Läkarbesök


God kväll på er! Hoppas er dag varit bra :) Har läst att det snöat på många ställen och inte så långt ifrån mig. Men jag har då inte sett en endaste snöflinga! Jag vill me ha snö! Alexander vill inviga sin fina blåa pulka ju! :)

Idag ringde jag ju som sagt till vårdcentralen. Alexander har feber idag med. Så vid 14 fick vi komma till hans barnläkare. Hon lyssnade på hjärta o lungor som lät fint och så sa jag att jag var orolig att han hade öroninflammation då han blivit ledsen om man känt vid ena örat. Så hon kikade och visst hade han det! Mycket i ena örat och början i det andra. Så han fick pencelin han ska ta nu 3ggr/dag i 5 dagar. Hoppas det ger med sig fort så han blir vanliga glada pigga Alexander igen :) ♥

Igår sov han förresten från kl.17-07.40 :O Han var helt utslagen pojkstackarn! Nu är han grinig här. Så nu får det bli medicin och välling o nattning!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Awww stackars liten!!! Inte konstigt att han varit ledsen och så =( Hoppas att penicillinen verkar snabbt nu!!! När Peter hade halsfluss började han må bättre redan efter första dagen, så hoppas Alexander mår bättre imorgon <3

Så skönt för honom att han fick sova så mkt igår <3 det behövde han säkert!!!

Pussar & Kramar

2011-12-05 @ 19:05:33
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma - Foto - Oslo

Ja, magen kurrar lätt på mig, så jag måste äta lite ganska regelbundet :D Hoppas att godingen kryar på sig snabbt! Kramar!

2011-12-05 @ 21:24:09
URL: http://madeleines.se
Postat av: niiican'

Vilken söt bild!



Och skönt att han fått pencelin nu då :) kram

2011-12-05 @ 22:19:54
URL: http://niiican.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Men åhhhhh sötisar =) så fina ni är!

2011-12-06 @ 08:51:46
URL: http://fianandersson.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback