Två tjockisar på staun....

Hej på er! Idag har jag varit i stan med vännen Pauline. Vi lunchade först på Michelangelo.. fick en soppa till förrätt och bröd till och därefter tog vi spätta med nypotatis och vitvinsås med dill.. var mycket gott... Därefter gick vi till Hemköp och Pauline köpte oss en varsin Calippo (isglassen).. Jag köpte de allra första bebiskläderna idag <3 Så söta från Polarn o Pyret i stl.50 :) Och så köpte jag en ny ögonbrynspenna från Dior, för det var inte mycket kvar av min. Och så hann vi med lite fika på Lennarts också! :)


Sen var det dax för hemfärd. Men kom på att jag lovat att hälsa på syster yster Jenny i veckan. Så jag tänkte att jag skulle kika förbi där en stund. Hämtade upp henne, Zacke o Jennys nya kille Mats inne i stan.. för dem väntade ändå på bussen. Stannade ett tag och sen åkte Dennis och jag och handlade lite på Maxi....

Så nu är jag riktigt slut i kroppen.. ska göra oss lite hamburgare i bröd strax... sen blir det bara soffläge hela kvällen!

Fick ett kul besked idag... och det är att grävaren kommer på måndag med grävmaskinen och gräver upp till utbyggnaden! :) Trodde inte det skulle gå så snabbt! Så det är toppen... Och så har Dennis beställt fönster och altandörr och grejor... så det tar väl några veckor innan vi får hem det. Skönt att det börjar komma igång nu!

Så idag är jag väldigt nöjd med dagen... imorgon får bli en slappdag..

Kram på er


Kommentarer
Postat av: Pauline

Så fina bilderna blev! :) Tack för dagen gums! <3

Oh vad skoj att han kommer på måndag! Härligt att det äntligen ska påbörjas :) Puss

2010-07-21 @ 21:02:08

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback