Fix och kalas!

Hej på er! Sitter och pustar ut lite i soffan.. Dennis är uppe på vårt andra försök att natta Alexander! Igår gick det väldigt bra, men ikväll har det tagit ca 2h.. han fick va nere en liten stund innan vi gjorde nästa försök. Än har han inte somnat hör jag i babylarmet.. men men.. skam den som ger sig ;)

Det har varit full rulle idag med städ och fix.. Alexander har busat runt, jag gjorde chokladbollar som jag doppade i vit choklad och toppade med kokus.. himla pill hihi med de blev rätt fina!
Vi har fått såå fint nu i hallen.. elen är klar: tillfällig utebelysning, golvvärmen inkopplad, spottarna in till vardagsrummet är på plats och så alla tryckknappar till lamporna :) Så Dennis har minsann legat i.. han har även fixat listerna runt klinkersgolvet och belysning runt spegeln..

Ikväll har vi ju varit på kalas för min systerdotter Amanda som fyllt 10 år. Blev bjudna på jättegod älggryta :) Alexander fick en present av de.. en bil och en skruvdragare som han kan skruva bort hjulen m.m. på.

Nu ska jag upp och göra ett tredje försök med nattningen! Wish me luck! ;) Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Skönt att få lite gjort hemma :) de där chokladbollarna ser ju verkligen supergoda ut!
kram på dig!

2012-11-25 @ 22:58:47
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback