Five dogs


Dennis, jag, Wilma och Acira tog en sväng bort till svärföräldrarna idag efter Dennis kommit hem från jobbet.

Där fick våra hundar busa av sig med Smulan, Doris och Nea... På bilden är det Smulan och Wilma.

Här busar dem stora hundarna med bollen

Ja Smulan.. visst löper vår Wilma just nu... men det där kommer ni inte långt med :P

Bus

Full kareta över rabatterna.. Wilma har bollen :)

Dragkamp med den stackars bollen som egentligen inte är en boll längre..

Härlig eftermiddag.. och mat fick vi också hos Dennis föräldrar :) Snällt!

Kram kram


Vår




Underbara Vårdag!
Idag är katterna ute i deras rastgård och njuter av sol och fågelkvitter, jagar flugor och äter gräs.
Krokusar och snödroppar finns utslagna i min trädgård. Och knoppar som tillslut ska bli blommor!
Nu trivs jag!


namnsmycke


Jag tävlar om ett namnsmycke från CocobyCatrin hos SagaBus.
Var med och tävla HÄR du med!


Lycklig!

Hejsan!

Ååh så härligt att solen vill titta fram idag.
Sitter och äter lite soppa nu och smörgåsrån.. gottigt! Och när jag har ätit upp ska jag gå ut i det fina vårvädret och kika på mina vårblommor i trädgården :) Och kanske ta en kopp te på fastukvisten.. mys!
Ska sätta ut kisarna i rastgården också, tror dem kommer njuta av att vara där och lyssna på fåglarna!

Man blir så himla glad av sol, det är så underbart och jag är lycklig! :)

Jag ska ta med mig kameran ut, så det blir kanske lite bilder här sen!

Ha det så bra!

Kram Hanna

Söndag

Hej  på er! :)

Idag är det söndag och helgen är snart över. Om ett tag ska jag bege mig till jobbet och idag kommer det nog nästan vara ljust när jag kör dit.. vi har ju ändrat till ljusare tider nu :) Såå härligt!
Jag jobbar bara en natt, enkelsöndagen är den bästa!

Idag lagade jag kalops till middag och det var så gott! Sedan gick jag och la mig och sov i 2 timmar. Superskönt att sova! Och det behövdes också eftersom jag jobbar i natt.

Nu är svärfar här och hjälper Dennis att sätta dit taket i badrummet :) Blir verkligen skitsnyggt och spottarna me! :) Nu är det inte så långt ifrån invigning... det har ju vekligen tagit minst dubbelt så lång tid.. lite drygt.. men men, nu är det snart klart! Imorgon kommer kanske rörmokaren och kopplar in vattnet också.

Nu måste jag sminka till mig lite och fixa matlåda till jobbet.
Ha det bra!

Kram Hanna

Grattis Acira!



Grattis min vackra hund Acira på din 1 års dag! Älskar dig gumman min! <3


Min vecka

Hej på er!

Kommer väl inte ha så mycket tid över i veckan för att blogga. Har en ganska så fullspäckad vecka.
Dennis jobbar i Kalmar nu måndag och tisdag och kommer nog hem ganska så sent dessa dagarna.

Ikväll ska jag jobba första natten på ett tag, och det känns faktiskt rätt så bra. Jag jobbar även imorgon. Och imorgon är en stor dag :) Då fyller nämligen lilla söta Acira hela ett år!
Onsdag kväll kommer jag tillbringa en stund på jobbet då vi har arbetsplatsträff och då får jag även träffa vår nya chef.
Torsdag ska vi till veterinären med Acira, hon ska få sin 1 års spruta och vi ska få hjälp att klippa hennes klor, då det varit så svårt de senaste gångerna.
Sen är det äntligen helg igen och jag har väl inget speciellt inplanerat då vad jag vet än.. Förutom på söndag då jag jobbar igen. Och så hoppas jag att vi får lite mer gjort i badrummet då.. åååh vilken tid allt ska ta, vill ha mitt badrum klart nu!

Det va lite av vad som händer i min vecka..
Hoppas ni får en bra vecka!

Kram på er

Fredagsmys

Hej på er!
Tänkte slänga in ett snabbinlägg.. är såå trött och tänkte hinna vila/sova en stund innan Dennis kommer hem från jobbet.
Idag har jag varit med svärmor hela dagen. Först var hon med mig på sjukhuset en sväng och sen åkte vi till Maxi. Handlade lite smått och gott som behövdes hem. Därefter blev det lunch på Matkult där Dennis bror Phille jobbar. Vi åt bakad potatis.. jag blev proppmätt, var verkligen ingen liten potatis man fick!
Sen var vi i några affärer till..
Ikväll blir en myskväll hemma med min älskade. Kanske kolla på Let´s Dance och bara njuta av varandra.
Hoppas ni får en mysig fredag!

Kram Hanna

Tack för att ni finns, ni äkta vänner!

Hej mina vänner!
Har ni saknat mig?! :)

Sitter här inne i huset nu med mina fyra djur. Jag lyssnar på This is my life med Anna Bergendahl och tittar ut genom fönstret... på solen och på våren som är på intåg. Känns härligt. Fast att det är himla kallt ute, blir man glad av solen och man känner hur den värmer ända in i benmärgen.

Igår var jag och hälsade på Dennis lilla syster Jonna på frisörskolan, hon går andra året. Så jag hade bokat in mig för klippning igår. Hon klippte ca 8 centimeter på håret och klippte upp överhåret för mer volym upptill. Det blev jättebra, hennes lärare behövde inte rätta till något, Jonna är jätteduktig och jag blev jättenöjd! Precis som jag ville ha det! :)

Idag har jag varit hos min storasyster Annika. Vi åt en härlig frukost tillsammans som hon fixat till oss med goda frallor hon köpt och massa olika sorters pålägg. Sen var vi ute och gick en promenad med hennes lilla hundvalp Malou.. nu vet jag rätta rasen på henne.. (pudel/puff).. Sen har vi mest suttit och pratat med varandra om allt möjligt och jag fick höra de finaste orden jag någonsin hört. Jag blev så rörd att jag grät i floder och då grät även hon. <3 Tänk att det verkligen kan finnas så underbara människor!
Vid lunch kom Magnus hem och då hade Annika förberett pasta och köttfärsås som vi åt och sen åkte jag hem och Annika skulle fixa sig för att sedan bege sig till jobbet.

Annars händer inte så mycket i veckan. Jag har varit sjukskriven sedan i lördags morse och ska vara sjukskriven hela denna veckan. Det har varit lite mycket nu med allt runt omkring mig. Och jag har kommit in lite i form av en deppression. Men med lite extra ledighet  nu, tror jag att jag kommer må bra. Bara jag får tänka på just bara mig själv ett tag. Det behöver jag.. så jag skippar jobbet denna veckan me för att bara ta hand om mig själv.

På lördag ska vi på kalas. Dennis brors tjej fyller år och ska fira henne hos mina svärföräldrar.
Nästa vecka har jag alla dagar inplanerade nästan. Ska jobba och på möte, Dennis ska jobba i Kalmar sent några kvällar och på torsdagen är det dax för Aciras 1 årsspruta :)

Nu fick ni ett jätteinlägg.. men jag får ju ta igen lite av alla de dagar jag inte har haft orken att skriva här.
Vill tacka alla mina underbara vänner och familjemedlemmar som stöttar och finns där för en. Man märker vilka som är ens riktiga vänner och jag älskar er alla! <3

Ha det bra så hoppas jag att det inte dröjer lika länge igen innan jag skriver här!

Kram på er och ta hand om er! 

This is my life


Jag tycker Anna Bergendahl skall ta hem hela skiten på Melodifestivalen!
Underbart bra låt! Love it!