Juldag!

God kväll kära vänner! Idag har varit en ganska hektisk dag! Vi åkte in till stan på morgonen för att köpa en sista julklapp till Dennis och även lite mat... Dennis fick välja själv, och han är nog glad :P Men han får ändå hålla sig till tåls till julafton ;)

Även Alexander fick en klapp till.. var ju egentligen klara till honom.. men men.. blir väl lätt så :)
Vid 13 tiden åt vi lunch på Timeout tillsammans med bästisen Pauline och Molly och de hade även Mollys kusin med sig.. Hem och fixa lite innan vi skulle iväg igen :)

Vi var hembjudna till min syster Annika med familj. Alexanders mormor och hennes gubbe kom med. Blev bjudna på jättegod mat.. oxrullader i god rödvinssky och potatismos och annat gottigt till..

Efterråt var det lite julklappsutdelning :) Alexander fick en pyjamas, ett pussel, en stor mjuk nalle, pengar, en tröja och en liten brandbil.. Dennis och jag fick en varsin lott till uppesittarkvällen ;) Så nu får vi dutta mycket då vi hade en varsin lott sen innan :)
Jättegod dessert fick vi, pannacotta med en hallonsås och toppat med chokladmousse :) Gottigt!

Väl hemma sen så nattade jag Alexander och slog sedan in de sista paketen.. när jag städat iordning allt så upptäckte jag att jag missat ett paket.. men det får va tills imorgon nu :P Kram på er

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Vi ska ha "julafton" med morfar idag och ungarna ska få öppna två paket var. Vet inte vilka som längtar mest .. dom eller jag ;)
Kram

2012-12-23 @ 08:22:36
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Vilken mysig lilljulafton!

Hoppas ni får en lika fin "riktig" julafton :)

Puss!

2012-12-23 @ 23:35:35
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Mysigt med lite julfirande i förväg :)
kram!

2012-12-29 @ 21:04:09
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback