Påsk & Fotboll

Tjohej och GLAD PÅSK på er!

Tänkte slänga in ett sista inlägg nu innan jag ska börja göra köttbullar. Denna påsken blir det påskfirande med min familj, min alldeles egna... ♥

Dennis Alexander & Jag
och djuren såklart!

Hela förmiddagen har vi varit ute. Dennis har klippt gräset, och jag har påbörjat att göra fint i rarbarberlandet så det ser ut som ett land och att det inte växer bland gräs och ogräs.. men nu har jag kommit en bit på vägen iaf men har mkt kvar där att göra, Vi har sågat ner några grenar från äppel o päronträden men är inte klara med det heller och Dennis har gjort nåt så trevligt att kollat och fixat pumpen i avlopsbrunnen som hade hängt sig. Vi skrattade så åt en cyklist som cyklade förbi och höll på att tuppa av åt stanken som blev. Men det gick fort att fixa, så man behövde inte känna lukten/stanken så länge, sen har jag hängt tvätt ute, katterna är i rastgården och hundarna busar i trädgården med varann. Alexander har sovit flera timmar i vagnen ute.

Sen blir det ett mini påskbord med det vi tycker om. Blir lite julinspirerat med köttbullar, prinskorv, en potatisgratäng, ägghalvor, spenat, ost & kex, ugnsomelett, stekta mini kroppkakor, kaviar, m.m.

Torsdags och igår är det fotboll som stått i fokus. Kollade ju på när Nopeln (a-laget) mötte Ramdala. Det blev dock förlust med 2-1 till Ramdala. Och igår var det dags för b-laget att möta Ramdala och då var Dennis med och spelade. Tyvärr förlust där me 2-1 till Ramdala.. men men.. hoppas på bättre tur nästa vecka.
Här kommer nån bild.. Dennis är nr 3.

 
Dennis längst bort och slår en frispark.

Efter matchen åkte vi till Sportbaren i Lyckeby och åt fläskfilé.. gottigt!




Ha en trevlig Påsk nu så hörs vi kanske ikväll elr imorgon!

Kram


Kommentarer
Postat av: Pauline

Åh ni va på matchen sen iaf :) Klart han måste heja på sin pappa ;) Hoppas det gick bra med amning o så, du satt iaf inte i gräset ser jag :) Undrar om det blir en riktig fotbollsfru av dig nu, hihi ;D

Bra att du tagit tag i rensandet av rabarberna så du får ha kvar dem :D

Mysigt att fixa o dona tillsammans!

Haha stackars cyklist :P

Vilken härlig bild på Alexander o Dennis!

Puss

2011-04-25 @ 11:24:57
Postat av: Jenny

Hoppas ni hade en mysig dag med påskfirande =)=)=)

Puss

2011-04-28 @ 22:51:31
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback