Julfest!

Hej på er! Oj vilken trevlig kväll vi hade igår, jag och älsklingen. Vi var bjudna på julfest med Dennis jobb. Ca 90 personer var vi! Vi var i en jättefin lokal intill deras kontor. Där bjöds först på glögg och det var lite mingel :) Sedan var det dags för julbord, ris ala malta och godis, vin, snapsar, öl.
Vd´n ropade upp några namn på några chefer och anställda och efter en stund kom de in klädda i lucialinnen, stjärngossehattar och glitter ;) Och sjöng några lusselåtar... hahaha gud vad vi skrattade! Var så kul!
 
Efter vi ätit öppnade de baren.. vi betalade 20kr per öl, vin, cider och de pengarna skulle de skänka till barncancerfonden, samt att de skulle dubbla de pengarna. Så himla fint gjort!
Det var även en dj på plats, så det blev massa dans, vilket var skoj! Har längtat så efter att få dansa loss på dansgolv :)

Var en mycket trevlig kväll! Det var ju även fredagen den 13e.. och det märkte jag på kvällen innan när jag stod och skulle ta på mig inför festen. De byxorna jag skulle ha på mig, som jag färgtvättat och grejat med.. de sprack när jag skulle ta på mig de hahahha... ååå va typiskt! Ringde febrilt till svärmor som slängde fram sin symaskin..
Men jag letade upp en kjol till min topp... så det blev som en klänning istället.. lite festligare faktiskt.. så det var ju tur i oturen haha! 

Barnen tillbringade kvällen hos farmor och farfar.. de var riktigt trötta när vi kom och hämtade de, farfar körde oss eftersom vi druckit lite gotte :) Kram på er

Kommentarer
Postat av: biggeros

Det gjorde ju inget att du spräckte byxorna. Det kläderna på bilden som du har på dig är jätte fina. Det finns alltid en mening med allt!! Trevlig Advent!!!

2013-12-15 @ 16:38:00
URL: http://biggeros.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback