21 st nya grannar!!! :)



Här är förresten en bild på gärdsgården som svärfar fixade till förra veckan.. den gamle va i för dåligt skick!


Kram kram


Nya tag o Nea :)

Hej på er!!
Ny dag nya tag brukar man ju säga :) Hoppas att denna dagen blir bättre än gårdagen..
I dag skulle jag egentligen jobbat, men är sjukskriven denna veckan.
Idag till imorgon ska jag ha hand om lilla Nea, svärmors lilla chihuahua :) Första gången hon ska sova här hela natten :) Båda Kristina o Donald jobbar hela natten. Och lite extra sällskap gör absolut ingenting :) Nea och min katt Turbo ska alltid brottas o busa =)

Nä nu ska jag stiga upp och äta frukost! :)

Ha en bra dag!!

Kram

Kan det bli en mer tragisk dag?!? :(

Först vill jag säga att det idag är 4 år sedan min lilla hund Mica fick somna in. Hon blev 11 år gammal.
♥ RIP Mica ♥


Var på läkarbesök idag, det gick inte riktigt som man önskat, men ändå rätt okej.. På hemvägen så körde Dennis och plötsligt i Kättilsmåla möter vi en lättare lastbil med flak... och precis vid mötet hör vi en duns och en krasch och vi får massa glassplitter på oss... antagligen av en stor liknande gatusten som kommit ifrån den mötande bilen. Dennis får fullt med glassplitter sår på armarna, jag fick inte lika mkt på mig.. men hade en liten glasbit i ögat mindre kul.. men den försvann när jag skölde med vatten... Så nu har Dennis ringt försäkringsbolag, polisen och en verkastad som ska fixa hans bil... Jag är glad att stenen (eller vad det nu var) inte gick in i bilen.. Ryser av bara tannken..



Idag har även Söndagsöppet Ulf dött :/ Endast 53 år gammal...



Vad tycker ni.. låter det som en toppendag?? Njaaa inte direkt...
Nu hoppas jag att det är färdigt med otur idag...

Nu blir det en promenix med hundarna, sen vila!


Kramen


Läkarbesök

God morgon på er...
Sitter och sminkar till mig nu, inte så lätt med trötta ögon.
Idag blir det läkarbesök.. blir iväg hela dagen :/ Jobbigt...

Hoppas ni får en bra dag!

Kram Hanna


Oboy Dark




Sjukskriven

Hallå på er!
Tänkte slänga in ett snabbis inlägg..
Fick gå hem tidigare från jobbet i morse, mår inge vidare.. så jag är nog sjukskriven kommande vecka.
Så imorgon ska jag sova mycket och bara ta det lugnt..
Kommer kanske om jag orkar slänga in lite blogg inlägg..

Hoppas allt är bra med er alla!

Kram

Muffin... och främmat!



Storasyster


Dagens mat



Måste passa på och säga att jag är lite stolt över mig själv.. 1a gången när jag gjort pannkakor som jag inte misslyckats med en enda! Tjooohooo!! ;D
Scones gjorde jag till lunch.. suveränt.. det kommer jag göra oftare =) tanken har inte slagit mig innan hehe...

/Hanna


Mina vakthundar


Jo visst har jag två vakthundar hemma... här ligger de vid dörren och passar på oinbjudna =) Men ni ska inte va rädda!! Dem är såå snälla så! Mot alla mina vänner!


Visst är dem lika varandra nu!? Det är så man säger fel namn till dem ibland hihi...


Uppdatering

Hej bloggen!
Dax för lite uppdatering nu.
Inte för att det har hänt så mkt, men ändå..

FREDAG:
Åkte jag in till stan. Träffade min goa vän Pauline =) Vi kollade lite i affärer.. och åt buffé på Thairestaurangen. Hade mycket trevligt och det var evigheter sen jag var i stan. Jag shoppade lite grann bara.. mascara och lite smått och gott, nagellack och en klänning.
Ingen bra bild på mig... men jag har iaf nya klänningen (eller vad man ska kalla det) på mig där.

LÖRDAG:
Det var en härlig helg med strålande väder. Denne fixade plattorna på gången till huset. Skar till kanterna på den så det blev ganska mkt större plattor än innan. Gräset hade nog gömt 20 cm av dem.. hehe... jag hjälpte till lite, men grejade inne med dammsugning osv.


Katterna var ute i det fina vädret i deras rastgård...


Vi gick en härlig promenad med hundarna. Utan mobiler och klockor. Härligt! Såg 3 supersöta kattungar som jag kelade massor med =) dem va inte så glada för hundarna hehe...

På lördagseftermiddagen/kvällen var det kalas. Dennis lillebror Joel fyllde 21 igår måndag, så då firades han :) Kroppkakor och tårta blev det =) Mumsigt!

SÖNDAG:
Söndagen var det dax för jobb. Både Agnete och jag va dötrötta redan när vi kom till jobbet. Så de 10 timmarna vi jobbade var riktigt tuffa.. vi hade verkligen nedräkning. Hade mycket att göra den natten oxå.

Nu i veckan händer inte så mycket. kanske träffa min storasyster Annika, Dennis ska på nåt infomöte imorgon om Rotavdraget, och fredag ska vi iväg en sväng på dagen. Och fre och lör jobbar jag...

Hoppas ni får en bra vecka!

/Hanna


Conditioner Lingonberry Rose från BJÖRK & BERRIES


Dennis <3


Dennis jag älskar dig över allt annat! Du gör mig så lycklig! Jag vill vara din föralltid!

Puss


Nagellack

Halluu!!!
Tänkte passa på att slänga in ett litet inlägg nu... håller på att måla fransk manikyr på naglarna.. vilket jäkla pill alltså. Och att måla med vänster handen är inget jag är så bra på... eftersom jag är högerhänt hehe..

Idag har jag varit inne i stan. Träffade min söta vän Pauline. Vi lärde känna varandra när vi gick i 6an =) Så det är väl 11 år elr nåt nu :)
Vi kikade lite i affärer.. blev lite shopping.. nagellack, en typ klänning elr vad man ska kalla det, lite snygga papper till scrapping, mascara och lite annat smått o gott.

Efter att ha vimsat runt lite i olika affärer åt vi på thairestaurangen =) Riktigt gott...

Tack gumman för en rolig dag!! =)

Vid halv 5 tiden åkte Denne, jag o Phille och lämnade Philles bil på rekond.. så nu ska den bli finfin :) Därefter blev det Mc donald´s.. och sen åkte vi hem till mina svärföräldrar :) Satt och pratade lite med dem..

Imorgon är det kalas... Dennis andra bror Joel ska firas.. så då blir det tårta m.m.  Så ikväll har jag suttit och gjort ett scrappingkort till honom... e inte riktigt klar ännu..

Hoppas ni alla får en trevlig helg....

Puss o kram

Ljuvliga frukter och bär från mammas trädgård!

Hejsan!!
Idag åkte jag hem till min mamma. Jag hade lillhunden med mig. Kul att träffa mamma och prata lite =) Hon fixade lite lunch åt oss och Acira fick resterna! Gissa om hon va glad ;) hihi...
Min mamma har massa godheter i trädgården som jag tog med mig lite hem av. Supersöta och goda vindruvor, lika söta katrinplommon och stora ljuvliga björnbär =) Mums mums!

Sen när jag och Acira åkte hem, så svängde vi för bli och hälsade på Dennis och Acira blev så glad att träffa husse mitt på dagen och bli kelad =) Nu är jag hemma, ska strax ta hand om tvätten. Hundarna sover så gott så. Undra vad man ska hitta på för mat idag. Jag är fortfarande mätt efter lunchen hos mamma.

Hoppas ni har en bra dag!

Puss & kram


Överraskning :D

God morgon vänner! Eller ska jag kanske säga God natt!?! Jag ska ju strax gå och lägga mig eftersom jag jobbat i natt. Just nu känner jag mig rätt pigg, men jag slocknar nog fort när jag lagt mig i sängen sen ändå.

När jag körde hem i morse var det bara +4 'C ute på vissa ställen.. brrr.. Nu dröjer det nog inte länge tills det är frost och minusgrader om nätterna. Men idag ser det ut att bli fint väder iaf =) Härligt!

Igår låg jag ju och sov hela dagen. Och när Dennis kom hem från jobbet hade han med sig en suprise till mig =) (Kan det bero på inlägget jag skrev för ett tag sen kanske ;P hehe )
En fin blomma och choklad :) Gulligt av honom va! Hoppas det händer snart igen hihi =)



Ha en bra dag! Kram


Min vackra katt Engman ♥


Några av mina favorit foton


En kulig natti natti natt



*Stolt*.... och altanen riven....nästan!

Hej på er! Jag har bara varit vaken i ca 4 h än så länge. Och under den tiden har det hänt mycket kul!! =)


Acira gumman har lärt sig "Vacker tass".. *STOLT*.. Jätteduktig... med lite hundcandy går allt minsann ;) Fast hon kan så klart utan godis me hihi :)

Vill ni veta me vad vi gjort idag.. eller vad Dennis har gjort kanske jag ska säga :P Börjat riva den inglasade altanen!! =) Och han har ju rivit den på sitt egna lilla vis haha...

Så nu är det bara taket kvar nu typ hehe... Ni kanske undrar varför vi ska riva och greja nu?? Jo tanken är ju att vi ska bygga ut här... hela altanen plus ytterligare 2 meter ut (hitåt). Men det ska bli större vardagsrum/ matsalsrum har vi tänkt oss.

Hade besök av en liten ödla... inte så ofta man ser såna tycker jag.

Bloggar mer om en stund.. har lite bilder till hehe....

Kram


Ett kul sätt att piffa till den tråkiga vardagsmaten!


Vad är den mest romantiska "finaste" överraskning din kille gjort för dig, och du för honom?


Inte för att jag dricker kaffe, och inte för att jag har mjölk i kaffet, då jag väl dricker kaffe. Vilket händer ytterst sällan. Men visst finns det saker som man kan bli irriterad även på sin älskade. T.ex. gamla strumpor och tomma petflaskor som ligger slängda på golvet och inte där dem hör hemma.
Och på lördagskvällarna då vi myser med godis och så.. så får jag va snabb... om jag vill ha nåt vill säga. Jag kan dricka ett glas läsk och han resten av flaskan. Snacka om glupsk!
Hur har ni det där hemma? Ni med sambos osv. vad finns det som ni kan reta er på och som er man aldrig lär sig, hur många gånger man än säger till honom???

Självklart överväger ju sakerna som man avgudar med dem och är tacksam för. Hemma hos oss finns flera exempel; att vi alltid hjälps åt med att laga middagen och äter den tillsammans. Vi handlar alltid mat och pantar flaskor m.m. tillsammans. Vi båda hjälper till med tvätten och diskmaskinen
Vad gör ni i stort sätt alltid tillsammans? Och då tänker jag speciellt på vardagssysslor o.s.v. 

Romantisk? Ja jag kan inte påstå att Dennis är så extremt romantisk precis. Det händer inte så ofta att jag t.ex. får blommor av honom. Klart att han visar sin kärlek, det behöver man ju inte göra för att ge bort saker. Men det är bara själva grejen med att få t.ex. en blomma då och då. Man blir ju väldans glad. Men det handlar ju lite om att både ge och ta också. Jag kan inte påstå att jag är bra på att överraska honom med nån present. Det är nåt jag gör väldigt sällan. Kanske att han bättrar sig om jag gör det.
Tycker du att romantik/överraskningar är en viktig del av ett förhållande? Att få en blomma elr en present då och då och inte bara när man fyller år. Eller få t.ex. en överrasknings- picknick!? Tycker du att det är lika viktigt att kvinnan hittar på nåt, som mannen?

Tillslut tänkte jag fortsätta med den senaste frågan.. alltså en följdfråga..
Vad är den mest romantiska "finaste" överraskning din kille gjort för dig, och du för honom?

Kommentera gärna dina åsikter! =)

Kram Hanna


Byggarbetsplats


Höst Godis!


Behöver tips på att bli glad igen...


Too Late




Dennis älskling, tur att låten inte är skriven för oss! Du och jag föralltid <3
Men bra, mycket mycket bra är den!!!


Snörvel Snörvel


Mardröm


En fördel för er som bor i lgh


Eat, pray, love

Cooolt!
Hörde precis på nyheterna att "Nora", i Skilda Världar... eller Tuva Novotny som hon heter, har en roll i Julia Roberts nya film. "Eat, pray, love"... Visst är det coolt!!

Bild från Expressen!!


;P


2 september

God morgon bloggen!

Idag är jag uppe med tuppen, eller ja snarare svärmors lilla chihuahua valp Nea. Ska passa henne idag.
Sitter och kollar på nyhetsmorgon och dricker varm choklad.. Gott!

Idag är hösten här igen, och jag är helt säker på att sommaren är över nu..
Det värsta är regnet och blåsten på hösten. Det bästa är alla fina färger på träden och när de vissna löven på marken prasslar under skorna när man går.


Sweden Rock mat!!! Rekommenderar!

God morgon!
Ska snart börja göra lite nytta här hemma, dvs dammsuga, tvätta och lite så.
Tänkte först slänga in ett litet inlägg..

Igår var ju jag och min sambo iväg hela dagen. Bilen fixade han på morgonen.. lagade punkteringen med en plugg och vi fick faktiskt ett reservdäck oxå som vi saknade i bilen.
Så igår kunde bilen rulla dit vi skulle.. vi var neråt landet och körde ungefär 46 mil sammanlagt..

Här kommer dagens tips!

På hemvägen stannade vi till vid Norje (där Sweden Rock hålls till).. åt på en restaurang/bar där vid området, (den låg längs vägen E22) och både Dennis och jag sa samma sak.. Fy fan vad gott, nog det godaste vi ätit någonsin!! Vi tog samma maträtt... Grillad oxfilé med klyftpotatis och rödvinssås... och fyy satan så gott det var. Och riktigt proffsigt upplagt. Kocken hade bland annat skurit tomater som blommor m.m. Och köttet ville vi ha välstekt och det var så mört att det nästan gick dra med gafflen.

Så om ni har vägarna neråt, stanna där och ät.. Var billigt oxå... maten kostade ca 120kr st.. och man fick inte lite heller.. två rejäla köttbitar och massa klyftpotatis!

Mums!

Nä nu väntar dammsugan på mig.. han vill jobba!

/H