♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Kalas m.m.

Halluu!

Då var det måndag igen och helgen har flugit förbi! Vi struntade i Emmaboda Strippen (bil grejs) detta året.. ångrar oss lite ändå, för vädret hade inte varit så dåligt som vi befarat.. men men.
Igår firade vi svärmor som fyller 45 år om några dagar. Hon bjöd på stek och jordgubbstårta. Dennis och jag gav henne ett armband från Thomas Sabo.
Idag har jag uträttat lite ärenden. Lina (Dennis bror sambo) var här en stund och vi åt frukost tillsammans. Dock en sen frukost.. Hann inte äta nåt förrän halv 1 tiden och jag höll på att hungra ihjäl! Var iaf trevligt att sitta och prata med nån när man äter frukost. Händer ju inte så ofta eftersom Dennis jobbar varje vardag.

Imorgon får jag också sällskap vid frukosten. Då kommer min vän Jenny hit och hälsar på. Ska bli trevligt!
Ja det var väl det senaste :)

Ha det gott!

Kram

Sparvöga

Marie Fredriksson och Roxette står mitt hjärta nära! Love love love! ♥


Föreläsning

Hej! :) Ja då var det redan onsdag! Halva veckan är snart förbi! I söndags hade jag ju med en liten kladdkaka till fikat på jobbet. Agnete, min kära arbetskollega fyllde ju år. Så vi och två till smaskade i oss av denna kladdkakan. Givetvis orkade vi inte äta upp hela.. så jag har precis ätit en bit nu :)



Igår tisdag hade vi föreläsning hela dagen. Från klockan 08-15.00. Trodde det skulle vara riktigt tufft att stiga upp vid halv 6 som jag ställt mobilen på ringning. Men jag vaknade preciiis en minut innan klockan skulle ringa hehe.. bra timing. Föreläsningen var riktigt bra och rolig! Nog den bästa jag varit på. Hon bjöd verkligen på sig själv och man skrattade sig igenom det hela. Samtidigt som hon fick fram ett viktigt och allvarligt budskap.
Vi bjöds på frallor på morgonen. Vid lunch fick vi själva bege oss ut i stan för att äta. Och det gjorde vi nattare på Bistro Java. Kommer absolut äta buffé lunch där fler gånger! Mums! Sen vid två tiden bjöds på kaffe, te, kaka och frukt.

Efterråt shoppade Dennis och jag. Vi köpte en present till svärmor, en skjorta och skor till Dennis, mascara och leggings + lite papper på Simsalabim till mig. Sen köpte vi oss en varsin kulglass innan vi körde hem.

Idag ska jag försöka slita mig från soffan och ta tag i vårt väldigt stökiga hem! Sen ska vi handla lite när Dennis kommer hem.
Och imorgon är det röd dag= Dennis ledig! Sköönt! :)

Ha det så bra!

Kram Hanna


Lör + sön

God dag på er!
Ja då var det söndag igen! Veckorna rusar förbi tycker jag :) Men det gör inte så mycket. Fram till semestern är det bara skönt. Sen kan det sakta ner lite. Så man kan njuta länge under semestern.

Igår var det riktigt tråkigt väder här i Småland. Regn och kallt, men de hårda vindarna hade lugnat ner sig i alla fall. Dennis och jag började dagen med en stor frukost. Sen åkte vi till min kusin Tea, skulle bara hämta några klädeslagg där. Sen for vi vidare hem till min syster Jenny och där var även vår bror och pappa, dem hjälper henne med renoveringen i huset hon flyttade till för ett tag sedan. Tror det kommer bli fint när det lir klart :)
Där fick vi lite fika och jag hade med mig en hel pappkasse med kläder.. 11 tröjor och 7 toppar/linnen som inte passar mig längre. Var verkligen skönt att rensa bort lite. Och hon gillade allt :)
Efter ha åkt därifrån svängde vi inom djuraffären och köpte foder till hundarna och sen for vi vidare till Gullabo där det var marknad. Hade bara ena hunden med oss denna gång, lilla Wilma. Och hon blev glad att få träffa och hälsa på alla andra hundar där. Bl.a. en jättefin 11 månaders Rottweiler hane :) Den var redan nästan dubbelt så stor som Wilma hehe.. 
På kvällen badade vi skumbad i badkaret och slappade framför tvn :)

Idag har vi och djuren varit utomhus några timmar på förmiddagen. Har mätt ut hur mkt stängsel vi kommer behöva, då vi funderar på att köpa nytt staket.. 155 meter mätte vi till.. Vårt som vi har nu har blivit så dåligt nu efter den hårda vintern, och det var dåligt redan innan. Men nu ligget det typ ner hehe..
Och så har jag bakat en kladdkaka och vispat rosa grädde som jag ska ha med mig till jobbet ikväll. För idag fyller min jobbarkompis Agnete år :) Så jag tänkte överraska henne med det :)

Snart ska vi sätta igång grillen och slänga på den marinerade fläskfilén därpå. Till det ska vi hasselbackspotatis och bearnaisesås och en god sallad till :) Mums, är så hungrig nu! *kurr*...

Hoppas er helg har varit bra!!

Kramiss

Lyckliga jag!!! ♥

Hejsan!!
Oj vad denna veckan har gått fort, känns som det var helg i förgår!
Veckan har varit ganska fullspäckad med jobb, möten, lite roligheter som jag berättar om nån annan gång :) ♥
Och idag har jag varit i Kallinge, hos Jenny, Peter och deras Toypudel Selma. Vi åt frukost ihop, sen visade dem ett hus som dem är intresserade av, var inne i en fiskeaffär.. dem skulle handla lite presenter och så..
Sen bakade Jenny och jag en rabarber/hallonpaj med knäckigt täcke på.
Åkte till butiken Mairo, för lite inredningsinspiration. Sen åt vi den goda pajen och därefter var det tid för hemfärd för min del.

Jag har varit med Dennis idag hos läkaren, p.g.a. sitt ben. Och läkaren han kände och klämde och trodde att det kunde vara korsbandet som var av/skadat. Så han skulle få en remiss till röntgen och då bedöms det om han får komma till ortopeden för titthålsoperation.
Hoppas det går snabbt och att det går att fixa.. stackars älskling...
Ikväll ska vi bara mysa. Äta tacos och godis och slappa..

Hoppas ni får en fin fredag! (trots vädret)....

Kram från lyckliga jag!

Husägare

Hej!

Japp, så nu är även jag husägare till huset jag bott i 3 år :)
Känns väldigt tryggt och skönt! ♥

Nu har jag jobbat 2 nätter och ikväll är det möte! Och sen tar jag helg :D Jobbar på söndag näst..

Imorgon ska Dennis och jag iväg på en grej *längtar sååå*... :) ♥

Ha det så bra! Kramar


Music

Gillar denna låten.. :)


Invigning av the Bathroom


Min helg!

Hej på er alla glada denna sköna söndag!

Hela min helg har varit helt fantastisk faktiskt.

I fredags var det valborg, och då åkte Dennis och jag till Torsås på kvällen för att kolla på Majbrasan. Vi hade med oss hundarna också, och dem tyckte det var mycket kul att hälsa på massa andra hundar där som dem inte träffat förut.. och Acira tyckte väldigt mycket om min syster Annikas lilla pudel/puff Malou.. Acira älskar små hundar!
Sen åkte vi hem och grillade marinerad kycklingfilé och hade massa gott till det. Blev middag sent den dagen, men vi hade fixat oss lite varma mackor innan på dagen.
Efter att ha avnjutit den goda grillmaten, så gjorde vi något vääääldigt efterlängtat!!
Invigde badkaret! Såå skönt. Tänkte lägga in bilder senare på hur det ser ut nu :) Är lite kvar, som lister i taket och så.. men allt går att använda :)

I lördags steg vi upp tidigt och åt en god frukost. Sen gick Dennis hem till svärföräldrarna, där han bestämt med bröderna och svärfar att dem skulle börja fixa med veden inför kommande vinter :P Bra att vara tidigt ute!
Vid 11 körde jag dit och svärmor och jag gjorde äkta Öländska kroppkakor. Hämtade Dennis lillasyster i stan, och bakade kladdkaka :) Så eftermiddagen blev det massa godsaker och det var riktigt gott med kroppisar, åt 4 st stora! :) Yummiee!

Idag har Dennis och jag varit på Ikea en sväng, hittade inte det vi ville ha direkt.. så det blev billigt idag :) Köpte nya kuddar att snussa på inatt och lite annat smått..
Sen har vi klippt gräset, och grejat lite i trädgården, grillat korv med bröd, ätit svenska jordgubbar med mjölk och socker.. var ruskigt gott!
Nu kollar jag på Humorgalan...

Här kommer en bild på doggsen från idag!


Wilma till vänster och Acira till höger...

Det var min helg... vad har ni hittat på?
Kram kram