Brandmän o staden

Hej mina kära läsare!

Idag har varit en bra dag. Steg upp vid halv 8 typ och eldade.. sen visste jag om att svärmor, Jonna och Hugo skulle in till stan. Det var typ brandstationens dag, eller vad det hette.
Så Alexander och jag åkte in till 11-tiden och höll dem sällskap och kollade på Alexanders farfar som är brandmästare och visade massa grejor. Var fullllt med barn från dagis m.m som fick kolla i alla bilarna och i någon polisbil också. Och så fick vi se när brandmännen klippte upp taket på en bil.

Sen gick vi en stund på stan också, shoppade endel och så fikade vi på Waynes och sen upp på brandstationen igen och hälsade på farfar Donald igen. Och sen hem..

Jonna o Alexander

Nu hemma har vi lagat mat, ätit, tömt ett vitrinskåp på glas och Joel kom och hjälpte oss att flytta in det i nya rummet.. men glasen har jag inte orkat diska än.. är ju ganska många om man säger så :P Sen kom grannen förbi med pengar för ett par vinterdäck han köpt av oss och sen kom Jonna och Kristina och kollade in hur vi hade kommit iordning här inne och så gosade dem lite med plutt me så klart :)
Nu sitter vi bara o slappar o kolla på tv. Tror jag har lite feber faktiskt och så förkyld me och Alexander har också blivit lite förkyld.. men hoppas inte man blir liggandes bara..

Ha en fin kväll!

Kram


Kommentarer
Postat av: Jenny

Så mysigt med en tur till stan :)

2011-02-26 @ 00:12:56
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Pauline

Hihi dit kommer det bli mååånga turer i framtiden kan jag tänka mig o då vill Molly oxå följa med så hon får kika in alla brandbilar ;)

Puss

2011-02-27 @ 19:49:12

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback