Idag!

Hej på er! Idag har det verkligen varit en mor/son dag... Alexander har inte sett en glimt av sin far.
Dennis steg ju upp vi 6-tiden imorse och jobbar fortfarande.. eller han är väl förhoppningsvis på väg hem snart.. Alexander är nattat nu, men har fått gå upp 4 ggr för han har varit ledsen och inte somnat. Se om han kommer till ro snart!
Efter frukost idag så tog vi med oss en påse med bröd och gick bort till fåren. Alexander kastade in brödet och matade dem :) Tycker han är kul.. Hans farfar och kusin Hugo var hos oss med traktorn och tog upp allt sågspån som han ska ha till fåren i ladan sen.. och Alexander ville ju så klart åka med i traktorn sen när han var klar.

Så jag fick lite egentid.. gjorde inte så mkt.. körde igång en maskin tvätt och slappade.. blev nästan lite drygt! :) När han kom hem igen blev det sängen för en liten sovstund och lagom till han vaknade hade jag maten klar. Blev sprödbakad torsk idag med kokt potatis och äggsås, ärtor och rårivna morötter/äpple och citronklyfta.

Sur som en citron var han vid middagen... några skratt iaf ;) Men inte mkt mat han åt.. men det tog han igen sen på kvällen =)
Efter maten fick han gå ut till farfar som var vid åkern och satte stängsel.. var där ett tag innan himlen öppnade sig!

Några bilder från dagen iaf... Kram på er! Imorgon är det fredag =)

Kommentarer
Postat av: Yohannas.se

Mysigt med landet!!

2012-08-09 @ 22:39:53
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Kjelle Bus

Nom Nom Nom den där Torsken med äggsås såg smaskig ut !

2012-08-09 @ 22:50:40
URL: http://kjellebus.blogspot.com
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Kan faktiskt vara mysigt att få en dag ensamma tycker jag, även om man såklart saknar pappan :) Ni verkar i alla fall ha haft en toppendag, verkar vara så härligt att bo på landet!
kramar gumman!

2012-08-10 @ 10:26:37
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback