Huset =)


God morgon!
Idag heter vi familjen Trött ;) Vi hade nog velat sova 2 timmar till, men det fick vi inte för vår busepojke! Han är iofs trött han med.. men sova ville han inte mer.

Här ser ni huset. Dennis till vänster och hans far till höger på taket. Alla takpannorna är på plats! Nu saknas det bara lite ny plåt som Denne ska köpa imorgon och sätta på den delen på baksidan som är ganska platt (över kök och tvdelen).

Och nu har vi bestämt hur vi ska ha det för att det ska bli så bra som möjligt både inne och ute i huset.. det kommer jag berätta vid senare tillfälle.. Kommer bli lite omändring faktiskt och denna gången var det min idé :P

Färg har vi iaf med bestämt nu. Den mörka grå ni ser runt första fönstret till vänster om dörren. Den färgen ska vi ha på huset och så ska vi ha vita knutar och vitt runt fönstrerna. Nu är ju färgen lite mörkare eftersom kortet är taget lite i motljus..

Förresten vilken skillnad det är nu! Innan hade vi ju plåttak på hela och nu har vi takpannor.. och det låter ingenting nu när det regnar! Helt tyst i huset. Känns jättemysko! Innan har det ju dånat som bara den! *skööönt*!

KRAM


Kommentarer
Postat av: Jenny

Det blir nog jättefint i mörktgrått med vitt till! =) Blir nog bättre än helt vitt! =)=)

Skoj att göra om lite :D



Pussar

2011-08-08 @ 22:10:00
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Pauline

Oj vad de jobbat på bra! Skönt att han fått så mycket hjälp :)

Åh nu blir jag ju nyfiken på hur ni ska ändra om, när får vi veta?! ;)

Skööönt att det inte låter så mycket när det regnar nu :)

Puss

2011-08-09 @ 00:56:13

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback