Hej då!


Glad kille vid lunchen! :)

Hej på er! Idag skulle vi ju på samtal på Alexanders dagis. Vi var där klockan 9. Det var typ utvecklingssamtal men mest som uppföljningssamtal. Alexander har ju inte gått på dagis så länge (Inskolning i januari och startade riktigt i februari). Men de hade bara gott att säga om honom :) De frågade hur vi kände att det gått med inskolningen och tiden efter och så sa de hur de tyckte.

Alexanders dagis kommer ju bli föräldrarkooperativ efter sommaren. Så det blev som ett litet "hejdå-samtal" med :/ Såå tråkigt att Alexanders förskolelärare inte kommer gå kvar. De hade gjort en fin liten mapp med massa bilder på Alexander när han varit på dagis, handavtryck m.m. Var kul att se! Vi fick även en inbjudan till Trollskogen där de gått varje tisdag för en liten avslutningsträff med alla barnen. Usch känns sorgligt, även att vi inte haft dem så länge. Men man vet ju hur glad Alexander är för dem!

Senaste veckorna har han iofs varit ledsen när pappa lämnat honom. Han springer efter och så där. Men det är bara en period förhoppningsvis. Det går ju bra sen under dagen och så. När jag ska hämta honom så vill han ju knappt hem ;) inte om de är ute iaf hihi :P

Nu ska vi ut en stund till. Han blir så rastlös här inne :P hehe.. Imorgon ska vi förresten till vc... han har fått spetor i knäna som vi inte får bort. Är lite rött och så är vi rädda att det är tryckt virke eftersom vi bygger med det där ute. Se om det går att få bort.. hade velat träffa läkare också, men det fanns tydligen ingen tid förrän på länge!

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Härligt att det gick bra på samtalet! :DMen så tråkigt det där med att läraren försvinner :/ De tyr sig ju ändå lite till den som varit med från början liksom... Men det ska nog gå bra sen också får vi hoppas! :)Sv; Haha, våra sm vi har på framsidan blåser också omkring i hela trädgården! Haha! Jäkla plast :P

Det är 12 st som får följa med i bloggbussen. Men de går inte enbart efter rösterna, utan även på motiveringen. Men känns ändå som vi har ganska bra chans då vi ligger på plats nr 12 :)

Puss fina du!

2012-05-07 @ 14:56:41
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Vad skönt att det blev ett bra samtal :) Det är verkligen en speciell känsla att få höra hur barnen utvecklas :)

Hoppas det går bra på vc imorrn!PUSS!

2012-05-07 @ 19:07:28
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Va trist att de ska sluta.. Alices "favorit fröken" ska ju också sluta... Typiskt!!!!

Pussar

2012-05-11 @ 10:33:45
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback