:)


Här är en alldeles len o mjuk nybadad tös innan idag, efter hon suttit i sin badbalja och skvätt gärnet i badrummet ;)

Idag har barnens garderob blivit klar och jag har börjat fylla på den. Finns gott om plats och det är skönt :) Har ju även två byrås till dem. Får visa bilder nån dag..

Dennis har även målat lite på fasaden idag. Så himla skönt att vi har en och samma färg på framsidan nu! ;) En sväng till Maxi hann vi med för att köpa lite gotte till helgen.

Nu har vi förresten tagit tag igen att Alexander ska sova i SIN säng och inte spjällsängen.. känns som han är stor nog nu och hittills har det gått väldigt bra. Vi myser och sjunger en stund och sen somnar han där själv. Han springer upp nån gång.. men somnar ändå fort. Ellie sov för första gången i spjällsängen i natt. Hon sov till kl.4 ungefär, men tror hon väcktes av Alexander som vaknade o var lite ledsen.. säkert nåt han drömt.
Däremot har Alexander vaknat riktigt tidigt och inte velat somna om. Idag vaknade han halv 6! :/ Men jag och Ellie fick sova till halv 9 ändå.. ;)

Hoppas ni har en mysig fredag! Kram

Kommentarer
Postat av: Emma

så stor hon blivit:)

2013-08-30 @ 21:29:42
URL: http://www.mammatillbenjamin.blogg.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Är faktiskt avid på all plats du har för barnkläder, haha! Måste verkligen försöka hitta en ny lösning för mina barns kläder. Just nu känns dte som en mindre katastrof ;)
Kram

2013-08-31 @ 11:22:48
URL: http://www.elinteg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback