Bvc 10 månaders kontroll


Hej på er vänner!
Idag hade vi tid på Bvc.. Det var dags för Alexander 10 månaders kontroll. Vanlig vägning och mätning, men även lite koll på hans utveckling; pekfingermetoden, om han lärt sig vad vissa ord betyder m.m. Och allt var ju bra där! Även vikt och längd så följer han sin kurva perfekt. Fick även godkännande att börja ge honom vår egen mat.. så det ska vi prova härdan efter.. fast ska nog göra det sidanom så man inte kryddar så mkt och skippar saltet helt istället.. jag är glad för både salt och andra kryddor och kanske blir för mkt för honom.
Ska även prova ge honom vatten i flaska på natten, eftersom jag vill vänja av honom amningen helt. Jag längtar tills han sover en hel natt! Vet inte när jag gjorde det sist!
Kram!


Kommentarer
Postat av: Heidi

Han är ju bara för söt

2011-09-22 @ 19:33:19
URL: http://heidigrundsten.blogg.se/
Postat av: Pauline

Härligt att allt gick bra :)

Det e mysigt att sitta o äta middag tillsammans allihopa! Vi brukar ha vanliga kryddor o sen salta när vi äter ist så slipper man stå o göra dubbelt :P De tål rätt mycket kryddor ;)

Hoppas ni lyckas få honom till att sova hela nätter! Det e guld värt! :)

Puss

2011-09-22 @ 21:06:13
Postat av: Katterna på Katthemmet Kompis

Dagens sötaste. :) /Tass

2011-09-22 @ 22:19:10
URL: http://katthemmetkompis.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja jag brukar ta väck Alice mat innan jag gör sista kryddningen! Jag älskar ju massa salt å massa peppar... tror de kan bli lite för mkt för de smås magar :):) Fast man kan ju iofs krydda sen när man har de på tallriken =) Så skoj när alla kan sitta och äta samma mat!

Skkönt att allt var bra och han följer sin kurva =)

Pussss

2011-09-24 @ 19:57:06
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback