Sova eller inte sova?

Ja det är den stora frågan idag. Ska jag gå och lägga mig idag eller inte. Får ju gå upp runt tolv om jag ska hinna me allt innan jag ska till mamma. Syrran och systerdotter kommer hit halv 2, sen åker dem med mig.
Jag ska ha med mig hundarna me... kanske bara tar Acira.

Natten har iaf varit mkt bra, lugn och skön, bara ett larm.. tänk om man kunde få ha så på Trossö me ibland :P
Nu sover Acira. Kanske ska passa på att sova en stund på soffan då iaf.

Dennis har åkt iväg för jobb... saknar honom redan. Men vi hann träffas en snabbis när jag kom hem.

Hörs sen!

Puss

Lyckeby NP

Hejsan mina vänner!
Idag har jag mest varit utomhus, Dennis har klippt gräset så fint. Snart ska vi grilla marinerad fläskfilé och ha hemmagjorda klyftpotatis samt någon god sås till.. kanske paprikasås??
Det återstår att se..

I natt ska jag jobba. Jag ska vara i Lyckeby Nattpatrull, det ska bli kul för jag har inte varit där på nästan 2 år. Ikväll är det även storhelgs OB då det är Pingstafton. Endel på jobbet hade påstått att det inte var det, men Agnete kollade upp det via bokningen och facket... så jodå visst är det storghelg denna helgen!

Imorgon är det mors dag. Då ska jag hem till min kära lilla mor i Rödeby. Har med mig lite presenter till henne, hoppas hon blir glad! Hon sa att vi skulle grilla och lite så imorgon...
Dennis ska iväg och jobba lite, så jag vet inte om han hinner komma. Jag ska nog ha med mig båda hundarna hem till mamma. Ska höra om det är ok.

Kram

Ett riktigt klipp! =)

Dax att blogga lite nu kanske =) Jag hoppas att ni bloggläsare mår bra!
Jag mår bra, förutom att jag är lite trött idag. Inte sovit så bra och så har Dennis och jag varit iväg... Men det skriver jag om längre ner.
 
Först tänkte jag berätta om går dagen. Då var jag ute och åt på Thairestaurangen i stan med jobbet. Vi avtackade Anita som gick i pension. Det va supergod mat och mkt trevligt sällskap!
Jag åt tre rätters.. Förätt: vårrullar Huvudrätt: Kycklingspett med jordnötssås och ris Efterrätt: friterad banan och glass
Mycket gott minsann och vrålhungrig var jag, hade inte ätit nåt på hela dagen.
Här är några bilder från kvällen:


Efter den trevliga kvällen var det dax för jobb för 3 av oss, så vi begav oss till jobbet. Mycket långdryg natt måste jag säga. Den va såå tråkig haha... den tog liksom aldrig slut kändes det som. Men Agnete och jag hade iaf lika kul som alltid! =)

Tillslut tog natten slut och jag åkte hem till mina älsklingar här hemma. Alla djuren. Sov inte så där jättebra, men lite sömn fick jag. Dennis ponken kom hem från jobbet lite tidigare idag. Och jag var helt död, riktigt trött... Men tillslut kom jag upp :P

Sen åkte Dennis och jag och hundarna till Växjö för att kolla på en bil som Dennis fastnat för på nätet. En del skavanker och lite annat. Och han som ville sälja den begärde 28 tusen för den. Men så mkt var den inte värd, så Dennis gav honom ett riktigt skambud.. 18 tusen... och han gick med på det =D så 10.000 kunde Denne ponken pruta ner den + att ägaren både hade besiktigat den och betalat 2000 i skatt. Han hade kostat på den nya sommardäck detta året, bytt kamrem och även storservicen gjord och bromsskivor och klossar nya. Även nyfylld ac......
Så ja man kan väl säga att Dennis gjorde ett jävla bra köp! Ett riktigt klipp =)


Nä, nu ska vi göra lite varma mackor =) Gottigt!

Ha det kalas! <3

Puss på er!

Jag älskar dig!

Tänk att man kan ha så starka känslor för någon. Jag älskar min Dennis!


Jodå det gick bra!

Morning morning!

Sovit gott i natt?? Det har jag gjort, härligt. Och jag fick sova enda till klockan 9. Tack Acira! Har tagit kort på hennes sovplats på natten. Har haft henne de 2 första nätterna inne på toan. Men hon har varit lite ledsen och så för det. Så vi kände att vi skulle fixa nåt så hon kan sova med oss i sovrummet istället. Men ändå inte fritt så hon kissar, biter sönder nåt elr så.

Här har vi då vanligt kompostgaller. Nederkanden har vi satt en svart Volvo list, så den inte ska kasa iväg eller så. Och de spiralerna som håller ihop gallret var lite vassa så där har vi tagit lite svart tejp, så hon inte ska bita o göra sig illa på dem. Längst underst har vi vanliga svarta plastsopsäckar och över det ett gäng med tidningspapper, om det skulle hända en olycka. Sen har hon lite kuddar och så där oxå. Och så hade hon sin nya mjukis leksak där och ett litet tuggeben. Den ser väldigt liten ut, men Acira är ju liten och hon har ju den till att sova i... =)



I alla fall gick det super kanon i natt. När vi la oss så gnällde hon och skällde några gånger, men inte så mkt för jag sa till henne att vara tyst och va hon inte det blev det ett spay med vattensprayflaskan ;P hihi... hon blev lika tyst och snopen varje gång och undrade va det va haha ;) Sen vaknade hon vid två... men somnade om... och sen vaknade hon lite senare, så var Dennis ute med henne så hon fick kissa. När det regnade som mest hehe... Jag var inte så sugen på att gå ut då :P

Ja vad händer i veckan då..?! Ja nu har lönen kommit idag :D Så vi ska åka och storhandla mat när Dennis slutat jobbet. Sen äta middag och sen jobbar jag i natt.
Imorgon behöver jag ju sova, så jag vet inte riktigt än hur vi gör med Acira... får höra med Denne. Han kanske tar med henne till jobbet elr så. Sen imorgon kl.18 ska jag ut och äta med jobbet. Vi ska avtacka en arbetskamrat som går i förtidspension. Jag har gått på hennes tjänst sen 2004 och har nu fått den som min egen tjänst =)
Vi ska i alla fall äta på Thairestaurangen inne i Karlskrona.. Gott gott! =) Vi blir nog några styckna.
Men sen ska ju jag börja jobba! :/
Och så jobbar jag lördag oxå.

Nä om man skulle sminka över påsarna under ögonen nu kanske :P så man ser lite mänsklig ut när vi ska handla idag hehe.... Och nu sätts Acira på prov, då hon får va hemme själv ett tag. Men vi ska skynda oss med handlandet. Har skrivit upp på en lapp vad vi ska ha.

Ha det så bra!!

Puss & kram

Kolla vad jag fick av världens underbaraste kompis!!!!!!!!!!!! <3

Hej på er alla!!!

Jag är så glaaad idag! Tårögd minst sagt!!!!
Idag fick jag en grej på posten av min underbara vän Jenny!



Kolla in här:

En stooor kartong!!!!


Grönt papper och så två kort


I det ena kortet var en hälsning från min underbara kompis. Och det andra var stor det: "Hej din lyckost! Här kommer en presentbox till dig från någon som vill skänka dig omtanke!" m.m.


Och så innehållet!!! =)


Tack så jättemycket gumman! Du prickade precis rätt för att få mig att må bättre. Det räcker ju så klart att du bara finns! :) Men detta var en stor bonus =) Jag är så glad att du finns här för mig och stöttar mig för det vi går igenom! Jag är glad att du bryr dig och jag är glad att du och jag kan prata om allt och om inget.... Jag är så glad att jag har dej! <3

Tack! :)


En rolig en....

God morgon!

Nu har Acira hållt låda ett tag och gjort mig pigg... och nu ligger hon däckad här intill mig igen. Knashund!
Idag har jag ingen aning vad dagen har att erbjuda. Det blir väl att ta tag i lite ytterst nödvändiga vardagssysslor här i vår lilla stuga antar jag. Det är i och för sig riktigt tråkigt att va inomhus när det är strålande solsken ute... Men jag får väl va ute mkt ändå =) Hundarna gillar ju det.
I natt fick vi faktiskt mycket sömn. Tog ett tag innan loppan somnade, men sen sov hon minsann till halv 5 typ.. Då man är sååå pigg hehe, eller inte.
Men duktig har hon varit även i natt. Inte gjort något inne! Skönt! Hon är så duktig! :)

Måste förresten berätta en rolig grej. Igår kväll när Dennis och jag duschade så hade vi Acira inne på toan. Så man håller lite koll på henne. Och rätt som det är, när vi duschar.. så smiter hon in i duschen haha.. Hon tyckte det var jättekul och skönt med vatten. Så vi passade på att duscha henne me när hon ändå var så blöt... hihi...
Då blir det Fabbesjön i sommar! Kommer hon nog tycka om =) Wilma är inte heller så feg för vatten... hon älskar när man står ute och tvätta bilen eller vattnar blommorna... och duscha funkar oxå bra... men bada! Nä fy farao... ;P

Nä om man ska passa på att göra lite nu i lugnan ro när hon sussar så sött! Vi hörs kanske senare!

Ha det kanon!

KRAM


Kommer det hoppa ut trors????

Hej på er!

Har precis kommit in efter att ha njutigt av solen ett par timmar.
Första natten gick jättebra med Acira. Hon gjorde ingenting inne. Har bara hänt en liten olycka inne idag än så länge.
Så det är skönt.
Nu ligger hon och sover i soffan, och jag ska me se om jag kan koppla av en stund. Har ju varit uppe tidigt idag. För Acira tyckte att jag me skulle asa mig upp från sängen när Denne körde till jobbet.
Det går kanon med Wilma o nykomlingen. Wilma är jättenyfiken och ska sniffa. Hon tillåter till och med lillan att få tugga på hennes ben och ligga i hennes stora säng :) Till och med tillsammans.
Turbo... kelgrisen nr 1 har velat gosa  lite me vovvsan idag. Och Engman har nosat lite, morrat lite.. han är lite mer avvaktande. Fegisen :P

Åååh vad längtar jag efter Dennis ponken... saknar alltid honom när han inte är hos mej... kan det kanske bero på att mitt hjärta slår för honom.. så hårt att det nästan känns som det ska hoppa ut ibland ♥ *aj..........löööv jo!*
Och förresten vi är vi 6 familjemedlemmar i vår familj nu =) 3 grabbar och 3 brudar =)

Nåt nytt annars då?? Faktiskt har det inte hänt så mkt mer nytt än den lilla krabaten... Jag har jobbat och stått i.... försöker hinna med att handla lite fler presenter till prinsen. Ska ev åka till Kalmar med syster yster onsdag nästa vecka. Inte så supercheckt eftersom jag har jobbat 2 nätter.. och så måste jag ju ha bebisvakt me... måste hinna fixa det sista iaf.. och det var enda dagen som syrran och jag kunde samtidigt. Kan inte maj ta sluuut snart! Trött på allt jobb!

I juni händer massa kul. Dels är jag som ni vet ledig en heldel. Sen blir det kalas för prinsen min, veckan efter blir det väl lite grillat och förhoppningsvis utgång, veckan där efter är det midsommarafton (har ingen aning vad som händer o fötter då).. Och helgen efter midsommar är det dax för den årliga Sommarfesten i Brändabo =) Detta året hemma hos Dennis föräldrar =) Kul kul!

Nä nu kom posten, så jag ska ut o kika om det är nåt kul!

Ha det gott!

Puss 

Rottweiler valp

Heeeej!!!! ;D

Idag är jag sååå glad! Vi har hämtat hem en rottis valp idag! Dennis har tjatat länge på att han ville ha en till, och jag har inte varit helt emot det heller. Så vi har kollat till och från på Blocket och har sett en annons om valpar i Olofström.. så efter jag hade vaknat idag efter jobbet, så ringde vi dit för att se om dem hade några kvar.
Och jajemen! Det hade dem. Så en liten flicka var vi och hämtade idag :)
Hon får namnet Acira efter sin mamma. Wilma döpte vi efter sin mamma. Tycker det är lite kul då kommer man ihåg mammas namn oxå =)

Här kommer lite bilder!

 Pappa Bassram och mamma Akira. Supersnälla föräldrar.
 Pappa Basse och mamma Akira.
  Visst är hon söt!?! :) Våran lilla Acira!
 Acira <3

En härlig dag

Hej på er!
Idag har det varit en härlig dag.. röd dag som innebär att Dennis har varit ledig. Och jag har oxå varit det.
Vi åkte till Mörtsjön som ligger lite utanför Rödeby i Blekinge. hade med oss Wilma oxå. Vi satt och mös i solen vid vattnet och promenerade längs sjön.. härligt. Efter det åkte vi hemåt, men stannade till för att äta glass alla 3 =)

Katterna har för första gången varit i rastgården utan att vi varit hemma. Det hade gått bra =) Dem har vant sig bra nu med att vara där. Dem är där nästan varje dag en stund... men inte när det är dåligt väder och så.

Ikväll har vi varit på kalas hos svärmor. Hon fyller år idag =) Där bjöds på crepes med köttfärs och jordgubbstårta till efterrätt. Det var smaskens! Är precis hemkommen nu.. Ska mysa framför tvn nu resten av kvällen tänkte jag.

Här kommer lite kort från när vi var iväg idag =)

Jag och Wilma vid vattnetVovven o jagDennis leker med WilmaGosan
 Älsklingen <3 Detta trädet finns det inristade namn m.m. på enda från 1984.. säkert ännu längre sen =)
Mysig utsikt =)

Huvudvärk...

Hej.
Idag har inte varit nån toppen dag precis. I natt när jag jobbade så hade jag huvudvärk nästan hela natten.. Gick o la mig vid 9- tiden.. sov till halv 3 typ. Och vaknade med ännu mer huvudvärk =( Har varit såå jobbigt. Kan vanlig huvudvärk hålla i sig så? Nu känns det iaf bättre, men är trött som bara den.
Lagade spagetti och köttfärsås idag (lätt som en plätt och gottigt me på köpet). Dennis var väl inte lika glad.. han gillar inte det så mkt.
Snart börjar "halv 8 hos mig", tycker om det programmet faktiskt!

Imorgon händer inte så mkt, ska på läkarbesök.. det är väl det enda som är planerat.
Onsdag ska jag till kommunhälsan och cykla där m.m.
Torsdag ska jag ha en mysig heldag med Dennis plutten. Kanske gå på bio eller nåt, får se.. eller myser vi bara hemma med nån bra film eller nåt..
Sen jobbar jag helgen..
 
Nä nu ska jag lägga mig och vila...

Hoppas allt är bra med er!

En dag på Strippen

HOLLAHOLLA!!!
Läget idag??? Ni missar väl inte Eurovision ikväll?? Nu får vi heja på Sverige :) Fast hon inte är så där skitbra, så hoppas man så klart på sitt land ändå.... Tycker dock att det skulle börjat kl.20 och inte 21 som det gör hehe.. jag har varit uppe tiidigt idag!

Btw, har haft en kanondag på Emmaboda Strippen =) Trots solskyddsfaktor i ansiktet, så svider det endel nu i pannan.. och jag ser typ ut som en kokt kräfta hehe... Iaf har vi haft jättekul, träffade många känningar.. Pauline och hennes lillebror träffade vi bla... att man kunde hitta dem bland allt folk. Jag tror det var rekordmkt folk detta året!
Sen körde/tävlade ju Putte med sin Amazon =) Var jättekul att träffa honom och Henke från Nybro!
Jag kommer lägga in mina favoritbilder här nedan!

Dennis har nu bestämt sig att han ska bygga om sin Volvo 240!!! ;D Kuuul! Dyrt med kul... Hoppas att han inte bara påbörjar nåt utan att fullfölja det. I så fall kommer Dennis köra på Strippen nästa år! Och vet ni??? Nästa år ska dem ha Strippen 2 gånger ;D

Nu sitter vi och gottar oss med lite godis och jag ska poppa lite popcorn. Tvn spelar falsk musik från Singalong ;) Hehe.. ganska kul det programmet.

Japp... bloggar kanske mer senare... ibland poppar det upp massa strunt i huvudet hehe och nu ska jag poppa popcorn! ;P

Bye bye!

 Syclone- robban (en riktig veteran, med massor med hästar)..
 Här har vi Puttes (Andreas Götesson) Amazon.. Känner honom sen många år tebax.
 Uppvisning av en Truck...
 Min gosis Pauline (varit bästisar i 11 år nu btw)
 En fin BMW Z4 på utställningen..
 Putte =)
 Cheva Pickup med kompressormatad V8.. grymt cool. Körde även på Blackracet i Kalmar.
 Mina slitna älsklingsjeans (många år gamla!!)

Hejs!!!

Min nya klänning

Hejsan!

Idag har jag varit hemma hos min mamma. Hon plockade ihop lite perenna växter som jag har planterat ikväll :)
Jag har även varit i stan med min bästis Pauline. Vi fikade på Waynes och shoppade en del. Jag köpte lite presenter till Dennis och en klänning till mig som jag ska ha på mig på hans kalas tänkte jag,

Nu blir det snart sängen, för imorgon ska vi upp tidigt och åka till Emmaboda Strippen.. ska bli skoj =)

Ha det bra!


mina djur =)

God kväll!
Nu sitter Dennis och jag och kollar på en tecknad film. Den är faktiskt himla bra... "Sagan om Despereaux" heter den, så kolla på den någongång. Man behöver  ju inte vara liten för att tycka om tecknade filmer. Den är himla fin gjord.

Idag har jag gjort en del.. tvättat 2 maskiner tvätt, varit i Lyckeby och lunchat med min älskling Denne =) handlat lite mat.. och när jag kom hem fick kisarna va i deras rastgård. Går himla bra nu faktiskt. Medan dem var där satte jag igång och gjorde kalops. Jag måste säga att det va den godaste kalopsen jag har gjort =) Mums!

Annars har det inte hänt så mkt mer idag, men är riktigt trötter nu. Efter denna filmen är slut ska jag hoppa in i duschen, sen blir det en film till i sovrummet innan och sen lär jag sova gott!

Här nedan bjuder jag på lite bilder på mina djur... och vårt enorma rabarberland... nån som vill ha lite rabarber kanske!? ;) 

Hoppas ni har gaft en bra dag! Vad har ni hittat på för kul??

Kram


Gräsklipp o så en kräsen en....

Tja!
Nu har jag haft ett 3 nätters pass på jobbet. Ska bli så skönt att vara ledig till söndag nu! Och då jobbar jag bara en natt :)
Jag känner att 13 nätter och 3 möten kanske är liite för mkt för vad jag orkar med just nu.
Men i juni ska jag lyxa till det rejält. Då har jag lagt in om ledigt 2 nätter + att jag inte kommer hoppa in extra,. ligger så mkt plus.. över 100 timmar när maj är gjord. Så i juni kommer jag endast jobba 8 nätter och ha ett möte! Jag behöver verkligen det =) Ska bli skönt!

Nu är katterna ute i deras rastgård. Dem har varit det en stund varje dag sen i söndags. Jag måste ju vänja dem vid det. Engman sitter och skakar och Turbo jamar.. Och Engman kryper helst upp i min famn när jag är där...
Jag hoppas vi ska köpa lite mer virke någon dag så vi kan bygga klart innehållet. Och så ska vi sänka hängbron. Verkar som om mina katter är höjdrädda oxå hehe :P 

Btw, idag har Dennis varit i Jämjö och köpt en gräsklippare. Mitt krav va att den skulle ha uppsamlare och Dennis hade egentligen massa krav. Den skulle va självgående, ha en speciell motor i.. och helst hade han velat att den skulle stå i "stand by" typ, när han tömmer uppsamlaren. Men det finns typ inte längre om man inte vill ge 10-15 tusen för den. Så han får starta om den varje gång.. Men hur jobbigt och svårt kan det va?! ;)

Idag ska vi nog bara äta lite grillad korv. Vi orkar inte med något avancerat. Jag kanske gör lite rabarberpaj till mig. Dennis den kräsne äter ju inte det. Det som är såå gott! Vi har fullt med rabarber nu. Tog med mig lite till Agnete i natt på jobbet. Så hon blev glad..

Snart kommer Dennis hem med släp och sin nya gräsklippare... Han kommer säkert vilja testa den idag.. fast det egentligen inte behövs hehe...

Ååååh vad skönt att va ledig nu några dagar =)

Imorgon ska jag bara va hemma o pyssla lite hemma. Har hört att det ska bli dåligt väder imorgon.. Så det är perfekt för att städa då. Och på fredag ska jag in till stan med Pauline och handla lite födelsedagspresenter till Dennis ponken..

Hoppas att allt är bra med er mina vänner!!!

Puss!

Kattrastgården invigd!

Hej! Vi är inte helt klara, men idag har våra små kisar fått inviga deras rastgård =)
Dem är ju väldigt rädda av sig, men om dem får va där en stund varje dag så kommer dem vänja sig =)
Här nedan kommer lite kort =) Vi har en del kvar att göra..

Lördagen den 16 maj är det Emmaboda strippen. Någon som ska dit? Såg att Polle ska dit =) Så kul!

Ha det gott!!!

Puss o kram!


Dem har en stock att klättra uppför till en övervåning som ska vara vindskyddad... De har även en hängbro att gå över. Nedanför kommer vi bygga nåt som de kan krypa in i.. ett hus av nåt slag...

Till höger har jag grävt upp lite, där de kan ha som toa. Har hällt i lite kattsand i.. så dem fattar poängen..

Turbo checkan in toan....

Här äter dem kattgodis.. mjölklinser med kattmynta. Absolut det bästa som finns.. dem blir som tokiga =)

Engman sötnosen!


Fler bilder kommer.....

Ha det gott!


Tjejer kan oxå älska bilar!!!

Hallå alles!

Till en början vill jag säga ett STORT grattis till Jenny och Peter som idag har förlovat sig =) Det va verkligen på tiden efter alla år ;P Hoppas ni har haft kanonmysigt!

Vad har jag hittat på idag då...

Dennis och jag åkte till Gullabo marknad... hade Wilma med oss oxå. Lite besviken på marknaden.. hade mest skräp att erbjuda.. men det brukar ju vara så. Vi köpte hem lite gott bröd och en träslev hehe...

Sen har vi byggt massa på kattrastgården! Fixat nät på taket, imorgon kommer vi nog göra dörren, sen e det bara innehållet kvar =) Det roligaste =)=) Kuul! Jag tror att katterna kommer tycka om det där ute!

Har även tvättat bilen idag...

Och sen körde jag och min prins till Kalmar där dem anordnat blackrace... sjukt kul =) Jag älskar verkligen bilar.. inte många tjejer som bryr sig så mkt om sånt... men vad vore ett liv utan bilar.. snygga bilar och snabba bilar!
Nästa vecka är det Emmaboda strippen!! Längtar!!! Ska bli så kul =)

Nu har jag "sminkat av mig", som man säger... men jag tycker inte man kan sminka av sig utan tvätta av sminket i så fall hehe.... och snart väntar iaf sängbingen!

Ha det nu så gott! Massa kramar

idag....

Idag har jag varit hos min kära storasyster Annika. Körde dit direkt efter jobbet och åt frukost. Hon hade gjort en supergod smörgås till mig ;) Så gulligt! Efter vi ätit och så tog vi en promenad.. en halvmil... tog en timme ungefär. Vi gick inte supersnabbt. var himla skönt. Och så gick vi förbi huset som dem är spekulanter till... HOPPAS HOPPAS de köper det. Mkt renovering, men dem kommer bli sååå snyggt =)

Nu väntar jag på att Dennis ska komma hem... jag saknar honom! Hoppas han kan sluta lite tidigare. Idag ska vi äta fläskfilé tänkte jag... vi ska åka o köpa godis me =) gott!
Nu ska jag plocka lite här hemma...
Ingen mening att gå och lägga mig nu ju... ;P

Ha en trevlig fredag!

Sovmorgon till 16.30

Hallå gott folk!
Idag är jag riktigt utvilad.. sov enda till kl. 16.30 (jag jobbar ju natt).. det var riktigt nice. Vi hade en jobbig natt, hoppas denna blir lite lugnare. Nu är det iaf bara en natt kvar! Sen är det helg och jag är ledig denna helgen! Eller ja.. jag jobbar söndag.. men fredag och lördag är jag ledig.
Imorgon fredag.. ja då blir det bara god mat och massa mys med min älskling.. kanske bygga kattrastgård =) Se vad vädret tillåter.. annars kanske vi går in o bygger dörren i garaget... hehe...
Lördag är det marknad som gäller. Gullabo marknad.. Så dit ska vi en sväng. Se om man hittar nåt skoj.....
Nä nu är kl.18... måste laga mat.. kyckling blir det idag... mer vet jag inte....
Btw har fixat en ny header... men ska fixa en najs bakgrund sen me.. kul att pyssla lite =)
Ha det så bra!!
Kram

Gaaaaahh så irriterande!

Hej mina vänner!
Nu sitter jag o äter Ben & Jerry´s glass... gott med lite glass efter maten. Idag gjorde vi potatis/köttfärsgratäng. Himla gottigt va det.. Dennis och jag lagar alltid maten tillsammans. Tycker det är mysigt o mkt roligare än att stå själv. När båda kan smaka av o så.

Det är många som är nyfikna på min kattrastgård.. kul =) Nu har det dock varit så dåligt väder, så vi får vänta tills det torkat till lite så vi kan fortsätta. Vi har inte kommit längre än på bilderna i tidigare inlägg... Men uppdatering kommer så fort det händer nåt där =)

Vad har annars hänt idag då..... jo det blev frulle hos min syster Annika. Planerade lite med smörgåstårtor som Dennis vill ha på sitt kalas. Och sen e jag väldigt hemlighetsfull egentligen när det gäller det är med present.... Dennis e ju inne och läser min blogg ibland, så jag kan inte skriva nåt här. Men jag kan säga att jag i stort sätt bestämt vad det blir nu =) Sen får ni veta vad det blev efter han fått det!
Klockan 15 skulle jag på områdesträff inne i stan. Så jag mötte Agnete utanför innan vi gick upp. Väl uppe där mötet skulle hålla till såg vi på en lapp att det var inställt!!! :( Vadå att man blir arg på sånt. Ingen info till oss nattare sooom vanligt. Jag som planerat min dag just efter det förbaskade mötet. Så det va bara o köra hem mina 3,5 mil igen... Gaaaah!
Har städat och plockat lite hemma, m.m.

Det va alles för idag!!!

Vi höres =)

Ikea

Hej!
Idag väckte Dennis mig vid 12 redan.. ville inte sova bort hela denna dagen me. Efter att ha varit vaken ett tag fick jag en snille idé ;) Jag frågade Denne om han ville åka till Ikea och det ville han minsann =)
Efter att ha snabbfixat mig lite så körde vi till Kalmar. Och efter 40 min va vi där. Bra att bo lite mitt emellan =)

Köpte mest bra o ha saker.. som en ny stekpanna, en gryta, blomkrukor, kattbajspåsar, toaborste, handdukar, en pläd, två nya kuddar, ledbelysning till garderoben, potatisskalare, presentpapper m.m.
Sen efter jag fått lite nöje så ville Dennis in o kika på Bauhaus..... och givetvis va det bara jag som hittade nåt där =) En bordslampa med High School Musical som syrrans sambos dotter Amanda ska få i juli när hon fyller år =) Hon lär bli glad!

Sen tog vi en sväng på Citygross och handlade lite.. bl.a. Lay´s chips =) Mina favvochips minsann =)
På hemvägen tog vi oss lite så kallad skräpmat =) Satt fint!

Har planerat och kommer fram till lite gällande Dennis 25 års kalas. Vi har bestämt att vi ska ha för bara släkten den 6/6 hemma hos Dennis föräldrar. (Eftersom vi ska renovera o riva o greja)... Och syrran som är expert på smörgåstårtor (då hon gör det flera ggr i månaden på jobbet) ska hjälpa mig att fixa det på torsdagen innan ungefär.. Blir saftig och god då. Sen ska vi ha nån grillfest. Antagligen helgen efter... ska lägga in om semester på lördagen där (hoppas jag får semester då)... annars vet jag inte när man ska hinna med det...

Japp, det va nog alles idag...

Ha det!

Kattrastgård

Tänka att det redan är första maj! Så häligt! =)
Iofs verkar det som att vädret ska bli sämre. Vilket är himla trist.. Hoppas bara inte det är långvarigt.

Japp, igår var det ju valborg... Dennis och jag byggde lite på katternas rastgård, vi grillade och sen på kvällen åkte vi till Bergkvara för att kolla på deras fjuttiga majbrasa som låg på en flotte i vattnet. Det är ju eldningsförbud bl.a. här i Småland. Men Wilma fick träffa lite andra vovsingar. Det tyckte hon va kul!

Idag händer det inte så mkt.. Dennis är inte hemma på hela dagen... men strax ska jag gå en promenad med Wilma... får se m jag kankse tar en lite längre idag. Beror på om det blåser ute elr så.

Här är lite bilder på den ej färdiga kattrastgården och lite annat....

Hejs!!



Här under satt Engman fast :(
 kopplet sitter fortfarande kvar stenhårt. Tur att det gick så bra som det gick med min lille Engman......

 Grillad mat blev det igår =)

Och här är ett kort på min fina men enkla håruppsättning igår


Ha det gott!!!!