Kalmar

Hej på er!

Idag kom Dennis hem lite tidigare. Cirka halv tre. Då åkte vi till Kalmar för bl.a köpa en barngrind till trappan och Dennis hade sett en bil på nätet som han ville kolla på.

Måste berätta en rolig/mindre trevlig sak när jag ändå nämnde om barngrinden :P Alexander är såå snabb nu på att försöka komma upp så många steg som möjligt innan vi får tag på honom. Och en dag när vi lagade middag, så var han helt plötsligt borta. Ibland springer han ju in i vardagsrummet. Men denna gången hittade Dennis honom uppe. Då hade han gått upp för hela trappan och stuckit in huvudet i katternas kattlåda!! Haha.. inte så fräscht.. blev till att skrubba honom! ;) Han har ju sett när katterna har gått in där i kattluckan.. men har inte sett vad som finns där bakom :P Men nu så hihi... hoppas han inte kikar in där fler gånger hehe..

Nu har vi iaf köpt en barngrind, köpte bara lite smått o gått på Ikea.. inget alls roligt egentligen :P Åt middag gjorde vi också tillsammans med Annika och Magnus som också var där :)

Innan vi var på ikea så var jag en sväng på H&M och köpte underkläder och innan dess kollade vi på den där bilen. Dennis provkörde m.m. Så han bestämde sig att den fick det bli. En arbetsbil är det. Nybesiktigad/servad och så får han hem den :)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Låter som en mysig dag =) kram

2012-03-07 @ 22:23:35
Postat av: Linda Olsson

Hahah, härligt med huvudet i kattlådan ;)



Grattis till bilköpet! :)

kramar

2012-03-08 @ 19:15:19
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Pauline

Ah där fick jag svar på min fråga om vad ni gjorde i Kalmar ;)

Haha usch, tur ni fick tag i honom innan han skulle smaka på kattlådan :P Skönt att ni fått upp en grind där nu!

Puss

2012-03-08 @ 21:25:11

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback