Barnvagn!!! <3

Nu i eftermiddag har vi hämtat vår barnvagn som vi beställt :D
Den är jäääättefin! Här kommer lite kort på den. (Jag orkade dock inte sätta dit sittvagnen nu ikväll.. har så förbaskat ont i ryggen)... Men det kommer bilder på liggdelen iaf... :)


och så skötväskan :)


Förresten så fick den preciiiiis plats i min BMW... med lite krångel och bök dock :/ Men men... den fick ju plats iaf :) Och som ni kanske ser är vagnen i läder :)

Puss o kram

Blogga (bilder)

Hej svejs igen!
Idag har äntligen utbygget påbörjats... den gamla cementplattan som vi haft den inglasade altanen på åkte väck.. och så har det grävts och dränerats och lagts makadam och just nu i skrivanade stund kör Dennis med en maskin på makadammet..

Här kommer lite bilder...

Katterna va rädda när grävmaskinen va igång... därför hade jag Engman i buren med en mörk filt över så han kände sig tryck. Turbo låg under soffbordet.. mina små misar!

Så långt har vi kommit än så länge... mycket längre än vad vi räknat med.. och imorgon kommer dem igen, tidigt som attan på morgonen.. Min gräsmatta är totalt mörbultad dock :( Och mina gula blommor är totalmos.. Men men... allt kan man ju inte rädda :)

Kram


Blogga

Hej! Ja nu tänkte jag att jag skulle blogga lite... men kom på att jag har ganska mycket att skriva om... hehe... så jag delar upp det i flera inlägg :)
Jag börjar med det vi började i morse...

Klockan tingde tidigt tidigt.. och varken Dennis eller jag hade sovit bra inatt.. hundarna tetades och höll på med varandra.. en bålgeting som ville komma igenom myggnätet (så vi fick stänga fönstret bara för den väsnades så).. och så fick jag upp och tömma blåsan, och lät dörren va öppen till katterna.. dem brukar få ligga i fotändan av sängen. Och det gjorde Turbo också.. Men Engman han höll på och greja bakom en byrå.. så blev ju Turbo nyfiken.. så dem åkte ut illa kvickt och dörren stängdes :P Så är det när man inte följer reglerna ;P

Jaja.. väl uppe sen iaf så åkte vi iväg till Torsås för barnmorskebesök. Fick lämna blodprover, urinprov, väga mig, och så mätte hon sf måttet på magen.. och det låg på 25 cm som var perfekt! Sedan lyssnade vi på bebis hjärta. Och barnmorskan tyckte vi har en pigg liten bebis... 145 slag/min =) Det första bebis gjorde va att sparka på mikrofonen hehe.. den gillade nog inte den apparaten :P

Ja det va barnmorskebesöket det... nästa inlägg kommer lite bilder, vad som också hänt idag :)

Många kramar till er!

P.s. Kan även berätta att min ansökan om hel havandeskapspenning är godkänd :) Måste ringa chefen om det i dagarna..... så hon kan sätta in en vikarie på min tjänst. D.s.

Our baby's heartbeat


♥ Detta är KÄRLEK! Vår lilla bebis hjärtslag! Detta är inspelat för ett par veckor sedan ♥


Sött och Salt

Hejsan!

Blev inte riktigt som planerat idag.. han med grävmaskinen kom inte idag.. hoppas han kommer imorgon då.. eller iaf nån annan dag i veckan.

Åkte ut och lämnade de där filmerna, och sen åkte jag hem till syrran en stund var det tänkt, men blev en ganska lång stund ändå :)
Först tog vi en härlig skogspromenad.. och sen åkte vi till Kristianopel och Annika bjöd på fika på Café Sött och Salt.
Så vi tog oss en varsin bakad potatis. Jag tog kyckling/curryröra och Annika tog med räkor.. mums! och sen blev den en kulglass... med knäck och hallon/saltlakritz smak :)
Tack för idag syrran!

Frågade även om hon vill vara gudmor/ fadder åt vårt barn sen när det är dags.. och det ville hon :D Dennis har inte frågat den han vill ännu, men han verkade ha bestämt sig snabbt :)

Imorgon får det bli en städdag här hemma.. behövs skura golv och så...

Ha en fin kväll :)

Kram kram!!


En liten Pluttis Mage!

Hej på er! Idag har vi gått in i graviditetsvecka 25! Så idag är det "bara" 111 dagar kvar till beräknad förlossning... alltså den 14 november. Bilderna nedan tog jag igår v.23+6 (v.24). Men den ser nog lika dan ut idag!! ;D Tror det är en liten pojk där inne ;) Men vi får se!

 Jag har precis ätit lite frukost och ska snart köra till Torsås och lämna några filmer som vi såg igår. Senare idag kommer kanske grävaren med grävmaskinen. Det var inte hundra, men hoppas! Annars händer det nog inte så mycket idag.. Som sagt vänta på arbetaren om han kommer idag eller ej... tråk!

Om några veckor ska förresten min kära arbetskollega Lotta Törnström fotografera Dennis, mig och magen! ♥ Ska bli så kul! Men ska vänta tills magen vuxit till sig lite till! :) Spännande! Är inte van att stå framför kameran direkt :P hehe.. om jag inte tar bilderna själv då.. hehe.. ego!

Ha en bra dag nu allihopa!

KRAM



Längtan


Längtan är stor efter dig bebis... vem du nu än är :)
Det är skönt att känna dina sparkar i lilla BebisMagen..
Snart...... snart är du här hos oss.. vårt lilla mirakel!


Brorsans 40 års kalas

Här kommer lite bilder från gårdagen då vi firade storebror Magnus som fyllde 40 år! Vi firade honom hemma hos syster Jenny!

I spöregn står grabbarna och grillar... Tur dem hade tak över huvudet :)

Jenny till vänster och Annika till höger. Annika var med om en otäck grej i måndags :( Då hon trillade av en häst och bröt armen. Stackarn *KRAM*


Annikas fästman och hans barn Philip och Amanda. Annikas Amanda är på Kreta med sin pappa :)

Jennys pojkar Devin och Zackarias tillsammans med Amanda.
Bror börjar ta mat...

Lite mörk bild... men iaf så hade vi fixat lite av varje.. Annika o fam hade fixat en hemmagjord potatissallad och så en annan slags potatissallad + tsitziki, mamma fixade kött och kycklingklubbor, vi fixade sallad och läsk och Jenny fixade tårtan (från bageri)...

Vi hade lagt ihop till ett Wii till honom och så fick lite presentkort o så me...


40 års kalas


Idag fyller denna mannen 40 år! Min bror och honom ska vi fira idag.. med grillkött, hemmagjord potatissallad och en stor sallad till dressing m.m. Ena syrran har beställt en tårta. Vi har lagt ihop till hans present.. tror han kommer bli mycket glad för den :)
Fast att det är rena pissvädret ute idag, så kommer det nog bli en lyckad dag!

Ett STORT grattis Magnus på födelsedagen!


Igår var det lite bättre väder ute.. så på kvällen åkte Dennis och jag till Östersjöfestivalen.. åt först på restaurang, och Dennis ville köpa en body till bebisen "JAG ÄR INTE DÖV -Jag bara skiter i dej" står det på den hehe... den är från 6-12 månader... så det är ju inget man kan ta på bebis i första taget :P Jag köpte mig en vaniljbulle... ja det var väl det. Var himla bra och behagligt väder igår när vi var där. Perfekt marknadsväder!

Det va alles... Ha en bra dag!

KRAM


Dåligt väder- yes!

Åh så härligt med lite dåligt väder! Ja jag ljuger inte... hela vår semester har varit kanonvarm och svettig. Helt underbar, men jag känner att man behöver några svala dagar också. Och sen hoppas jag att solen vill tillbaka igen.
I natt har jag sovit som en riktig kratta. Haft såå ont i min rygg och varmt o kvavt har det varit i sovrummet. Och så vaknade jag nu vid 8... skönt att stiga upp!

Idag skulle nog Dennis inte jobba hela dagen, utan han skulle försöka sluta lite tidigare. Och om inte regnet vräker ner ska vi till Östersjöfestivalen en sväng. Sen ska vi handla hem lite till imorgon.

Imorgon fyller min bror 40 år... så vi ska fira honom då..

Näpp, lite frukost nu om en stund. Ha det gott!!

Kram

Svett!!!!!!!!!!!

Idag måste vara den varmaste dagen på länge!! 30 grader i skuggan och svetten bara rinner! Jag som avskyr svett... blärk! Vädrar och har fläkterna igång både i sovrummet och tvrummet... hoppas det blir svalare tills läggdags ikväll!
Usch usch!

Två tjockisar på staun....

Hej på er! Idag har jag varit i stan med vännen Pauline. Vi lunchade först på Michelangelo.. fick en soppa till förrätt och bröd till och därefter tog vi spätta med nypotatis och vitvinsås med dill.. var mycket gott... Därefter gick vi till Hemköp och Pauline köpte oss en varsin Calippo (isglassen).. Jag köpte de allra första bebiskläderna idag <3 Så söta från Polarn o Pyret i stl.50 :) Och så köpte jag en ny ögonbrynspenna från Dior, för det var inte mycket kvar av min. Och så hann vi med lite fika på Lennarts också! :)


Sen var det dax för hemfärd. Men kom på att jag lovat att hälsa på syster yster Jenny i veckan. Så jag tänkte att jag skulle kika förbi där en stund. Hämtade upp henne, Zacke o Jennys nya kille Mats inne i stan.. för dem väntade ändå på bussen. Stannade ett tag och sen åkte Dennis och jag och handlade lite på Maxi....

Så nu är jag riktigt slut i kroppen.. ska göra oss lite hamburgare i bröd strax... sen blir det bara soffläge hela kvällen!

Fick ett kul besked idag... och det är att grävaren kommer på måndag med grävmaskinen och gräver upp till utbyggnaden! :) Trodde inte det skulle gå så snabbt! Så det är toppen... Och så har Dennis beställt fönster och altandörr och grejor... så det tar väl några veckor innan vi får hem det. Skönt att det börjar komma igång nu!

Så idag är jag väldigt nöjd med dagen... imorgon får bli en slappdag..

Kram på er


Graviditetslista!

Jag fick reda på att jag var gravid:
Onsdagen den 3 mars 2010 Klockan 13.30 

 Såhär fick jag reda på det:
Dem ringde från ivf-kliniken på RMC i Malmö. Och sköterskan Marie berättade den underbara nyheten!

 Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet:
Grät, svettades, skakades.. samtidigt som jag ringde Dennis och bara grät och fick säga det 3 gånger innan han fattade att det hade lyckats denna gången. (sen blev den en välbehövd dusch och jag grät av lycka i stort sätt hela dagen!)

 Jag tror det kommer att bli:
En pojke :-D Och Dennis tror en flicka... men jag känner mig ganska säker ;)

 Det här undviker jag att äta och dricka:
Kaffe och annan dryck med koffein, de vanliga saker man bör undvika, som brieostar m.m.

 Lukter som jag inte klarade av i början:
När jag öppnade kylskåpet (då fick jag springa på toa och kräkas många gånger) och matos.. Och det värsta av allt var när jag skulle elda i vedpannan.... blärk!

 Följande små egenheter jag fått:
Skulle väl vara att jag stannar upp vid varje spegel jag ser för att checka in magen ;)

 Första gången det rörde sig i magen:
Kände rörelser ganska tidigt (ca v.14)... ändå ligger moderkakan i framkant...

 Första gången det började sparka ordentligt:
Den 9 juni har jag skrivit att jag kände det tydligt :) Var då i v.17+2. Dennis kände första sparken den 15 juli (v.22+3). 

Såhär kändes de första sparkarna:
Helt underbart så klart! 

Musik jag spelar för bebisen i magen:
All musik jag gillar :)

 Magen började synas:
I v.16+0 fick jag frågan från grannarna som misstänkt ett tag. I v.16+2 kunde alla på jobbet se det på planeringsdagen :) Hade fått frågan tidigare också, men minns inte när. Men v.17 kunde alla se iaf.

 Såhär kände jag vid ultraljudet:
Gjorde först 3 vaginala ultraljud (då var jag jättespänd, rädd, men blev så otroligt lättat då allt såg bra ut). Första ultraljudet på magen var jag också väldigt spänd den 6 maj.. v.13.. Men allt såg ut som det skulle och den lilla krabaten buffade runt som bara den. Rutin ultraljudet var vi på den 17 juni, inte lika nervös då eftersom jag känt sparkar och så ett tag innan. Sen har jag varit på ett till då en överläkare kollade och det var skönt att även hon sa att allt såg helt normalt ut. Sen blir det minst ett till om ett par veckor. Eftersom vi genomgått ivf och att jag har fått grav.diabetes.

 Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det:
Helt underbart.. har en apparat här hemma som jag lyssnar i ibland :)

 De första mamma kläderna var:
Kläder jag tog över från min kusin :)
Mina favoritmammakläder:
Kjol och ett par ljusa jeans (som har varit för varmt att ha på sig nu i sommar)...


Mamma & pappa




Man har många tankar i huvudet om graviditeten och vår blivande familjemedlem... Här är jag och Dennis när vi var små.. undra vad vårt barn får för drag.. vems näsa, vems ögon, vems kinder... :) Antagligen Dennis bruna fina ögon och kanske lite rödlätt hår? Eller som en skallepär som jag var när jag var liten :D Kanske lite fräknar ;) hur som helst kommer pluttisen bli såå vacker!! <3


Pregnancy Week twenty-four


Bygge

Om nån vecka kommer utbygget starta!! ;) Vi ska ju bygga ut vårt hus med några kvadrat.. det ska bli ett större vardagsrum/ matsalsrum. Och vi ska ha en riktig tvättstuga. För tillfället står tvättmaskinen inne i pannrummet och det är trångt och bökigt där. Barnrummet ska också renoveras endel. Men det är det ingen stress med eftersom jag ändå vill ha bebis i vårt sovrum ett bra tag innan h*n får sitt egna rum.
Bara vi får upp den nya stommen innan vintern :)
Kul när det händer grejor! Längtar tills det är klart...

Men mest längtar jag till November då vi har vårt barn i vår famn!

Sista dagen!

Hallå!

Dennis sista semesterdag idag... Lät honom ha en rejäl sovmorgon, han sov enda till 11 :) Själv vaknade jag vid halv 9 och gick ner och kollade på nyhetsmorgon. Och det var sent för att vara mig.. brukar vakna tidigt nu mera...

Dennis har varit duktig och har klippt hela gräsmattan.. det tar ju sin lilla stund.
Och jag har tvättat, rengjort diskmaskinen invändigt med mirakelmedel.. nu glänser den som bara den igen :) Och så har jag fixat mina uteblommor.. tagit bort lite vissna blommor så de nya som kommer syns.

Nu på eftermiddagen tog vi och duschade och schampoonerade hundarna. Så nu ligger dem och jäser i kvällssolen.. Dem tyckte det var jätteskönt.. speciellt Acira som verkligen älskar vatten och så blev dem masserade och borstade också.
Katterna har jag också kammat, så nu blev dem av med massa hår.

Nu ska dogsen få lite matrester.. kyckling i brunsås och ris.. kommer dem gilla.. dem älskar att få matrester ;) Sen blir det nog mest bara att slappa.. ska hänga upp lite badlakan också som jag tvättat.

Hoppas er dag varit bra! Många kramar till er alla!

Böda

Hej på er!
Som ni vet så åkte Dennis och jag tillbaka till Böda igår.
Låg på stranden och solade hela dagen och badade massor! Super härligt! Brände oss lite, trots att vi smörjde in oss noga med stark solskyddslotion.

På kvällen bjöd vi ut Annika och Magnus på restaurang "Sjöstugan" i Byxelkrok. Vi åt grillbuffé där.. Här kommer lite bilder (tagna från mobilen) då min var kvar hemma...


Utsikten från uteserveringen där vi satt.

Idag efter frukost startade ovädret som vi visste om att det skulle komma. Så det blev några rundor yatsy och sedan lite lunch innan hemfärd...
Så nu sitter man hemma, trött och har ont i ryggen... men jag är väldans nöjd med helgen.. känns som söndag idag hehe...


En väldigt trött jag med massa kuddar bakom stackars ryggen.. önskar er en trevlig kväll!!!

Kram på er


Övningar

Hejsan!
Är nyss hemkommen från mamma. Köpte med mig jordgubbar med glass och så wienerbröd som vi fikade på. Stannade inte så länge, blir så himla trött och sockret låg jättelågt, trots frukost o så..

Besökte sjukgymnasten idag. Han var himla bra och jag fick tre övningar som jag ska göra helst varje dag. Är så bökigt med min ryggsjukdom jag har.. men dessa övningarna kommer nog fungera bra.

Jag har smsat Dennis flera ggr idag. Saknar honom så in i norden idag när han inte är hemma. Vet inte hur jag ska stå ut sen på måndag när han börjar jobba igen... Är ju så van nu att jag kan få krama och pussa honom när jag vill... Love you!!! Snart kommer du iaf hem!

Nu ska jag nog plocka undan lite och tömma diskmaskin, packa m.m. För imorgon bitti åker vi till Böda igen. Det står på smhi att det ska bli åskväder hela lördagen... men det är skönt att bara va iväg och mysa lite. Imorgon kväll har Dennis och jag bjudit ut Annika och Magnus på restaurang. Så dem ska väl boka ett bord på en restaurang :) Finns en restaurang som har grillbuffé och sånt gott.. så det lutade väl åt det =)

Ha det gott!!! Puss o kram

4 months left

Hej hopp!
Sitter och mumsar i mig lite tonfisksallad till lunch.
Har varit på banken idag och grejat lite, därefter tog vi ett dopp i syrrans pool. Vi kände oss lite som inkräktare, eftersom dem inte är hemma.. dem är ju på Böda. Men jag hade ju så klart frågat om lov först. 27 grader var det i poolen... :)

Sen åkte vi till Dalskär och åt glass. Handlade lite på ica och sprang in i djuraffären och köpte ett varsitt ben till hundarna med pizzasmak, som dem ska få sen.

Idag är det också 4 månader kvar till vårt efterlängtade barn är beräknad till :) Känns som lång tid, men ändå inte :) Tror att tiden kommer gå fort. Det är så härligt att varje dag få bekräftelse att den är där inne i min mage och växer! Den har verkligen vattengympa där inne :)

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, hoppas på att få lite bra tips.

Och Dennis ska flyga till Stockholm. Hans chef ringde honom förra veckan och frågade om han kunde/ville följa med och kolla på ett jobb där på en båt som han sedan ska ha hand om här på varvet. Så imorgon är han borta över dagen med sin chef Kent... Det ville han ju inte missa, trots att han egentligen har semester. Men nu får han en semesterdag sparad istället :)

Jag får väl ta och packa lite imorgon me.. för på fredag åker vi tillbaks till Böda, till syrran och Magnus.. som är barnfria där denna veckan. Så vi ska sova en natt i deras husvagn... sen åker vi hem på lördag eftermiddag/kväll någon gång. Ska bli mysigt. Och jag hoppas dem är sugna på att va i poolområdet en av dagarna för på kvällen har dem Aromabastu där! Och så är det ju skönare att bada i poolen än i havet. Fast stranden är ju mysigare iofs...

Det var alles för idag.. snart ska jag ut och måla på min brevlåda :)

Kramiss


4 månader kvar!!!


Idag

Hej! Har varit inne i stan och gjort lite ärenden.. lämnat papper på jobbet, handlat mat på Maxi, ätit på Matkult och så massa ärenden som Denne skulle göra med.
Väl hemma sen har vi pysslat med lite av varje..
Katterna har varit i rastgården, hundarna har lekt med vattenspridaren, jag har fixat lite med brevlådan som jag målat om... ja och lite annat me.. här kommer lite bilder iaf!
 
Vår farstukvist är i full blom!
 
Jordgubbar i Dennis hängplanta :) Mycket söta och goda!

Kisarna

Turbo myser

Engmannen ;)

Kisarna i rastgården

Bus i vattenspridaren

Vår brevlåda... Inte riktigt klar ännu.. Locket ska skruvas på m.m

Nu äter vi lasagne och kollar på film; "Farsan".. och sen blir det "Percy Jackson och kampen om åskviggen".. Perfekt nu när det blev lite regn :)

Hoppas ni har en bra dag! Kram


Böda sand ♥

Hej hej!
I fredags åkte vi till Böda sand. Vi har haft en helt underbar helg! Har sovit i tält, vilket gick förvådnadsvärt bra! Vaknade inte så mkt fler ggr än vad jag gör hemma.
Min syster Annika m. familj var ju också där.. så vi har myst med dem hela helgen!

Vi har solat på stranden, badat i havet (jag också hihi), solat i pool området och badat i poolen (var super skönt!!), ätit glass, spelat minigolf, Dennis, Mange och Philip körde Go Cart, och tjejerna och Philip gick på vatten i en stor uppblåst boll och hoppade studsmatta i sele så dem kunde göra massa volter m.m.
Malou (hunden) badade på hundstranden... eller hon sprang mest runt i sanden som en stolla :)

Igår när Dennis och jag körde hem, så stannade vi till i Borgholm.. där blev det en god matbit på Pappa Blå, gick och kikade lite i dem mysiga affärerna och köpte mig en tunika. Sen åkte vi hem till våra saknade djur!

Det var sååå varmt i huset, har varit sjukt jobbigt att sova i natt.. Ändå vädrade vi hela tiden och hade fläkten igång. Men det hjälper ju inte när det är så varmt ute :P

I torsdags var jag förresten på läkarbesök i Kalmar. Och läkaren sjukskrev mig  fram till den 14 september..  då jag ansökt om havandeskapspenning. Så antagligen kommer jag inte jobba mer under graviditeten. Om havandeskapspenningen godkänns. Både tråkigt men jag måste ju tänka på min kropp i första hand.. vad man orkar med. Denna veckan ska jag iaf till sjukgymnasten.

Idag är det måndag och vi går idag in i graviditetsvecka 23 ♥ Lovley!

Ha det bra! Kram på er


Mitt nya smeknamn......

Tjockis... tjockis... tjockis!!! Det har man fått höra idag och så pekar dem på magen :P Så det har verkligen blivit mitt nya smeknamn.... "Hej tjockis!!"...
Har varit på kalas idag och firat syrrans bonusdotter Amanda. Hon blev jätteglad för sina presenter, vi fick god pizza, och tårta och jordgubbar med glass och grädde.. riktigt mumsigt!

Tyvärr glömde jag kameran hemma!

Idag blev det även årets första dopp... i och för sig i en pool, men inte dåligt för att vara jag! Två gånger var jag i det 24 gradiga vattnet.. Både kallt och skönt på samma gång... hade gärna velat ha några grader till.. badkruka som man är :P

Till helgen blir det nog mera bad.. fast kanske tom i havet... det ska bli kanonvarmt och vi har bestämt att vi ska iväg och tälta på Böda sand! Härligt!! Syrran med familj ska vara där också. Dem har ju en stor pool me på campingen om det är för kallt i havet. Så det lär ju bli lite minigolf och mys också! Ska ha ett tre manna tält så får vi plats med min specialmadrass.. Lite jobbigt med ryggen, men jag vill så gärna hitta på nåt mer kul nu under semestern.
 
Får tacka för era tips om att åka iväg.. men det får bli Böda som sagt :)

Imorgon ska jag till läkare.. lite nervös inför det..

Ha det så bra!


Kalas!

God morgon! Nu har jag varit vaken ett tag.. jäkla sömn och jäkla rygg! Har iaf fått tid hos sjukgymnast nu. Så nästa vecka ska jag dit!

Idag ska Dennis och jag på kalas hos "styv"systerdotter (kan man säga så??) Amanda. Hon fyller i alla fall 10 år! Tänkte snart slå in hennes stora, tunga present från oss. Hoppas att pappret räcker! :P Vi har köpt en helbildsspegel till henne. Tror dem skulle bjuda på hemmagjord pizza.. mums!

Snart stiger nog Dennis upp.. så blir det frukost och sen ska han väl fortsätta med grindarna till staketet. Han är så duktig min prins!

Ha det så bra!

Kram kram

Paket..

Postbilen kom precis och tutade..
Då hade dem en leverans från Landstinget....
Och ja, jag väntade ju på lite fler grejer till blodsockerappareten.. nålar och stickor....
Men trodde inte jag skulle få så mycket! 600 nya nålar :O iofs stcker jag mig 7 ggr per dag.. inte alltid med oftast... men såå mycket???
Synd att det inte va nåt roligare på posten :P

Nu sitter jag och äter tonfisksallad i värmen.. och snart ska vi åka iväg och köpa lite grejor till staketet.. till grindarna och lite till kattrastgården och kanske hundgården me... Ikväll får vi nog upp det sista nätet på staketet, sen är det bara grindarna kvar :)

Dennis och jag är sugna på någon dagsutflykt eller så nu på semetsern, men kan inte riktigt komma på nåt.. Det får inte va för dyrt heller.... har ni några tips? Funderar på Skåne.. så fint där.. Stenshuvud eller nåt... fast då får man gå så jäkla mycket, vilket mina fossingar och rygg inte riktigt pallar längre...
Gränna är ju också supermysigt...
Kom gärna med förslag om ni har :)

Kram


Sommar och sol!

Tjoflöjt! Shit redan söndag idag och vi har redan haft semester i två veckor..
Helgen har varit bra! Var på nostalgin igår och kollade på alla fina gamla bilar. Men jag va rätt trött eftersom man gick hela tiden.
Kikade lite på Magnus Samuelsson (Sveriges starkaste man) som också var där. Han lyfte några tunga stenar och så.. tror den tyngsta stenen vägde 200kg!! :O

Idag har vi iaf varit hemma hos mamma med min gamla dator. Och ja.. det är inte lätt att lära en gammal hund sitta :P Men hon kommer säkert in i det också snart :)

Sen har vi varit hemma idag.. grejat med staketet, nu är det inte så mycket kvar innan det är klart.. skönt!
Syster Annika, Magnus och Malou kom förbi med familjepizza som vi delade på.. var gottigt! Den var verkligen big!!! Fick knappt plats med tallrikarna på bordet vi har ute :P

Nu äter jag lite vaniljglass och goda hallon till.
5e dagen som jag sticker mig och kollar sockret. Ligger förlågt hela tiden nästan, men inte överdrivet mycket. Och det är ju bättre att ligga för lågt än för högt. Den 14 ska jag träffa en läkare om sockret.. Är väl mest för att kolla hur jag legat och så...

Har börjat få problem med ryggen nu igen, var bra ett tag med vaknar varje morgon med grym ryggvärk, så jag inte kan ligga kvar i sängen :( Tråkigt som bara den. Funderar på att kontakta en sjukgymnast för lite rådgivning och ryggövningar.

Det var alles för idag!
Hoppas ni njuter av sommaren!

Kram

Härlig dag!

Hej på er!
Ååh vad härligt med RIKTIG sommar! Man har verkligen längtat efter den och nu njuter man för fulla muggar. Jag är noga med att smörja in mig så jag inte blir röd som en kräfta iaf :)

Idag har jag varit hos min vän Pauline och gosat med hennes mage. Hennes bebis ska titta ut i augusti, så jag hade mycket mage att klappa på idag. Till skillnad från min.. fast min är härlig att klappa på också, trots att den inte är så stor som hennes ännu :) Dem senaste dagarna tror jag vår bese har haft fnatt i min mage, känner hur den gör vålter och simmar runt och sparkar där inne :) Härligt!

Nu är Dennis ute och sätter upp staket och svärfar hjälper honom. Blir jättebra, trots att det inte blir världens snyggaste staket så blir det iaf bra och duger för oss :)

Imorgon är det Nostalgi träff i Ronneby Brunn... så Denne vill dit och kika på alla fina Amerikanare. Ska också följa med och kika på alla Pontiac som jag gillar :)

Och på söndag ska vi hem till mamma. Hon ska ta över min gamla bärbara dator då jag fick en ny av älsklingen. Så hon har skaffat mobilt bredband och grejor nu.. se hur hon ska klara ut detta :P

Ha det gott nu och njut av sommaren!

Kram