Nässelutslag

Hejsan! Igår blev det visst inget bloggande.. sov några timmar på förmiddagen efter jobbnatten och sen var vi till och från hela dagen hemma hos Alexanders farmor o farfar... åt nybakta kanelbullar (som höjde sockret.. men men.. det ligger ju oftast alltid lågt ändå)..
På morgonen vid 9 tiden åkte Dennis o Alexander bort dit medan jag sov. Och då upptäcktes massor med fula hemska utslag på hela Alexander.. Hela armarna, händerna och ansiktet.. Och det blev mer och mer under dagen.. fullt på benen och fötterna också. Vi duschade honom några ggr, smörjde honom, baddade med alsollösning.. duschade katterna om det skulle va dem som han reagerat på hemma.. Han hade även feber på kvällen..
Så jag ringde till 1177, men som vanligt skulle vi avvakta... och ta kontakt med vårdcentralen idag..
 
Och det gjorde vi och vi fick hjälp där.. Det var som jag trodde Nässelutslag. Antagligen har det blivit för mkt för honom nu efter all feber och kräksjuka... även katterna var smutsiga i pälsen och han har ätit jordgubbsyoghurt.. och massa andra faktorer som kan spela in. Eftersom han varit så sjuk, så han har fått en allergisk reaktion då det blivit lite för mycket mot vad hans immunförsvar klarat av.
 
Vi fick en medicin som han ska ta nu.. Aerius heter den och ska hjälpa till att få bort alla fula utslag och så.. Det är i alla fall inget som smittar och om han är feberfri kommer han kunna få va på dagis ons, tors, fre som han ska denna veckan. Han har inte varit på dagis sen 3 oktober.. så väldigt längesedan nu.. Lilla hjärtat som det kan bli! ♥
 
K.r.a.m. H.a.n.n.a ♥

Kommentarer
Postat av: Lotta, klädtokig småbarnsmamma!

Stackare! Hoppas det går snabbt över! =(

2012-10-15 @ 16:27:19
URL: http://www.lillgrodanskrypin.blogg.se
Postat av: Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Stackarn! Hoppas verkligen det släpper nu då så att han kan gå till dagis och får leka med barnen när de var s länge sedan.

Sv. Tack så mycket!

Kram

2012-10-15 @ 17:05:50
URL: http://blogg.mama.nu/fanea
Postat av: Anne

Stackars liten! Jag lider med honom! Har nässelutslag själv nån gång om året och det är vidrigt. Hoppas det ger sig snabbt så han kan få komma och leka med kompisarna!

2012-10-15 @ 19:30:04
URL: http://anhavi.se
Postat av: Lisa

Oj vilka utslag! Stackars liten så mycket han har fått tåla den senaste tiden <3 hoppas det blir bättre nu av medicinen :)
kramar till er!

2012-10-15 @ 20:41:02
URL: http://jagochliten.webblogg.se/
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Plutten då! Som jag skrev förut är medicinen jättebra, så snart är han som vanligt igen :)
Hoppas att det inte kommer tillbaka!

Puss!

2012-10-15 @ 20:51:27
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: Sara

Nej, men stackarn. Hoppas han blir bättre snart.

2012-10-15 @ 22:23:44
URL: http://Frutyrberg.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback