Räkfrossa

Hejsan! Ikväll lämnade jag Ellie själv för första gången några timmar med pappa o storebror.. Det gick faktiskt bra, var jobbigt precis när jag skulle åka.. vinka hejdå till barnen. Men det hade gått jättebra med Ellie.. hon somnade snart. Däremot Alexander hade varit ledsen och gråtit efter mig och tog tid innan han somnade.
Lille gubben, han är ju så van att jag jämt är hemma ♥

Iaf så hade jag en jätterolig kväll med mina jobbarkompisar.. vi var runt 25 stycken! Vi var ute med trivselpengarna, åkte Gåsefjärden där vi åt räkfrossa.. massor med räkor, potatissallad, aioli, bröd, brieost, västernbottenpaj, sallad och så.. Himla gott! Det snappsades, dracks vin (inget alkohol för min del), sjöng snappsvisor m.m. Vi fick se när en rödorange sol försvann ner. Så himla fint!

Idag fick vi alla hem ett väldigt tråkigt brev hem i brevlådorna :( Får se hur det kommer drabba oss.. Lite känns lite jobbigt och oroväckande.. men men.. inget att  göra nåt åt.. Skönt iaf att vi kunde ha en trevlig kväll ändå med humöret på topp!

Tack kära ni för en toppenkväll och ni som gick vidare efterråt får en fortsatt kul kväll! Kram

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Alexander och William <3

Åh så trevligt, ser ju ut att ha varit jättemysigt! Hoppas det löser sig och att det inte blir något som drabbar allt för hårt!
kramar gumman!

2013-08-25 @ 12:40:58
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback