Föreläsning

Hej! :) Ja då var det redan onsdag! Halva veckan är snart förbi! I söndags hade jag ju med en liten kladdkaka till fikat på jobbet. Agnete, min kära arbetskollega fyllde ju år. Så vi och två till smaskade i oss av denna kladdkakan. Givetvis orkade vi inte äta upp hela.. så jag har precis ätit en bit nu :)



Igår tisdag hade vi föreläsning hela dagen. Från klockan 08-15.00. Trodde det skulle vara riktigt tufft att stiga upp vid halv 6 som jag ställt mobilen på ringning. Men jag vaknade preciiis en minut innan klockan skulle ringa hehe.. bra timing. Föreläsningen var riktigt bra och rolig! Nog den bästa jag varit på. Hon bjöd verkligen på sig själv och man skrattade sig igenom det hela. Samtidigt som hon fick fram ett viktigt och allvarligt budskap.
Vi bjöds på frallor på morgonen. Vid lunch fick vi själva bege oss ut i stan för att äta. Och det gjorde vi nattare på Bistro Java. Kommer absolut äta buffé lunch där fler gånger! Mums! Sen vid två tiden bjöds på kaffe, te, kaka och frukt.

Efterråt shoppade Dennis och jag. Vi köpte en present till svärmor, en skjorta och skor till Dennis, mascara och leggings + lite papper på Simsalabim till mig. Sen köpte vi oss en varsin kulglass innan vi körde hem.

Idag ska jag försöka slita mig från soffan och ta tag i vårt väldigt stökiga hem! Sen ska vi handla lite när Dennis kommer hem.
Och imorgon är det röd dag= Dennis ledig! Sköönt! :)

Ha det så bra!

Kram Hanna


Kommentarer
Postat av: Milla

Den där kakan såg ju giftigt god ut :)

Hoppas ni har haft en härlig röd dag tillsammans :)



Kramar

2010-05-13 @ 23:21:19
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback