Beskedet om madrassen

Vi fick tillslut rätt madrass!!! :D Madrassen hade kostat 3000 me på rea innan och nu fick vi tillbaka 750 kr för att Dennis var vansinnig. Jag vet ibland när vi har bråkat... han är inte rolig att ha att göra me då.. huujedamej hehe... Så i alla fall vågade dem väl inget annat. Dennis pratade med leverantören i telefon och då sa han att vi fick 25% rabatt. Så det va ju kanon! Helnöjda är vi nu!
Så inatt ska vi äääntligen sova skönt båda två och INGET kan komma mellan oss! Hihi

Nu sitter jag bredvid min man som gapskrattar... vi kollar på film (eller mest han då) och den e kul minsann... American Pie- Beta House.. vräkte i mig en halv vattenmelon innan! Älskar det! Vattenmelon, kärnfria vindruvor... det är fin skit de =)

Usch jag längtar inte till morgondagen... Dennis ska ju på sommarfesten med ELIT i Växjö... så jag ska inte hämta honom vid bussen förrän frammåt 12 på natten.... vad i hela friden ska jag göra hela dagen?? :(
Kan ju inte lämna lillhunden förlänge heller... skulle vilja åka nånstans.. shoppa o fika eller nåt..

Snart ska jag nog ta mig ett knäckebröd... Idag har jag ätit två knäckebröd med makrill, lite ost och kex, en cecarsallad, en mc flurry maräng swiss (inte det nyttigaste alternativet men men god va den!) en halv vattenmelon.. INGET GODIS :D om man bortser från mc flurryn då... men glass är ju glass och inte godis... Så nåt knäcke blir det nog nu! Lite kvällsmat...

Jo förresten, idag köpte jag ett nytt värmeskyddande spray... som är till då jag plattar håret.. Märket är TONI&GUY, jag har inte provat just denna sorten av detta märket... nån av er som har???? Hoppas den är bra, min är nämligen slut!


Nä nu är det dax för knäcke!!! Pussen


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh men så bra att ni fick en ny! Var den skön sen då?? :)

Hm nej jag har då inte provat nåt värmeskyddandegrejs alls... men så plattar jag ju aldrig håret heller ;) behövs ju inte direkt ;)

Hoppas att det var bra iaf!!

Puss

2009-06-18 @ 16:29:32
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback