En rolig en....

God morgon!

Nu har Acira hållt låda ett tag och gjort mig pigg... och nu ligger hon däckad här intill mig igen. Knashund!
Idag har jag ingen aning vad dagen har att erbjuda. Det blir väl att ta tag i lite ytterst nödvändiga vardagssysslor här i vår lilla stuga antar jag. Det är i och för sig riktigt tråkigt att va inomhus när det är strålande solsken ute... Men jag får väl va ute mkt ändå =) Hundarna gillar ju det.
I natt fick vi faktiskt mycket sömn. Tog ett tag innan loppan somnade, men sen sov hon minsann till halv 5 typ.. Då man är sååå pigg hehe, eller inte.
Men duktig har hon varit även i natt. Inte gjort något inne! Skönt! Hon är så duktig! :)

Måste förresten berätta en rolig grej. Igår kväll när Dennis och jag duschade så hade vi Acira inne på toan. Så man håller lite koll på henne. Och rätt som det är, när vi duschar.. så smiter hon in i duschen haha.. Hon tyckte det var jättekul och skönt med vatten. Så vi passade på att duscha henne me när hon ändå var så blöt... hihi...
Då blir det Fabbesjön i sommar! Kommer hon nog tycka om =) Wilma är inte heller så feg för vatten... hon älskar när man står ute och tvätta bilen eller vattnar blommorna... och duscha funkar oxå bra... men bada! Nä fy farao... ;P

Nä om man ska passa på att göra lite nu i lugnan ro när hon sussar så sött! Vi hörs kanske senare!

Ha det kanon!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hihi hon verkar va en liten knasa Acira :P

Kul att se att 2 hundar i samma ras kan se så olika ut! För de ser de verkligen ut att göra! Acira är ju mkt bredare i ansiktet å så... :) De e så fina så både Wilma å Acira :):) Riktiga sötnötter... Precis som matte ;);)

Gosa om vovvarna åt mej =)

Pussa

2009-05-26 @ 17:11:05
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Vilka fina vovvar :-)

2009-05-29 @ 17:44:52
URL: http://tonyjeanette.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback