Lör + sön

God dag på er!
Ja då var det söndag igen! Veckorna rusar förbi tycker jag :) Men det gör inte så mycket. Fram till semestern är det bara skönt. Sen kan det sakta ner lite. Så man kan njuta länge under semestern.

Igår var det riktigt tråkigt väder här i Småland. Regn och kallt, men de hårda vindarna hade lugnat ner sig i alla fall. Dennis och jag började dagen med en stor frukost. Sen åkte vi till min kusin Tea, skulle bara hämta några klädeslagg där. Sen for vi vidare hem till min syster Jenny och där var även vår bror och pappa, dem hjälper henne med renoveringen i huset hon flyttade till för ett tag sedan. Tror det kommer bli fint när det lir klart :)
Där fick vi lite fika och jag hade med mig en hel pappkasse med kläder.. 11 tröjor och 7 toppar/linnen som inte passar mig längre. Var verkligen skönt att rensa bort lite. Och hon gillade allt :)
Efter ha åkt därifrån svängde vi inom djuraffären och köpte foder till hundarna och sen for vi vidare till Gullabo där det var marknad. Hade bara ena hunden med oss denna gång, lilla Wilma. Och hon blev glad att få träffa och hälsa på alla andra hundar där. Bl.a. en jättefin 11 månaders Rottweiler hane :) Den var redan nästan dubbelt så stor som Wilma hehe.. 
På kvällen badade vi skumbad i badkaret och slappade framför tvn :)

Idag har vi och djuren varit utomhus några timmar på förmiddagen. Har mätt ut hur mkt stängsel vi kommer behöva, då vi funderar på att köpa nytt staket.. 155 meter mätte vi till.. Vårt som vi har nu har blivit så dåligt nu efter den hårda vintern, och det var dåligt redan innan. Men nu ligget det typ ner hehe..
Och så har jag bakat en kladdkaka och vispat rosa grädde som jag ska ha med mig till jobbet ikväll. För idag fyller min jobbarkompis Agnete år :) Så jag tänkte överraska henne med det :)

Snart ska vi sätta igång grillen och slänga på den marinerade fläskfilén därpå. Till det ska vi hasselbackspotatis och bearnaisesås och en god sallad till :) Mums, är så hungrig nu! *kurr*...

Hoppas er helg har varit bra!!

Kramiss

Kommentarer
Postat av: Milla

Nu blev jag ju ännu mer nyfiken :) Men jag fick en liten magkänsla, återstår att se om jag har rätt ;)



Kramar <3

2010-05-10 @ 22:28:58
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback