Tisdag


En ny grej älsklingen har börjat med... Att ta tag i sin fot och hålla i den ;) Han brukar alltid göra det när jag byter blöja på honom hihi... Goseplutten!

Han har fått smaka potatis idag me för första gången... men det var tyvärr ingen hit alls :( Han klöktes o klöktes och kräktes tillslut av det. Han åt väl två tsk av det :( Stackars lille gubben ♥

Så vad har hänt idag?
Inte så jättemycket egentligen. Har gjort lite hushållssysslor. Vi har sålt ett par fälgar idag som var till min bmw.. Så nu kanske vi tar och köper oss ett nytt kylskåp.. det behövs verkligen! Tog ut vårt nyaste igår och tog in det äldsta.. men båda två verkar fungera bättre som frys än kyl :S Inte så kul när gurka och sånt blir till is :/ 
Men vi ska avvakta lite till och se hur detta funkar.

Annars så har vi lagat mat me ju och det blev fisken som vi fick från Linas Matkasse.. och den var suuuupergod!! Så jag har sparat det som blev kvar, så jag tar mig nog lite lunch imorgon. Så kul att även Dennis äter fisk. Det va första gången jag såg honom äta fisk och vi har ju ändå varit tillsammans några år nu ju. Och han tyckte också det va gott! ;) Och jag frågade om jag fick göra detta fler ggr hemma och det fick jag! ;)

Nu är Dennis iväg och ska spela sin första fotbollsmatch sen operationen.. eller ja sen 2 år och drygt 4 månader tillbaka! Han var jättetaggad.. så hoppas på vinst så han får glädjas lite. Det behöver han, han har så mkt på jobbet och så. Så hejja hejja Kristianopel och att knäna håller på honom så klart! ♥

Så nu sitter jag hemma själv några timmar.. har tänt massa myslampor och ljus och dörrarna är låsta och vakthundarna är där ute :P Och vakt katterna här inne ;)

Ha det gott!!
Kramar


Kommentarer
Postat av: Jenny

Stackars lille gubben! =( Du får väl vänta nåra dagar å sen prova igen :) De kommer nog så småningom... Om han nu inte blir så kräsen så han inte kommer tycka om potatis ;) han har ju att brås på! haha! ;);)

Åh så kul att ni båda gillade fisken! Lägg ut receptet här vettja:P (A)

Hoppas de går bra på matchen idag!



Pussa

2011-03-29 @ 21:08:54
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Sötisen :) Noah var likadan, han haatade potatis! Det var nog bland det vidrigaste han visste, men efter ett tag släppte det :)



Kramar

2011-03-29 @ 22:34:56
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åh så sött! Snart åker strumporna av stup i kvarten med ;)

Tråkigt att han klöktes av det men det kommer :)

OJ åt verkligen Dennis FISK?? O tyckte om det dessutom?? Nu flyger det nog grisar lr nåt ;) Inte dåligt att han vågade smaka :)

Härligt att kunna laga fisk till er båda :D

Hoppas matchen gick bra o att knät höll! Kan förstå att han var glad över att äntligen kunna spela :)

Hihi hoppas dina vaktdjur vaktade åt dej! :P

Puss

2011-03-30 @ 09:52:10

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback