Tjugonde april

Blev en rätt härlig dag. Soligt och härligt väder och knappt ingen blåst. Vi började dagen med en morgonpromenad. Stannade en stund hos farfar som var hemma. Alexander lånade kusinens eldrivna traktor. Var ju jättekul nu när han äntligen når ner till pedalerna, han har nog varit lite avundsjuk på sina kusiner som kunnat köra den mycket längre än honom :)
Efter frukost hemma så började Dennis må dåligt med huvudvärk. Så han gick och la sig. Så jag tog barnen och åkte bort till deras farfar igen, men stannade inte så länge.. fixade lite middag till Alexander och mig och sen var vi ute länge i trädgården. Alexander hade premiär att få ha sin älskade traktor utomhus :) Och han var duktig och körde in den i garaget när vi skulle gå in. Men han blev nog lite ledsen när han inte fick ta med den in. Jag med :P Den leker han ju med jämt.. så får se hur jag gör imorgon. Vi har ju så stora ytor här inne ändå att köra på. Svårt det där. Vid halv 7 på kvällen efter vi ätit lite lördagsgodis så gick vi upp och väckte Dennis som fortfarande låg och sov, men då var han mycket piggare. Skönt det. Kram på er

Kommentarer
Postat av: Denise - Mamma till NOah!

Låter som ni haft en mysig dag=)

2013-04-21 @ 11:44:28
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander och gravid!

Vilken liten traktorkille han är! Så kul att de redan har intressen trots att de är så små, här har faktiskt Alexander med börjat intressera sig för traktorer och grävmaskinet :)
Kramar!

2013-04-22 @ 12:25:29
URL: http://jagochliten.webblogg.se
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Åh, det ser ju helt underbart ut! Tänk, att nu är det bara veckor kvar tills man kan gå med bara ben :)

Puss!

2013-04-22 @ 20:33:54
URL: http://sagabus.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback