Nyårspresent

Hej på er!
Usch har varit lite tungt nu efter att jag fick veta om min farmor. Även Dennis morfar som också gått bort.. Så det orkades inte med någon bloggning igår..

I natt har jag jobbat och skönt att komma på andra tankar.. visst jag träffar ju massa gamla tanter på jobbet så det blir ju lite att farmor kommer i tankarna ändå..

Innan julafton vet jag att jag nämnde till Dennis att det var så konstigt att jag inte fick nåt julkort av farmor.. jag får ju det varje år.. hon gick bort den 21 dec och pappa valde att berätta det till oss efter jul.. och det var väl skönt det. Pappa såg rätt nere ut på juldagen då vi sågs.. men det förklarar ju saken.

Jag är så glad att jag hann träffa farmor en sista gång och även att Alexander fick träffa henne en första och sista gång ♥

Aja.... nu till något annat..

Idag när jag vaknade vid 13-tiden efter jobbnatten så åkte vi till Kalmar. Vi hade egentligen inga planer vad vi skulle göra.. kolla lite på tvättmaskiner då vår inte alltid kör hela programmet. Det blev iaf att vi köpte en ny.. känns himla skönt att kunna tvätta igen utan att den hänger sig. Det blev en storlek större också, så vi får plats med 7 kg tvätt nu.. och den väger tvätten och tvättar efter det. Så hoppas vi blir nöjda. den kändes bra mycket lyxigare än vår gamla.

Det blev lite handling på Citygross när vi ändå var där. Jag gillar Citygross i Kalmar. Köpte mest det sista till nyårspresenten vi ska ha med oss till syster Annika med familj imorgon. Tror de kommer bli glada ;) ♥

Och sist blev det middag på Ikea.. två stycken "mellan köttbullar med mos", en barnmat, en dryck, sallad och var det nu var som vi endast betalade 79kr för :) Bra pris ;)

Nu ska jag bara slappa lite. Kram på er och tack för de fina orden i förra inlägget. Kram

Vill passa på att önska er ett trevligt Nyårsfirande och ett Gott Nytt År!

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback