Jordgubbar med mjölk


God kväll mina vänner! Sitter just nu i soffan och småhuttrar lite, men katten Engman ligger i mitt knä och värmer mig :) Åt nyss en skål med jordgubbar (Svenska nu såklart) med mjölk.. såå gott ju!

Alexanders mage har blivit sämre under dagen. Han har såå ont så han gråter och kan knappt sitta.. riktigt illa är det ;-( Stackars mitt lilla hjärta! Vi fick tips om att köpa hem zinksalva.. givetvis hade apoteket hunnit stänga, så fick ta en billigare variant på ica så länge.. har smort in honom rejält med det. Innan har vi provat idomin, inityol och behepan.. Har även köpt hem massa bananer och blåbärssoppa.. Har ni mer tips mot lös mage och sönderfrätt rumpa?
Fick reda på idag att två av hans kusiner också är jättedåliga i magen.. så kanske är någon influensa?!

Imorgon är det fredag. Förhoppningsvis slutar Dennis lite tidigare. Vi har inget planerat mer än på kvällen då det blir fredagsmys med tacos och lite onyttigheter ;) Let´s Dance final med givetvis ;)

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Stackars lille Plutt =( alice blev ju så när hon va mindre å inte tålde ersättningen... Då fick jag rådet att smörja med hydrokortison/mildison... Gjorde de på kvällen innan nattningen så de fick göra verkar under natten... Och det funkade jättebra! Då läkte det värsta under natten och sen dagen efter tog jag inotyol för att skydda. Hoppas dt läker snart!!

Pussar!

2012-05-31 @ 22:14:34
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Åh stackars liten :( aj, gör ju så ont. Alex var oxå röd i rumpan idag. Ibland kör vi med salva (har samma som dom du skriver) men ofta använder vi vanligt kroppspuder. Tycker det är jättebra. Använder det även om det inte alltid behövs. I förbyggande..

Hoppas det blir bättre snart<3



Så himla gott med jordgubbar o mjölk. Ska köpa hem det till lördagkväll. O en flaska mousserande hihi ;)



Puss o natti

Jo förresten, vår sändning var oxå dålig tills vi skaffade en inbyggd radio. Blev superbra. Men den radion vi hade innan va gammal.

2012-05-31 @ 22:23:46
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Plutten :( Noah har varit sån ganska ofta eftersom han har haft sån knepig mage.. Vi brukar köra med inotyol och xylocain. Den är smärtstillande och tar bort det onda snabbt.



PUSS!

2012-05-31 @ 23:05:20
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Pauline

Men Hanna, det ska ju vara jordgubbar med grädde! Hihi ;)

Usch stackars Alexander! :( Vi använder aldrig salva längre utan kör bara på potatismjöl :) Hoppas hans mage blir bra snart <3

Puss

2012-06-01 @ 08:01:43
Postat av: Linda

Stackars lilla plutten! :( hoppas verkligen han blir bra i magen snart så såren får läka också! :/

Puss

2012-06-01 @ 11:06:37
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Elin - Mamma till My född - 11

Gud så gott med jordgubbar och mjölk! MUMS!



Nä men stackars lilla plutten då! :( Så synd om dom när det blir sådär. Vi smörjde bara med inotyol, massor, lite puder och luftade så gott vi kunde. Men här var det tänderna som gjorde att bajset blev så starkt så det frätte på huden. Nu är allt bra igen för tanden har kommit fram, så det är bara o vänta på nästa.. Jag fick tips av min syster att använda potatismjöl.. prata med BVC annars.



Stor kram

2012-06-01 @ 12:17:33
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ett tips, du ska inte ge bananer då det innehåller mycket fibrer och kan göra magen lösare. Ge han äpple istället :) Och använd vatten+olja när du tvättar bort bajset och smörj sen med inotyol. Lycka till!!

2012-06-01 @ 19:45:04

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback