Min helg!

Hej på er alla glada denna sköna söndag!

Hela min helg har varit helt fantastisk faktiskt.

I fredags var det valborg, och då åkte Dennis och jag till Torsås på kvällen för att kolla på Majbrasan. Vi hade med oss hundarna också, och dem tyckte det var mycket kul att hälsa på massa andra hundar där som dem inte träffat förut.. och Acira tyckte väldigt mycket om min syster Annikas lilla pudel/puff Malou.. Acira älskar små hundar!
Sen åkte vi hem och grillade marinerad kycklingfilé och hade massa gott till det. Blev middag sent den dagen, men vi hade fixat oss lite varma mackor innan på dagen.
Efter att ha avnjutit den goda grillmaten, så gjorde vi något vääääldigt efterlängtat!!
Invigde badkaret! Såå skönt. Tänkte lägga in bilder senare på hur det ser ut nu :) Är lite kvar, som lister i taket och så.. men allt går att använda :)

I lördags steg vi upp tidigt och åt en god frukost. Sen gick Dennis hem till svärföräldrarna, där han bestämt med bröderna och svärfar att dem skulle börja fixa med veden inför kommande vinter :P Bra att vara tidigt ute!
Vid 11 körde jag dit och svärmor och jag gjorde äkta Öländska kroppkakor. Hämtade Dennis lillasyster i stan, och bakade kladdkaka :) Så eftermiddagen blev det massa godsaker och det var riktigt gott med kroppisar, åt 4 st stora! :) Yummiee!

Idag har Dennis och jag varit på Ikea en sväng, hittade inte det vi ville ha direkt.. så det blev billigt idag :) Köpte nya kuddar att snussa på inatt och lite annat smått..
Sen har vi klippt gräset, och grejat lite i trädgården, grillat korv med bröd, ätit svenska jordgubbar med mjölk och socker.. var ruskigt gott!
Nu kollar jag på Humorgalan...

Här kommer en bild på doggsen från idag!


Wilma till vänster och Acira till höger...

Det var min helg... vad har ni hittat på?
Kram kram

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback