Sömn och dagen D


Några bilder från hemresan i lördags när vi hälsat på i Skåne =)

Hej vänner! Idag sov Alexander enda till halv 8 i sin egen säng :D Vi har börjat ge honom välling en gång till då vi lägger oss. Alltså först får han vid 19-tiden i samband med läggningen och sen när vi lägger oss ca 23.00 och då äter han typ i sömnen. Men han sover ju bättre och vi får mer sammanhängande sömn. Verkligen uppskattat!

Ikväll hoppas jag att jag kan somna tidigare än vad jag gjorde i natt (somnade vid 1), så jag verkligen får sova länge och så hoppas jag att det blir lika lång sömn för lillen :)

Nu börjar det närmar sig dagen D..... Lördagen den 1 Oktober! Då blir det inte som det brukar.. för efter kl.20 på kvällen kommer jag bege mig till jobbet :O Kan ju säga att det inte känns helt Okej, ångesten börjar komma ifatt. Men jag är glad att jag fick sådan mjukstart nu i 3 månader. Egentligen kommer nog inte Alexander märka av så mkt.. mer än att jag kommer sova lite på dagarna. På vardagarna kommer jag bara jobba enkelnätter (en natt) och helgerna max 2 nätter i rad.. Sist jag jobbade var natten mellan den 5-6 juni 2010! Så det innebär att jag inte jobbat på 1 år, 4 månader. Det ska ju inte bara bli jobbigt att börja jobba, utan jag tycker det ska bli kul och spännande med. Så roligt att träffa alla mina arbetskamrater. De saknar jag jättemycket!

Aldrig har tiden gått så fort som sedan Alexander föddes ♥

Kram

Kommentarer
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Kan tänka mig att det blir lite nervöst och ringrostigt att gå tillbaka till jobbet när man varit hemma länge. Det känner jag nu bara efter några månaders sjukskrivning. Men det går säkert bra ska du se :)

2011-09-26 @ 10:34:34
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Sötnosen!



Hej vännen!

Nu är vi hemma från Götet igen. El kom sent igår. Så nu är man tillbaka i bloggvärlden igen hihi.. Helgen har vart toppen, hoppas eran oxå varit det.

Idag blir det en lugn hemma dag o bara packa upp från helgen o mysa. Puss och kram till er

2011-09-26 @ 11:02:04
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Åh vad roligt! Alltid kul att läsa om barn i ungefär samma ålder som Alexander. Sen att de har samma namn med är ju bara en bonus ;)

Kram!

2011-09-26 @ 11:13:19
URL: http://jagochliten.webblogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Ja det var en jättemysig helg. O resan dit o hem gick bra. El Alex vart rätt ledsen på dit vägen, tror det var tanden o det som strulade. Men så är det ju en väldigt bra bit att åka så inte konstigt att det är lite jobbigt att sitta så länge. Men hemresan sov han nästan hela tiden. Bara sista timmen som han inte vart så nöjd men då fick han titta på "Babblarna" flera gånger o det hjälpte ;)

Tror det är bättre med tanden nu, han är inte lika varm o sover mycket bättre igen. Skönt!



Inga olyckor vad jag vet. Så hoppas det inte var några.



Puss

2011-09-26 @ 12:10:48
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Så skönt med sovmorgon :) Alex sov oxå länge idag, till halv nio. Åt vid halv sex tiden. Var nog trött efter alla intryck från helgen ;)



Nä var aldrig inne på pop, såg inte den affären men jag har bestämt mej för att köpa en så får bli nästa gång jag är inne i stan :) dom är ju väldigt fina dom där filtarna :) puss

2011-09-26 @ 12:59:18
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Absolut det tycker både jag o lillbus ;)

Vi kommer gärna till er nån dag om vi får? hihi



Vad gör ni annars idag gumman? Vi är bara inne o myser, plockar o donar. Kanske blir en prommis sen. Tycker dagen går så fort. Snart dags att börja förbereda dagens middag. Puss



2011-09-26 @ 13:25:27
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad skulle han heta om han var en tjej ?=) kram!

2011-09-26 @ 14:51:55
Postat av: Anna

Läskigt att börja jobba.. det är nog det som är skönt med att vara härnere.. dock saknar jag det lite :(

2011-09-26 @ 14:54:47
URL: http://miccawhite.blogspot.com
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Anonym: Om Alexander var en flicka så skulle han heta Tyra.. men så vet man ju inte om man ångrat sig när "hon" kommit! :)

2011-09-26 @ 15:11:33
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Pauline

Oj vad skönt! :) Hoppas han börjar sova mer sammanhängande snart o att du kan somna tidigare ;)

Hur mycket välling ger ni honom när ni lägger honom? När vi ökade vällingen till molly så sov hon längre, vaknade inte förrän runt 4-tiden iofs :P

Usch ja, tiden har verkligen gått fort! Jag tyckte det var skoj med jobbet i sommar men då visste jag ju att jag skulle vara ledig igen, bara fasar inför den dagen man ska börja jobba på riktigt! :S Kanske inte var direkt vad du ville höra kanske :P Men ja det kan ju bli kul att träffa arbetskamraterna igen :)

Puss

2011-09-26 @ 19:26:37
Postat av: Jenny

Ja det är minsann guld värt att få lite sammanhängande sömn!

Blir nog kul på lördag, att träffa jobbarkompisarna och så! Men klart de kommer kännas... så är det ju =) Man vänjer ju sig =)

Pussar

2011-09-29 @ 21:22:33
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback