Må Bra!

Hej på er!
Idag är det söndag, sista dagen på veckan och även sista dagen i denna månaden. För imorgon går vi in i Februari.  Februari månad lär vara rätt så snabbt förbi, det är ju bara 28 dagar. Så snart är våren här, så härligt! Är lite trött på att se snön falla ner när man tittar ut genom fönstret, och hur mycket minus grader som helst är det ute.
Kommande vecka har jag hört att det skall komma ännu mera snö, så än på ett väldigt bra tag slipper vi inte den.

Just nu sitter jag och äter dessa goda kakorna. Min syrra (Annika) hade dem och bjöd på en gång när jag var där.. Och dem gillade mina smaklökar rejält :) Tycker om den gulliga texten på förpackningen me Kan innehålla spår av kärlek :) Får väl upplysa er om att dem även kan innehålla spår av bl.a. mandel, jordnötter och hasselnötter. Så det är inget för nötallergiker... vilket innebär att jag får alla för mig själv, eftersom jag har en allergisk karl i huset :D

Erik har nyss kommit hit och grejar i badrummet.. tror dock inte att han kaklar idag.. han håller på med något annat nu.. hoppas att det går fort. Längtar så till jag får sitta och kissa i den nya toastolen, duscha i den nya duschen, borsta tänderna vid det nya handfatet framför den nya spegeln och ta ett långt varmt bad i massagebadkaret med tända ljus och ett glas med bubbel.

Ja bort från drömmarnas värld och åter till nuet... Får väl även tala om att jag mår mycket bättre idag. Det är jobbigt när man inte får till det med sömnen, då mår man verkligen inte bra. Men i natt har jag sovit gott!

Nu måste jag göra mig iordning lite.. vi skall åka och handla lite på Maxi och därefter skall vi åka till syster Jenny och hjälpa henne med ett element i barnens rum som inte verkar vilja ge någon värme. Och så skall jag gosa kattunge me :)

Kram på er!


25 års firandet fortsätter.....

Har jobbat två nätter nu. Först i Sturkö Np och natten till idag var jag i "min" patrull (Trossö). Fick dock gå hem lite tidigare för jag mår inte så bra. Så i natt då jag också skulle ha jobbat blir jag hemma...

Vid fikat i natt så överraskade tjejerna på jobbet mig, med en lite sen 25 års present :)

Jag fick en bukett med underbara tulpaner!

Och så fick jag det här superfina halsbandet från Pearls for Girls.
Blev jätteglad verkligen! Tack så mycket!! :)

Nu har äntligen "kakel Erik" precis kommit.. han skall väl lägga tätskicktet idag antar jag.. Jag skall vila lite nu. Bara kunnat sova 2 timmar idag :(

Ha det så bra!

/Hanna


Vimsiga jag...

Hej!
Åh vad jag har varit inställd på att jag skulle jobba i Lyckeby Nattpatrull, men så visade det sig att jag skulle vara på Sturkö Np! Så vimsig man kan vara ibland! Men jag tackar inte nej till att vara där heller :)

Kakelsättren Erik kom inte idag heller. Däremot ringde han Dennis och sa att han skulle va hel-ledig imorgon från sitt jobb och hörde om han kunde komma då mitt på dagen någon gång.
Så Dennis var och lämnade Wilma och Acira hos svärföräldrarna, så inte dem står och skäller på honom imorgon.. när jag ligger och sover. För då vaknar ju jag.

Jag tycker det är lite läskigt att ha "folk" i huset när man ligger och sover.. Men men... Jag vill bara att han ska komma igång så det blir klart någon gång. Jag frågade Dennis när han trodde att det möjligtvis kunde bli klart.. så om cirka 3 veckor var hans svar.. *längtar*..

Snart börjar "Halv 8 hos mig"... sen är det dax att köra till jobbet... får köra i god tid idag.. var 3 st som kört av vägen hem till mig i morse då Dennis körde till jobbet.. Läskigt!

Ha det gott!

Kram


I Didn't Know My Own Strength


Man är starkare än vad man tror.. fast att ibland känns helt hopplöst...
jag längtar tills jag är "där"..


<3

God morgon!
Är uppstigen, rätt så pigg.. har ätit havregrynsgröt med lite russin och en klick äppelmos på.
Har tränat med mitt Wii spel. Kul... tränar efter ett 30 dagars program.. och är bara inne på 2a dagen. Hoppas jag håller igång. Imorgon är iaf en vilodag.. sen kör jag 2 dagar till...






Vad skulle jag göra utan er katter??? Jag älskar er! Ni får mig att le varje dag!


Snö!!!!!!!!!!!! Och inte glad katt!

Det är nästan otäckt så mycket snö som har kommit idag sedan jag skrev innan idag! Minst 2 dm... och det är minst!!! Ikväll har jag busat gärnet med hundarna ute i all denna snö, dem hade så kul.. man såg hur dem skrattade ;D Detta höll jag på med, samtidigt som Dennis var lite duktigare med att skotta gångarna. Så man kan komma fram! Men om det fortsätter snöa i denna takten, så syns det nog inte imorgon bitti att Dennis varit så flitig ikväll :P

Jag är mest oroad hur jag skall kunna ta mig till jobbet imorgon kväll.. Dennis känner sig säker bakom ratten och tycker det är skitkul att köra i snö... men jag hatar det! Usch och fy! Tänk Älmterydbacken.. går knappt komma uppför när det är så här! :S

Idag var Dennis och köpte foder till hundarna och ett varsitt tuggben.. och så köpte han denna lilla mysplatsen till katterna... ingen av dem är så glada för den.. inte än i alla fall.. och det märks på Engmans ögon... jag tvingade honom att prova den iaf :P Vilket inte varade så länge. Men vi får la se lite me tiden..


Ser han glad ut???? Njjjjaaaa :P

God natt med er! Håll er inne om ni kan! Annars ta det lugnt!

KrAm


SUCK

Dennis ringde precis.... Han hade pratat med Erik (kakelsättaren)... han kommer inte idag heller... nu har han sagt att han skall komma i 4 dagar... men avbokat.... nu var det p.g.a. vädret.. och jovisst.. det är ju ett jäkla skitväder... men då kanske jag me skall säga att jag inte kan jobba mina nätter då p.g.a. vädret.... hmrf....
Lite irriterad... Skall jag någonsin få mitt badrum färdigt?

Idag fick Dennis hem sin lönespec... och där i fanns även 2 biobijetter. Dessa fick dem på hans firma om dem tog sprutan mot svininfluensan.... Typsikt.. vi som var på bio igår :P Men då får vi väl gå igen....

Nä om jag skulle börja med maten... tänkte göra tacopaj idag...

/Hanna


Komiskt

Haha.. knappt 5 min efter förra inlägget, så började det snöa... rätt mycket t.o.m. hehe...
Skönt att jag skall va inomhus heeeele dagen!! Pöss

Today

Hej igen!
Nu har jag varit vaken i 2,5 h snart... börjar bli dax för frukost.
Idag kommer nog förhoppningsvis Erik och fixar med badrummet... han skulle kommit i söndags.. men vågade ej köra då för han skulle ha grillfest haha... mitt i vintern. Men gott med grillat. Så sa han att han skulle komma i måndags eller tisdags. Men han hade haft så mycket på jobbet då och var trött... Så idag hoppas vi på att han kommer. Huvudsaken är att han kaklar till helgen.. Synd att jag skall sova då.. Annars hade det ju varit kul att se :)

Dem har ju varnat för klass 2 varning idag när det gäller vädret. Men än så länge är det alldeles vindstilla ute, väldigt kallt och inga snöflingor i sikte ännu. Se om det kommer. Igår var ju t.o.m. solen framme.. Kanske även därför dagen kändes så glad!

Nä nu får det minsann bli lite frukost!

Kram på er


En glad dag

HEEEJ!
Igår var en glad dag :) Började med lunch på Åhléns med älsklingen. Jag åt nån god fisk.. var evigheter sedan jag åt det nu. Så det var mycket gott faktiskt!
Sedan var Dennis lunch slut och han fick åka vidare och jobba.
Jag hade en stund innan jag skulle på ansiktsbehandlingen och jag var på jakt efter en ny klocka. och hittade en som jag blev helt kär i ;D  






Super nöjd med den. Kommer från ESPRIT.

Sen gick jag till Britt-Marie på Lamon. Hade fått ett presentkort där av Dennis. Så jag köpte något jag länge velat ha... ett solpuder...

Från Dior... Jag köper alltid mitt bassmink från Dior. Dels för att jag älskar dess smink, det varar hur länge som helst och dem har bara produkter som är bra för hyn. Köper ibland även från Collistar. Har en consealer där ifrån nu och älskar deras ögonskuggor!


Sen var det dags för ansiktsbehandlingen. Spännande, hade aldrig gått på det förut. Hon lade olika masker och klämde pormaskar, finnar och svarta blemor.. var inte såå skönt precis haha... Men när man kom ut där ifrån var man len som siden =) Tack Siz än en gång för presenten.
Efterråt köpte jag en dagkräm som skulle passa min hy. Bra att passa på att fråga en riktig ansiktsterapeut.
Så det fick bli den här:

Den kostade 359kr. Lite dyrt. Men så sa hon att jag inte behövde mer än en ärta i storlek. Så den skall va väldigt dryg. Super härlig är den. Så den tipsar jag om... Men ni kanske behöver en annan sort för er hy, så ni får fråga om ni skall testa.

Sen körde jag hem till syrran (Jenny) en supersnabbis.. Lämnade ett par Replay jeans som jag vuxit ur... hmrf... :/ Hoppas hon kan använda dem lite mer än vad jag gjort. Passade på att kela med Sadie (kattungen)... och sen körde jag hem.
När Dennis kom hem, så kom jag med ett förslag till honom... att gå på bio och se Avatar. Vi har inte haft tid för bio och igår fanns det tid för det! Så vi provade Karlskronas nya biograf.. ingen hit om jag får bestämma....

Jag satt med min vinterjacka på mig och Dennis jacka över benen... sketa kallt var det. Vi var dock bara 8 st i 2ans biosal. Bakom oss var det en högtalare som var sprängd. Det lät konstigt från den. Bilden var ingen hit. Fick ont i ögonen och texten var mycket grötig och svårläst till en början innan man vant sig. Ingen mugghållare och obekväma stolar.... nä fy... så nästa gång blir det Kalmar... iaf på en film som varar så länge. Tacka vet jag Biostaden på Baronen i Kalmar... den har jag inget negativt att säga om.
Det positiva med Karlskronas nya var den stooora skärmen... hm.. ja det var väl det...

Filmen Avatar väl iaf jättebra. Inte den bästa jag sett, men kanske bland dem bästa ändå. Himla fin grafik och spännande. En riktig biofilm faktiskt... Varade dock i 2,5h hehe.... men tiden gick rätt fort!

Det var allt för detta inlägg!

Kram kram


Flugor

Hej! Har nyss stigit upp.. sitter lite nyvaken faktiskt.
Idag när jag har sovit så har svärfar varit här med en kille från Anticimex. Dem kommer alltid en gång per år och sprutar gift på vinden och tar död på ett stort dussin med flugor.
Så man slipper en hel del.. ja nästan allt faktiskt, på vår och sommar sen.

Och senare idag kommer kakelsättaren. Han skall lägga någon speciell matta på golv och väggar. Och till helgen skall han börja kakla :D Spännande!

Hoppas ni har en bra dag! Kram


Födelsedags slash tjejkväll

Hej!
Idag är det måndag... Helgen har gått väldans fort. Jobbade i fredags i Sturkö Nattpatrull... himla lugn natt, vilket är skönt ibland. Och i natt jobbade jag också.. fast i min patrull d.v.s. Trossö Nattpatrull. Har nyss kommit hem och ätit en fralla :)

I förgår var en mycket efterlängtad dag. Mina två allra bästaste och närmsta vänner kom för att fira min 25 års dag och ha lite tjejkväll.
Dem kom vid 17-tiden och då fick dem först välkomstdrink... vi hade en nyterkväll så det var alkoholfritt :) Men ack så gott!


Välkomstdrinken; Hallonsoda blandat med päroncider... is med hallon i, sockerkant och fräsiga sugrör :) Och lite snacks till :)

Och så öppnade jag presenter :)

Av Jenny fick jag detta som hon gjort på Photoshop :) Och på baksidan hade hon scrappat ihop massa fint

Så fint =)
Detta innehöll det:

En spa dag på Ronnebybrunn, med lunch och en 25 minuters behandling. Härligt!!! Tänkte att jag skulle välja Hand- och fotmassage. Och så fick jag jättefina blommor av henne som doftar himla gott! Tack världens gulligaste Jenny!! Längtar att få en spa dag ihop med dig!! Mys!

Av Världens sötaste Pauline fick jag detta! ;D

En stor kartong fylld med spa saker från PartyLite med en god chokladig doft :) Och 5 st chokladklubbor från Elit choklad som är såå gott! MUMS! Och så fick jag 300:- på Karlskrona Centrumförening :) Tack Hjärtat jag blev superglaaad ;D

PartyLite spa grejor =)

Mums med chokladklubbor! (skall doppas i varm mjölk)

Skåål tjejer!

Förrätten: Pajskal med en röra av creme fraiche, skinka, paprika, purjolök m.m. och sallad till.. Var himla gott faktiskt.. Skall göra det fler gånger!

Gott sällskap minst sagt!

Sen lagade vi varmrätten ihop :) Var skoj tycker jag faktiskt!

Jag och Pauline <3

Varmrätten: Kycklinggryta med viltsmak (bl.a. av enbär, svartvinbärssaft). Ris, kokta grönsaker och sallad till :)

Tjejerna mumsar i sig varmrätten

Desserten: Sweizernötskaka med hallongrass och hallon till.

Turbo, Jenny och Pauline i Tv soffan. Vi kollade på Sommaren med Göran.

Sen spelade vi lite Wii :)

Jenny satte en Strike i Bowlingen :P Nybörjartur hihi!

Vi tre =)

Vi tre igen =)

Flummig jag!

Pauline och jag.. fråga mig inte vad jag gör :P För det vet jag inte hehe...

*Kram*

Redo för chokladklubbor ;)


Tack världens bästa kompisar för att ni förgyllde min lördag. Tack så jättemycket för de fina presenterna!!! Hoppas vi ses snart igen! ;)

PUUUUSSS


Na na na

Hej!
Akon är en av de bästa artisterna jag vet :) Älskar hans musik!
När jag hade min BMW cab så lyssnade jag jämt på honom <3

Akon - Right Now (Na Na Na)


SHOPPIIIIING ;D

Hejsan!
Idag har dagen handlat om SHOPPING!!! Måste säga att dagen har varit underbart bra från början till slut!
Jag åkte först till skoaffären och köpte mig två par nya skor. Ett par fodrade och ett par stövlar.. mer till våren.
Sedan körde jag och hämtade upp syster Jenny :)
Vi började med att jag bokade in en timmes ansiktsbehandling nästa vecka hos Lotta som har sitt på Lamon parfymeri. Skall bli såå skönt, jag har aldrig gått på det förut.
Sen fortsatte shoppingen!! Vi var i alla affärer vi kunde komma på haha ;)
Och en del fick vi med oss hem.. Jag köpte jeans, kjol, en kortärmad kofta, en omlott tröja, ett midjeskärp, och ett halsband. Tror inte jag glömt nåt... hmmm?!
Vid 1-tiden elr när det var så var vi hungriga. Vi gick då till restaurang Micelangelo och åt lunch. Vi tog dagens som var en biffgryta med klyftpotatis och tonfisk och kaprisröra till.. låter kanske som en lustig blandning men det var mkt gott. Men smakade typ som kalops. Vi fick soppa till förrätt me... hummersoppa...blääärk.. man fick den gratis.. den va ju len och så men jag gillar inte skaldjur. Tack så mycket syrran! Då det var hon som betalade ;)
När jag kom hem, så var Dennis hemma och även kakelsättaren. Så ikväll har han flytspacklat badrummet för första gången.. På lördag morgon kommer han hit igen och skall göra lutningar till avloppen vid dusch och badkar.. så vattnet rinner ner ordentligt. Också med sådant flytspackel.
Nu ikväll har Dennis och jag ätit god mat.. hemmagjorda klyftpotatis med fyllda biffar och tzatsiki till.. mycket gott blev det.
Och nu har jag alldeles nyss duschat katterna. Dem blir sååå söta när dem är blöta haha.. Nu ligger Engman här bredvid mig med filten på sig och Turbo sitter och "fixar" sig. Så söta mina små älsklingar.
Och imorgon skall jag in på lönesamtal.. så då tänkte jag passa på att hälsa på och gosa med syster Jennys nykomling.. som hon fick hem idag... lilla Sadie.. en norskkattunge.. kritvit!! Myyyys jag älskar katter och kattungar =)
Nä nu får det bli duschen för min del me... känner att jag har massa katthår på mig :O

Sov gott vänner!

Kram


Ofrivillig sovmorgon!

Hejsan =)
Idag ringde min klocka vid halv 8, eftersom jag skall in till stan sen. Då låg även Dennis kvar i sängen och hade stängt av sin klocka som ringt vid 6 och somnat om igen... Så det var ju tur att jag skulle stiga upp så pass tidigt idag. Annars brukar jag ju sova allt från 9-12 på morgonen :P

Anledningen till försovningen var nog för att vi inte kom i säng förrän efter kl.01 i natt. Dennis höll på med det här:


Nu var golv-värmen på plats!!! ;D Och idag kommer Erik som skall kakla badrummet. Han skall börja med att flytspackla idag :) Kuuul!

Lilla Acira är nyfiken vad som händer i badrummet....

Och så en schnyyyygg bild på mig ;) Visst är jag läcker?! ;P haha

Hade ju pyssla om mig kväll igår. Färgade ögonbrynen, noppade ögonbrynen, Tog ansiktspealing, ansiktsmask, rakade mig, tog kroppspealing, smörjde in mig, målade naglarna m.m. Så idag känns mitt ansikte såå lent :) och kroppen me! :)
Tog även på mig mina nya örhängen jag fick av Dennis. Han fick hjälpa mig med de hålen jag inte använder så mkt längre. Gjorde såå ont. Men idag känns det bättre, men är öm! :/ Får se om jag kan ha dem i.

Nu har jag ätit upp min frukost, så nu skall det sminkas m.m. Sen väntar shopping!! ;D

Puss & Kram Hoppas ni får en bra dag!

Ompyssling

Imorgon skall jag in till Karlskrona stad med min syster Jenny. Vi skall shoppa lite och fika/Luncha me tror jag.
Och nu innan jag kryper ner i sängen för att sova skall jag ta en låååååång varm dusch som inkluderar rakning, kroppspealing, ansiktspealing, ansiktsmask, insmörjning av nån härlig kräm. Kanske färgning av ögonbryn och måling av naglar om ork och tid finns!

Kram på er


Tv nörd

Hej på er!
Oj vad trött jag har varit idag! Vi hade rätt mycket att göra i natt, inte många besök utan dem tog tid... Så natt rundan var vi inte klar med förrän kl.04 i morse..
Så fast att jag inte jobbar i natt så sov jag enda till klockan 15 då klockan ringde! Men det brukar inte vara några problem att somna ikväll ändå.

När jag vaknade idag så öppnade jag sovrumsdörren, så Turbo och Engman fick komma in och mysa lite. Vi kollade lite på tv. Engmans favorit program.. Funniest Pets and People, Haha han är så go den katten. Han sitter helt inne i vad som händer i tvn.. gör rörelser som en uggla när det är djur på tvn.. allt från hästar, katter, hundar, fåglar och giraffer.. allt är intressant... och när det blir reklam blir han lite rastlös och kollar runt i rummet istället.. och så fort det börjar igen sitter han helt fokuserad på dessa djur på tvn...
Haha min goa pojk! Turbo låg bara ihopkrypen och spann som bara den :)

Nu håller vi på att elda, så värmen kommer upp i huset. Vi kunde inte elda igår efter som rörmokaren skulle ta bort vattenelementet. Så idag är det inte många grader i huset.. brrr..

Snart skall Dennis och jag åka till Torsås och hyra oss en film. Var längesedan vi gjorde det nu. Sen skall vi bara mysa och äta lövbiff och godis!!!

Ha det bra!

Skriver kanske sen igen...

Kram, kram


Mums

Hej på er!
Nu har precis rörmoraken kommit. Jag sitter framför datorn och myser framför Förkväll med chokladklubban som jag fick av syster Jenny i födelsedagspresent. Otroligt god måste jag säga. Man skall ha den i en kopp med varm mjölk och så smälter den så i den! MUMS!

Tack Jenny Svanfeldt, Peter och Selma för grattis kortet jag fick hem idag i min brevlåda :D kul!
Och idag har hon köpt en födelsedagspresent till mig :) Så nyfis! Nu längtar jag ännu mer till lördag! Ha ha!

Puss och hej!


=)

Hej på er! Idag är det min födelsedag :) Tjoohoo.. 25 år!
Kommer inte fira nåt idag.. inte mer än lite god mat och sedan skall jag ju jobba.

Idag kommer "Kjell i hagen", rörmokare... han skall ta bort elementet från badrummet.. Och ikväll skall väl Dennis fixera golvet och imorgon bitti lägga dit golvslingan (golvvärmen). Och imorgon kväll hoppas vi att Erik kan komma och börja flytspackla inför kakelsättningen.
Nu går det undan! ;D Härligt!

Jag längtar så tills på lördag då mina älskade bästa vänner kommer! Pauline och Jenny! <3 Skall bli så kul! Saknar er båda nåt oerhört!

Här är en jäkla bra låt som sätter sig i huvet :)


Ha en bra dag idag på min födelsedag ;)

Puss & Kram


19 Januari 2010


Lite av varje

Hej på er!
Idag steg Dennis och jag upp vid 06-tiden. Vi skulle lämna min bil på reperation och lackering. Sen körde Dennis hem mig igen.. helt död var jag.. var hemma lite innan 8 tror jag... Tog på mig min sköna pyjamas och kröp ner i sängen, somnade och sov enda till 11.40 :) Såå skönt. Kände att jag behövde sova lite eftersom jag jobbar inatt, trodde dock inte att jag skulle sova så länge.

Vid halv 2 åkte jag hem till mamma med lite tårta och så som blivit över från kalaset. Vi satt och pratade lite och jag fick även present utav hemma. Fick pengar av henne. Tack mummi!

Nu har jag lagat mat och vi har ätit och nu skall jag bara slappa tills jag skall åka till jobbet.
Fick min födelsedagspresent av Dennis idag me. (Skulle fått den imorgon egentligen.. men rörmokaren kommer hit då.. så det blev idag). I vilket fall så fick jag örhängen och ett halsband av honom och även presentkort på Lamon Parfymeri :D Tack så jättemycket älskling!!! Och så fick jag ju Wii spelet i fredags :)

Kram på er


Presenter :)

Vill tacka alla igen för alla fina presenter! Alltid kul med presenter ;D

Från syster Annika med familj:
 
Ett jättefint halsband, som jag tog på mig direkt jag fick det! :)

Mycket god doft av Avril Lavigne Black Star heter den.. häfig flaska!

Och så fick jag även massa lyx från Body shop av dem! Doftar ljuvligt...
Tack storasyster Annika med familj!

Storasyster Jenny med barn
(som dock ej kunde komma, men skickade med present med bror) fick jag det här:

Massor gott godis från Elit- choklad! Kommer en bättre bild nedan, svårt att se genom celofanen..

Chokladklubba, te, snöbollar, polkaspirelar och en polagrisros.. nu har jag och gotta mig ;)

Och ett mycket uppskattat presentkort!
Tack syster Jenny med barn!!


Av storebror Magnus och Monica fick jag:

Presentkort på Karlskrona centrum förening!! Kanon.. då kan jag köpa i vilken affär jag vill ;D
Tack brorsan och Monica!!!


Pappa och Ann-Christin hade också fin fina presenter med sig:

En kaktus i super läcker vriden vas med massor med kulor i! Skall jag ha i badrummet när det blir klart!

Och så det som alltid behövs; Pengar! Hmm, undra vad man skall köpa för dem?!? :)
Tack papsen och Anki för presenten!!


Av Joel, Thina, Hugo, Phille och Lina fick jag:

Fina ljusstakar från Cervera... tror jag skall ha dem i vårt sovrum.
Tack så mycket för presenten!!!

Av svärmor, svärfar och Jonna (och lilla Nea me såklart) fick jag detta:

Massa grejor.. och utan celofan ser det ut så här :)

En ljuslykta inredd med ölandssand och snäckor från Böda, cider, nötter, ost & kex, choklad, kropps scrubb, ansiktsmasker, badgrejer m.m.

En fin sten låg det också i  presenten..

Och så fick jag pengar av dem också.
Tack svärföräldrarna och Jonna :)


Ja alla dessa fina presenter fick jag utav min familj igår. Blev himla glad för allt!
Av Dennis fick jag en present i fredags.. ett Wii träningsspel.. som jag önskat mig, så nu hoppas jag att jag kommer i form lite och kanske kan stärka min rygg och så... sen skulle jag få mer på tisdag... för det är ju då jag fyller ;)

Men kolla in så mycket spa grejer jag fick nu i helgen!! Perfekt nu när badrummet blir klart förhoppningsvis inom 2 veckor! ;D


Tack och hej!!!!!

Kram Hanna


Birthday cakes! :)

Tjooohooo jag lyckades!!
Mina första helt egengjorda tårtor blev verkligen tårtor!!! :)
Jag ville göra det extra svårt med egengjorda marcipanrosor, marcipanlock på ena och så vidare.... och innehållet har jag gjort själv.. ja allt vill säga..

Här kommer några bilder på ena tårtan... Mina egengjorda marcipan rosor med gröna marcipan blad.. Skrivit med kristyr... spritsad grädde runt om.
Jag delade tårtbottnen i 3 så det fanns plats till två lager. På bottersta lagret hade jag vaniljfluff och andra lagret hallonmousse och sedan spacklad chokladkräm över.


Och här kommer några bilder på den andra tårtan.. (den första tårtan jag någonsin gjort själv)
Det är samma fyllning.. d.v.s. vaniljfluff, och hallonmousse, chokladkräm över... men sedan har jag även ett lock av rosa marcipan. Har vikt upp mitten som en stjärna och fyllt med färska hallon. Lite spritsad grädde runt om.



Så för att va en första gångs bakning av tårtor så är det kanon tycker jag :D

Ha en trevlig kväll....

25 års kalas!


Japp igår var det dags för mitt 25 års kalas! Det blev en väldigt lyckad kväll.. maten blev god, tårtorna blev jag supernöjd med och goda blev dem (äntligen har jag gjort tårta heelt själv). Jag fick jättefina presenter och det var trevligt sällskap :) Här nedan kommer massa bilder från kalaset med lite text till.

Så här såg jag ut.. lite sommarklädd så här i Januari ;) Men det var så varmt och gott i huset då vi eldat hela dagen.

En härlig puss av älsklingen innan folket kom <3

Dukat upp med långbord :)

Jag bjöd på tacos som verkade populärt!

Här mumsar dem

(Nea) Svärmors chihuahua/papillon och Turbo kröp in i Neas bur.

Monica & min bror Magnus och Pappa och sin sambo Ann-Christin

Lite folk :)

Syster Annika och halva Ann-Christin väntar på att få ta lite fika ;)

Jag skall skära upp tårta till mig! (ni får ett inlägg om bara tårtorna senare)

En glad snart 25 åring

Ryggarna på Annika,Magnus och Joel.. närmst fönstret är Donald (min svärfar), Dennis brorson Hugo, svärmor Kristina, Monica och min bror Magnus.

Pappa med kepsen framför ansiktet, Ann-Christin, Dennis, Jonna. Lina, Phille och Thina.

Jonnan knasar sig!

Jag, Jonna och Lina (som är Philles nya tjej, Dennis brors tjej.... alltså.. hehe)

Normala familjen?? hmmm....

Dennis.. med röda eyes....

Min storasyster Annika och hennes Magnus

Svärfar Donald och pappagrisen Jonna

Ja det var lite bilder det... nu skall jag ta en bensträckare.. sedan gör jag ett till inlägg om tårtorna och sedan ett om presenterna... Så håll utkik! :)

Vill tacka alla igen för att ni kom och för fina presenter jag fick av er.
Syster Jenny med barn och Mamma träffar jag en annan gång, då dem ej kunde komma.

Puss och kram


Mkt

Hej!
Fy bubblan så trött jag är och hungrig.
Men vet inte om jag ska sova... har ju jobbat i natt, så skulle behöva.
Skall börja med att få upp värmen i vattnet så jag kan duscha.

Idag är det smockat med grejor hela dagen...
Rörmokaren skall komma och ta bort ett element.. ingen aning när han kommer..
Det skall städas.
Blommor skall vattnas.
Kattlådan skall tömmas.
Göras tårtbottnar.
Göras tårt innehållet...
Göras marcipan ros blad till mina redan färdiga marcipan rosor jag gjorde för nån dag sen.
Soffan + soffbordet skall ställas i annat rum.
In med bord och massa stolar.

M.m.... fy vad mycket bara för ett kalas.. längtar tills söndag när allt är över haha.... nä men det skall bli kul faktiskt. Grejen är med mig att då det kommer massa folk hem vill jag ha allt perfekt. Får panik annars. Kan inte koppla av om jag vet/ser nåt jag missat.. fyy vad hemskt det skulle vara. Jag vet att det inte är kungen som kommer haha.. men jag är sådan.

Nä nu skall jag se om jag kan duscha.
Ha en trevlig helg om vi inte hörs innan den är slut....

Kram

14 januari 2010

Hej hej!
Har nyligen vaknat efter några timmar sömn efter nattens jobb.
Nu har jag bara en natt.. sen är jag ledig till måndag. Kommer ha fullt upp till dess p.g.a. kalaset.
Dennis är och handlar det sista till det nu. Han tog det på väg hem från jobbet.. så slapp vi åka in sen.

Jag känner mig inte helt på topp.. har massa hjärnspöken och blir ledsen p.g.a. en del personer som uttrycker sig om massa, istället för att ens vilja försöka förstå och sätta sig in i en sak...
Men men.. sånt är väl livet tyvärr!

Skall inte tänka mer på det nu, utan på allt roligt jag har framför mig.

Kram på er


Grattis Zacke!!!!

STORT Grattis till min systerson Zackarias som idag fyller 4 år!!! Stora killen nu ;)





Grattis lilla gubben!!!
Önskar Moster Hanna


Skyll inte på katten! Ett riktigt skit inlägg!

Har städdag idag.. höll på att dammsuga i sovrummet och vädrade lite.
Turbo låg i sängen... och plötsligt känner jag en stank... en äcklig fis lukt! Och jag kollade på Turbo och sa!! "Turbo ditt äckel sluta fis!" Och stanken blev värre.. kollade ut mot hundgården om den hade skitit där ute... Den ligger ju i riktning mot sovrummet...
Jag såg Turbos ögon bli skiit stora och han låg och sniffade för fulla muggar med sin lilla nos.
"Fy fan katt hur kan du fisa så????!!!"
Sen lyssnade jag.. hörde en lastbil!!!! Jääävlar slambilen!!!! Stängde fönstret....
Ja så ni fattar.. jag har vädrat in "frisk" förfärligt fidrig lukt i mitt hus! Hela över våningen stinker ju nuu!
Det var det värsta jag varit med om!!

Nu har slambilen precis kört och jag skall vänta lite till sen skall jag vädra igen!!!! Hoppas på frisk god doft denna gången och inte skitlukt!!!

Ursäkta för detta vidriga skitinlägg!!

Och förlåt Turbo att jag skyllde på dig! Men du såg ju så skyldig ut ju :P

Kram


Mitt liv!

Hej!
Nu sitter jag i soffan. Runt om mig svamlar det med recept, inköpslistor m.m.
Det sägs ju att jag snart fyller 20!!! :)
Nja inte riktigt, man kan plussa på 5 år... och sen får man väl drömma då :P

Den 16e skall jag ha kalas för min familj. Det kommer bjudas på tacos och så skall dem få vara försökskaniner. Har nämligen aldrig i hela mitt liv helt själv gjort en tårta!!!!
Men det blir det detta året. Jag fyller ju 25 den 19e och innan min 25 års dag måste jag ju ha gjort en helt egen tårta med egen botten och så.. tycker ni inte det?? :P

Dessa 25 åren har väl inte riktigt alltid gått min väg med en del grejor. Men så är det väl i allas liv!? Inte sant?
Men mycket har verkligen gått min väg också... har fått kämpa rejält för en del saker och en del har gått lika bra som flytande smör!

25 år är en viktig ålder på ett sätt, nu har man bara 5 år kvar sedan är man ingen ungdom längre.. Anser jag. I sinnet kan man givetvis vara det!

Här är några punkter som jag är väldigt glad för att jag har hunnit med i mitt liv:

* Klarade grundskolan
* Fick körkortet (7 år sedan i augusti)
* Slutade röka (7 år sedan i november)
* Slutat snusa.. (gjorde det ett år...)
* Gjort en egenritat tatuering
* Tog studenten
* Fick en utbildning
* Fick fast jobb
* Har världens två bästa vänner
* Har hittat min drömprins
* Bor i hus
* Har fina djur
* Har god hälsa
* Har gått upp i min idealvikt (har varit underviktig hela livet innan).
* Har en fin bil
* Ökad självkänsla
* Ökat självförtroende


Det är några av alla saker som jag känner mig stolt/ Nöjd  med som jag har hunnit med. Allt har inte flytit på som smör. Har fått kämpa riktigt riktigt hårt med en del. Men jag kan inte säga annat än livet jag lever idag trivs jag toppen med! Sen är det giftemål och sådant som får komma till 30-35 års åldern ;) Det är sådant tiden får visa. Det är saker som varken går att stressa med eller att jag vill stressa med :P

När jag var runt 17-18 års åldern sa jag alltid att "Innan jag gifter mig, skall jag lära mig att dricka vin och öl och ta hål i öronen" haha... sån toka man var! Jag ju säga att jag har ju lyckats :P

Nä nu blev jag sittandes här!! Har absolut INTE tid med det. Måste städa och göra mig iordning, skall nämligen på utbildning sedan.. Så nu blir det att sätta fart!

Ha en god dag!!!


Pöss


Flumbild


8 januari

Hej!
Idag skiner solen, men trots det är det ändå minst tio minus grader ute.. Brr.. Och nu i natt och imorgon natt skall jag jobba, så det gäller att ha mycket kläder på sig för att inte frysa..

Idag vaknade jag 10.20 av att svärfar kom med traktorn och plogade vår gårdsplan och vägen utanför. Snällt av honom :) Men tur att han inte kom tidigare.. för det låter ju lite :P

Tycker dagarna bara springer iväg.. redan gått mer än en vecka sen nyårsafton!

Här är en koncentrad jag när jag lagar gårdagens middag:

/Hanna


Kärlek





Planer...

Hej alla mina goa vänner!
Jag är så glad över mina vänner <3

Idag har jag vaknat på en bra sida.. utan värk, pigg och glad! Visst låter det toppen :)
Sitter och dricker lite te.. grönt te med smak av mild vanilj och en sked med honung med smak av apelsin. I bakgrunden hör jag katterna busa; eller bråka (?!?!) och så har jag Jönssonligan på Mallorca igång på tvn :)

Jag håller på och eldar för fullt.. Inte så jättekallt i huset, men inte jätte varmt heller.. så det är skönt att få upp värmen lite...

Idag vet jag inte vad jag skall göra... ta en sväng om med dammsugaren.. greja lite i köket.. ja lite vardagspysslande med andra ord :)

Dennis skall köpa present till hans lillebror Philip som har kalas på lördag, han fyller 24 år. Och när han ändå är i stan skall han in på AJ:s tyger för att köpa sånt band man stryker fast och lägger upp gardiner med. Så jag får se om jag orkar göra det ikväll. Skönt att få ned julgardinerna.. Det är det allra sista jag har kvar..

Lördagen den 16 januari skall jag ha mitt 25 års kalas för familjen. Det blir Dennis familj.. och så min familj. Hoppas alla kan komma som jag bjudit... Jag tror jag vet vad jag skall bjuda på.. Nåt gott och som är lätt att göra.. Får se hur jag gör med tårta.. Har ju ett par dar kvar att bestämma mig med det.

Lördagen den 23 januari har jag bjudit hem mina två bästa vänner. Jenny Svanfeldt och Pauline Alriksson. Då blir det födelsedags/tjejkväll med allt vad det inneär. Hoppas dem kan fixa skjuts eller sova över här så vi kan ta lite vin och dricka <3 Har ingen blekaste vad man skall ha för mat att bjuda på. Men jag hittar säkert på nåt :)
Jag jobbar natten till den lördagen.. Men det är inga problem ändå.

Nu måste jag lägga in mer ved i pannan, så den inte slocknar...

Ha en fin dag mina vänner!

Så glad att det finns så många härliga människor i min omgivning!
Ta hand om er!

Puss & Kram


Idag..

Hejsan!
Ojojoj, idag har jag gått runt som en zombie här hemma. Har sovit nån ynka timma bara.. Vid tio började Dennis riva bort lister i "badrummet" och banka och ha sig.. och vid 12 kom Johan och då körde dem med massa maskiner.. lät som den skulle riva hela huset.. Så trött som jag var steg jag upp då.. kunde ju ändå inte sova.
Så det killarna har gjort idag är att sätta dit den nya toadörren.. den är något större/bredare än den gamla dörren som suttit där. Så de har ju kört med nån sågmaskin. Men det blev himla bra..
Fönstret blev kanon... dem körde med motorsågen för att göra det bredare, så att det nya fönstret fick plats...

Så det är det som är gjort på den fronten idag..

Själv har jag inte gjort många knop... Lagat mat till oss; köttfärs/potatisgratäng med sallad och så till.. Ja.. det är väl det... Nu ska jag fortsätta att slappa. Och sen sova!

Kram kram


Det börjar verka kärlek banne mig...


Kan inte förklara mina känslor i ord för dig älskling..


Allt nere snart....

Hej!
Nu är granen näst intill nerplockad... Allt pynt ligger i kartonger och skall läggas in i garderoben. Tomtarna är nerpackade.. Det som finns kvar är stjärnorna i fönstrerna och julgardinerna. Men Det åker ned det också snart.

Ute snöar det för fullt. Himla mysigt. Så länge det snöar och inte är blask tycker jag det är mysigt. Förutom att det blir så halt då man ska ut och köra..
Men längtan efter att få se dem första vårtecknen finns där minsann :)

Nu lyssnar jag på Calle Kristiansson och Småpysslar lite i hemmet, samtidigt som jag försöker få upp värmen genom att elda.

Sen blir det laga mat och i natt jobba...

Har förresten bytt design på bloggen också :) Den här får duga ett tag i alla fall!

Hoppas att allt är bra med er!


Kram Hanna


Idag har jag namnsdag =)


This is me

Jag hittade denna på blondinbellas blogg... och i brist på annat så har jag skrivit ner min lista här på bloggen :P

Namn: Hanna Louise Abrahamsson

Kallas för: Pussgurkan, Älskling, gumman, Gullet

Stjärntecken: Stenbock

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: 7 st. 5 i öronen (använer bara två av dem), naveln och överläppen

Tatueringar: En i nacken

Längd: 1.60

Skostorlek: 36

Hårfärg: Just nu chokladbrunt med slingor...

Fräknar: Japp, och massor på sommaren..

Motto: Ge aldrig upp...

Kär? Kär och förälskad! <3

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej... i så fall lite närmre staden och lite längre från 70 vägen..

Tycker du att du är attraktiv? Ibland

Dricker du? Sällan.. när jag dricker blir det helst Asti Cinzano och Dooley´s

Röker du? Nej.. Slutade för mer än 6 år sedan..

Vilket schampo använder du? TRESemme

Vilken parfym använder du? Just nu blir det oftast Chanel- Chance

Vad är du rädd för? Spindlar

Gillar du att tvätta? Jag älskar nytvättade sängkläder. Men gillar inte att tvätta.

Gillar du berg- och dalbanor? Nej, inte längre.. är höjdrädd...

Senaste filmen du hyrde? Två dåliga.. kom inte ihåg namnen..

Filmen du köpte? Ice Age 3 och Rolands :P

Låten du hörde: With a little help from my friend- Calle Kristiansson

Låten du laddade ner? Har inte laddat ner på år och dar...

Personen du ringde? Prinsen Jobb

Personen som ringde dig? Prinsen Jobb

TV-program du såg? Postkodsmiljonären... går på tv i skrivande stund...

Person du tänkte på? Dennis tänker jag jämt på. Har många tankar på min familj och vänner också

Favorit låt: Har så många...

Sak att göra: Mysa!

Sport: Räknas Wii??! ;P

Dryck: Sprite

Kläder: Myskläder i all ära...

Film: Romantiska komedier, Wallander, Johan Falk, Äventyr/familjefilmer..

Bil: BMW 5.40 iA..

Serie: Inredningsserier/Matserier; RoomService, Äntligen Hemma, Bygglov, Halv 8 hos mig m.fl. 

Har du någonsin gråtit över en pojke? Oja

Gråtit över en flicka? Om mina vänner varit ledsna..

Ljugit för någon? Vem har inte ljugit.. iaf en vit lögn?

Varit i slagsmål?
Ja... en gång.. Men det var inte mitt fel eller jag som startade det.

Blivit arresterad? Nepp, snäll kicka

Träffat någon från internet IRL? Japp

Antal gånger du varit kär? I mellan-högstadiet var man ju jämt kär :P

Gånger ditt hjärta brustit? Har ej räknat..

Hjärtan brustet på grund av dig? Ja.

Tjejer du kysst? Haha, en för många många år sen.. på skoj så klart

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Har kontakt på nätet med flera. Men bara en jag brukar träffa.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Nån gång.. när man fyllt år och lite så..

Senaste boken du läste? Vill inte säga namnet... för personlig.

Personen du fick e-mail av? Linda Nilsson heter hon.

Personen du fick brev av? Min Brevvän Malin.. men det var nåt år sen vi skrev brev nu. Blir mest datan..

Personen du fick sms av? Prinsen Jobb

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Juldagen.. fast ska jag räkna med pappa så var det på min systersons kalas.

Saken du köpte?
Smink, gardiner och ett Wii.

Vad har du gjort idag? Sovit och lagat mat. Slappat...

Brukar du svära mycket? Nej..

När stiger du upp på morgonen? När jag har vaknat..

Vad har du på dig? Min härliga pyjamas jag fick av Dennis i julklapp.

Vad ska du göra ikväll? Mysa.

Vad är du allergisk mot? Inget.

Var har du ont? Min högra axel.

Använder du hårspray? Sällan, men det händer.

Kan du stå på händer? Haha.. njaa..

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström

Salt eller socker? Salt, älskar hockeypulver, snusklubbor och Dragster.

Gillar du ketchup? Ja en klick.. d.v.s inte överdrivet mkt.

Är du glad nu? Japp!

Var du glad igår? Japp!

Vad dansar du till? Musik

Stockholm är… ? Sveriges huvudstad ;P

Göteborg är… ? Liseberg!

Kan du sjunga? Klart jag kan... men inte så bra ;P

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? USA och där solen finns...


Mina Pälsklingar!


















Mest strunt...

God morgon på er! Eller jag får väl säga god natt också, för jag ska snart sova. Om jag kan vill säga..
Har ju jobbat i natt, är rätt trött faktiskt.
Idag händer nog inte så mycket. Dennis jobbar, sen kanske det blir att göra nåt i badrummet om han orkar när han kommer hem. Annars blir det nog mest slappa.

Imorgon ska jag jobba igen. Skall vara i Jämjö Nattpatrull då (Är i Trossö annars).. Skall iaf bli spännande att vara i Jämjö, för jag har inte varit där på ca ett år.

Den 18 Januari skall min stackars bil få komma till verkstad för bl.a. lackering och lite så. Får nog en ny huv och en ny grill me så klart... Fläkten vet jag inte vad dem gör med. Känns som evigheter innan den blir klar. Men som tur är har vi ju två bilar. Så jag får köra med Dennis traktor... oj förlåt Volvo menar jag ;) tills min är reparerad.

Annars är det väl inget nytt jag har att skriva om... mest en massa ointressant.

God natt med er... ha en bra dag ni som ska va vakna...


Kramen


Jobbedax

Hej på er!
Nu ska jag snart åka och jobba...
Det är massa minusgrader ute dvs. -10 brr.. Så det gäller att ha många lager kläder på sig.

Idag har vi mest grejat i badrummet.. Kul när det händer lite där. Har även hunnit med att spela lite Wii :)
Ska nog ta en runda innan jag måste byta om nu!

Ha en fin kväll!

/Hanna


Badrummet

Hej mina kära vänner!
Idag har Dennis och jag mest grejat med badrummet. Kommer lite bilder här nedan... har ju inte kommit så lång än.. men mycket sk. skitjobb är klart. D.v.s. avloppet, isolerat i golvet och lagt golvskivor och en del av elen är förberedd..
På onsdag kommer vår vän Johan till oss och hjälper oss att sätta dit det nya fönstret och dörren.

Nu ikväll har vi ätit lite lövbiff och hemmagjorda klyftpotatis med örtagårdskrydda och vitlök. Mycket mumsigt.
Nu kollar vi på film och jag äter oct och kex med goda kärnfria vindruvor. Jag skulle kunna leva på ost och kex :)
Vi har passat Nea (svärmors chihuahua/papillon) en stund ikväll me..

Nåväl, här kommer lite bilder..







Nu är som sagt hela golvet isolerat och det ligger golvskivor över hela..

Och här kommer en gos bild...


Kram från oss i Karsbo


Gott nytt år och God fortsättning

Heejsan :) Först av allt vill jag önska er som läser ett gott nytt år och en riktigt god fortsättning!! Hoppas att ni hade en mysig nyårsafton! Som ni säkert har märkt har jag inte bloggat på några dagar.. men det har inte funnits tid till det :P 


Nu tänkte jag berätta om vårt firande av det nya året.
Min storasyster Annika och hennes familj kom hem till oss vid 15-tiden. Dennis och Magnus spelade lite Wii tillsammans med barnen. Och vid 17 var dem i Bergkvara för att kolla på fyrverkeriet dem har där varje år. Under tiden förberedde Annika och jag vår tre rätters meny. Så här såg den ut.

Visst lät det gott :) Det var det också. Här kommer lite bilder under kvällen.

Dennis & Jag

Dukningen

En godisblomma från barnen :)

Förrätten

Annika, Magnus och Magnus dotter Amanda

Min systerdotter Amanda (båda tjejerna heter Amanda), Phille och Dennis.

Varmrätten

Slappar lite framför tvn med massor med godis :)

Massor med godis :)

Vit choklad pannacotta med hemmagjord hallonsås.

Vid tolv slaget =)

Fint med alla marschaller

Sen innan dem åkte så slappade vi framför tvn. Mätta och belåtna. Dem åkte vid halv 2 tiden..

En jättevacker blomma vi fick av Annika med familj

Det var allt från denna nyårsafton och nu hoppas vi på ett riktigt bra år 2010!

Puss och kram

/Hanna