Julbak :)

Det får ju bli ett litet inlägg om gårdagen med :)
Igår hade vi nämligen vår traditionella bakdag ihop med Jenny o Alice :) Det har inte blivit av alla år. Men vi försöker hinna med det :) Vi brukar träffas.. lyssna på julmusik och göra julgodis :) Det har blivit lite svårare nu när det ska hinnas ta hand om alla barnen nu och Alexander var väldigt trött igår och då blir han inte särskilt rolig. Lite bråkig, men gick rätt bra ändå. Vi hann med att göra knäck och gräddkola och lakritskola. Skulle gjort polkagriskola och doppat lakritskolan i choklad. Men jag fick åka hem innan det hanns med. Klockan bara sprang iväg. Iofs var vi där rätt sent, men så ville jag åkte hem pga av det dåliga stormiga vädret.
Vi skulle ju hinna med lite brunch (tomtegröt, vörtbröd, te m.m.), lite tårtfika, och så middag (spagetti och köttfärssås).. Så gott allt :) Här kommer lite bilder :) Kram kram

Alice var på dagis när vi kom och hon visste inte att vi var där.. så det blev en överraskning :) Skoj!

Knäck på kokning :)
Fina fina vännen

Ellie fick leka med Alices alla babyleksaker :)

Jenny hade köpt en väldigt smarrig tårta som vi fikade på :)

Knäcken färdig :)

Söta kompisarna

Alexander bus :)

Kommentarer
Postat av: biggeros

Så gott med knäck! Lite jobbigt att göra pga allt kladd.Verkligen, smarrig tårta! Hoppas att den var lika god som den såg ut! Härlig bild på Alexander i lådan. Trevlig 2 Advent =)

2013-12-08 @ 10:59:50
URL: http://biggeros.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback