Boktips

Hej på er!

Idag så fyndade jag två böcker på rean som verkade mycket bra.

Sophie Kinsella- "En shopaholic i New York"  (Har första boken "En shopaholics bekännelser" sedan innan)
Denna boken handlar om Rebecca Bloomwood, som kommer fortsätta sin karriär i New York som ekonomirådgivare. Och den stora frågan är om hon kommer leva upp till sitt nya motto, att bara köpa det hon verkligen behöver.

Spännande och se.. Sophie Kinsella är min absoluta favorit författare! Och den bästa bok jag någonsin har läst har hon skrivit. Den heter "Mina hemligheter". Den rekommenderar jag verkligen!!!!!!!

Jane Green- "I dina kläder"  handlar om Vicky Townsley som har allt! Hon har bra ekonomi, är snygg och har ett bra jobb. Men hon skulle kunna göra vad som helst för ett hus på landet med en man och barn. Vicky kommer efter en annons hon skrivit, byta liv med Amber i en månad.

Spännande och se hur denna kommer att sluta =)



                                                                                              

Nu väntar vi på att tiden ska bli lagom nog för att åka till syster yster med sambo på söndagsmiddag. Antagligen kommer vi stanna och se en film "Rallybrudar" om inga andra har hyrt den. Men sådan otur ska vi väl inte ha.

Btw, träffade svärfar idag och han mådde ungefär som igår. Hade ont över bröstet efter fallet och lite jobbigt med andningen. Men enligt lungröntgen igår såg allt okej ut. 

Ha en skön söndag!!

/ Hanna 

Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh det är ju så kul me bokrean! :) Jag har inte läst någon av de böckerna... för ta och införskaffa de tror jag :)

2009-03-02 @ 13:25:31
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback