Nu ska jag vila upp mig!

Godmorgon!

Nu är det lite väl mycket på en gång tycker jag allt...
Dels det här med diabetesen som jag fick reda på igår... funderingar kring det.. Jag tycker inte jag mår så dåligt över det, men visst har jag haft mina aningar men blundat för dem. Jag blir ju konstig ibland.. blir helt matt, darrig och ja helt orkeslös.. och då måste jag ha i mig nåt att äta.. och det är snabbt.. Jag vräker i mig det jag kommer åt, sen tar det 5-10 min och jag mår bra igen.. Det händer inte så ofta men nån gång ibland..
Nu har jag mycket tankar över vad får jag äta och inte äta, är det så allvarligt som jag tror eller kan jag slappna av lite?

Sen är det sömnen.. senaste veckorna har jag efter att ha jobbat natt bara kunnat sova 3-4 timmar på dagen!! Som resulterar i att jag är helt slut om nätterna när jag ska jobba igen.. Jag vaknar lätt och kan inte somna om. Och så har jag ont i rygg och höfter, vilket gör att jag har svårt att sova...

Ryggen har jag me kännt av nu ett par veckor.. både på jobbet och hemma men det värsta är när jag lägger mig och slappnar av. Vänder och vrider och har mig.. Därför har jag sjukskrivit mig nu 2 nätter till en början. Blir det inte bättre nu fortsätter jag att sjukskriva mig.

Snart har jag iaf en väldigt välbehövd och efterlängtad semester i 4 veckor. Hoppas på att kunna vila både kropp och själ då :)

Det blev inget roligt inlägg det här att läsa för er! Men jag skriver om livet och tankar m.m. och det är ju inte alltid på topp :P Inte hos någon!

Jag har iaf mycket att se fram emot nu <3

* Dennis kalas på lördag
* Ultraljud nr 2 den 17 juni
* Semestern som börjar v.25
* Midsommarafton
* Och sen bebis i november! Såklart! ;)

Hoppas allt är bra med er! Kramar Hanna

Kommentarer
Postat av: Pauline

Oh gumsan, jag hoppas att det kommer räcka för dig att bara lägga om kosten.. Kan förstå att det e många tankar nu :S

Tycker du gör helt rätt i att sjukskriva dej, hoppas att ryggen kommer bli bättre av det!

Ja jag hoppas du kommer se till att vila dej på semestern ;)

Puss

2010-06-09 @ 21:31:42
Postat av: Boel

Ta det lugnt o var rädd om dig o lilla bebisen. Massor med kramar

2010-06-10 @ 12:55:19
URL: http://null
Postat av: Anonym

Hej..låter som du har foglossning.Kanske ett sånt bälte jag länkade på FC kan hjälpa.Det med ditt blodsocker,jag känner och har känt samma som du,man blundat för det lite.Ett tips är att alltid ha ett Dextorol i väskan.Dem i tablettform.För känningar kan man få närsom,så har man känning så hjälper Dextorol bara på 1 min.Finns olika smaker,classic,lemon och en ny eucaluptus,den sistnämda var jättegod.

2010-06-12 @ 21:41:21

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback