September månad!

God morgon gott folk!

Idag ska jag och dammsugaren ta en sväng runt om i huset. Behövs verkligen! Typiskt att det ska va så tungt o jobbigt att dammsuga. Men man kan ju inte skjuta på det allt för länge :P

Resten av veckan kommer nog gå fort!
Imorgon ska jag följa med Dennis till sjukgymnasten i Kalmar, sen ska han jobba lite och sen när han slutar börjar helgen! :) Hoppas vi hinner med lite fredagsmys. Han har ju jämt fullt upp nu! Både på jobbet och när han är ledig så bli det med huset och så.
Lördagen lär han väl tillbringa där ute.. Banka och hamra och greja :)
Söndag ska vi ju på kalas och fira Dennis lillebror Joel som fyller 22 på tisdag. Hoppas det blir någon god tårta då, för jag har varit sugen på tårta skitlänge nu!!! :P

Ja sen är ju veckan slut... Nästa vecka har jag me lite inplanerat...

Måndag ska vi på första föräldraträffen.. ska bli kul faktiskt!! :)
Tisdag är det dags för visning på förlossningen och BB.. ska verkligen bli jättespännande och jag hoppas att ingen föder barn när vi är på förlossningen haha... läskigt att höra nån skrika av smärta.. huuujedamej!!
Onsdag lutar det åt ett kärt återseende med en gammal barndomsvän.. en av min bästa barndomsvänner jag haft :) Jeanette heter hon och hon har två små söta flickor som jag får träffa me då :) Hoppas det blir av =)

Sen är det väl inget mer inplanerat direkt... Dennis va sugen på att gå på en avslutningsfest på Masten på lördagen... innan den ska rivas..
Och sen är det nästan ny vecka igen och måndagen den 27 är det dags för föräldraträff igen...

September månad kommer springa iväg... men inget mej emot om man säger så ;)

Nä, nu får jag väl lämna dumburken för ett tag och städa lite! Ha det gott!! Kramiss

Kommentarer
Postat av: Tea

När vi var där på förlossningen på besök så var allt så lungt...trodde att det skulle vara massor med folk i korridoren och skrik...men var helt tomt och hörde bara ett skrik längre bort i korridoren.

Vi fick gå in i första rummet till vänster.Var rätt stort rum.Rummen är ju inte särskilt moderna:)sedan när det är dags förflyttas man till förlossningsrummet.Var upptagna när vi var där så då kunde vi inte se dem.Var intressant att se där.Skönt att veta vart man ska och hur det ser ut när det är dags.Jag var faktiskt ovanligt lugn när jag var där.:)..annars hade jag panik ibland av nervösiteten,så jag försökte tänka bort det..:)

2010-09-16 @ 23:21:46
Postat av: Jenny

Ja september lär gå fort!!! Hoppas oktober går lika fort!

Hade du/ni velat ha lite besök på lördag? Av mig och min Pudel? =)

Puss

2010-09-17 @ 11:33:19
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback