl allt för denna gången tror jag! =)

Ha det så bra!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hanna då :S Du får se till att sova efter jobbet!

Usch inte skoj att färgen inte fastnar :/ Alltid ovant till en början när man byter frisyr, får hoppas du vänjer dej ;)

Åh vad gulliga jobbarkompisar du har :) Puss

2009-06-03 @ 18:39:55
Postat av: Milla

Vilka gulliga arbetskompisar du har :) Hoppas du får en lugn och skön dag imorgon :) Kram

2009-06-03 @ 19:45:38
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: emily

det är så hemskt när färgen inte fäster. För mig brukar det dock vara tvärtom, haha. Den suger upp alldeles för fort, haha!

2009-06-03 @ 21:24:31
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Jonna

jag har vatt med och fixat presenten ;) haha det var det jag höllpå att försäga mig om i måndags så jag fick prata bort det men det märkte du förhoppningsvis inte då :)

2009-06-03 @ 22:02:59
URL: http://ernberg.blogg.se/
Postat av: AnnSofie

Tack :).. Gulliga arbetskamrater du verkar ha :)

2009-06-04 @ 14:18:02
URL: http://annsofielina.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback