SHOPPIIIIING ;D

Hejsan!
Idag har dagen handlat om SHOPPING!!! Måste säga att dagen har varit underbart bra från början till slut!
Jag åkte först till skoaffären och köpte mig två par nya skor. Ett par fodrade och ett par stövlar.. mer till våren.
Sedan körde jag och hämtade upp syster Jenny :)
Vi började med att jag bokade in en timmes ansiktsbehandling nästa vecka hos Lotta som har sitt på Lamon parfymeri. Skall bli såå skönt, jag har aldrig gått på det förut.
Sen fortsatte shoppingen!! Vi var i alla affärer vi kunde komma på haha ;)
Och en del fick vi med oss hem.. Jag köpte jeans, kjol, en kortärmad kofta, en omlott tröja, ett midjeskärp, och ett halsband. Tror inte jag glömt nåt... hmmm?!
Vid 1-tiden elr när det var så var vi hungriga. Vi gick då till restaurang Micelangelo och åt lunch. Vi tog dagens som var en biffgryta med klyftpotatis och tonfisk och kaprisröra till.. låter kanske som en lustig blandning men det var mkt gott. Men smakade typ som kalops. Vi fick soppa till förrätt me... hummersoppa...blääärk.. man fick den gratis.. den va ju len och så men jag gillar inte skaldjur. Tack så mycket syrran! Då det var hon som betalade ;)
När jag kom hem, så var Dennis hemma och även kakelsättaren. Så ikväll har han flytspacklat badrummet för första gången.. På lördag morgon kommer han hit igen och skall göra lutningar till avloppen vid dusch och badkar.. så vattnet rinner ner ordentligt. Också med sådant flytspackel.
Nu ikväll har Dennis och jag ätit god mat.. hemmagjorda klyftpotatis med fyllda biffar och tzatsiki till.. mycket gott blev det.
Och nu har jag alldeles nyss duschat katterna. Dem blir sååå söta när dem är blöta haha.. Nu ligger Engman här bredvid mig med filten på sig och Turbo sitter och "fixar" sig. Så söta mina små älsklingar.
Och imorgon skall jag in på lönesamtal.. så då tänkte jag passa på att hälsa på och gosa med syster Jennys nykomling.. som hon fick hem idag... lilla Sadie.. en norskkattunge.. kritvit!! Myyyys jag älskar katter och kattungar =)
Nä nu får det bli duschen för min del me... känner att jag har massa katthår på mig :O

Sov gott vänner!

Kram


Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback