Storebror är redo!! :)

Denna dagen är väldigt speciell.. ett datum man längtat till. 1 februari och vår bebis är beräknad att titta ut :) Spännande och se när det blir.. Tveksamt att det blir idag, men man vet ju aldrig ;)

Idag vet jag inte vad det var med Alexander, men han har sovit och sovit och sovit... Och jag har med sovit och har jag inte sovit har jag ändå legat kvar i sängen och vilat. Klockan var 11.00 när Alexander bestämde sig för att vakna! Helt sjukt! Vilken sjusovare! :)

Och han vaknade inte ens när jag öppnade dörren så lyset kom in, jag tände en lampa, gick på toan uppe och spolade med öppen dörr så det lät... men inte då.. jag hann tom ta på mig i lugn ro ;)
Så idag åt vi inte frukost förrän halv 12 tiden :P Jag frågade om han ville ha potatis, sås och kålpudding.. men han ville hellre ha frukost.. yoghurt och rostat bröd. Svår tid det där annars hehe.. det är ju lunchdags..

Nu väntar vi in Dennis. Han ska komma hem tidigare idag :) Mysigt.. jag ska ta en dusch när han kommer hem och sen blir det ev att åka in till stan. Får se lite hur det blir :)
Alexander var så söt innan.. han skulle byta blöja på dockan för den hade bajsat sa han. Plötsligt försvann han med den och jag ropade och ropade på honom. Undrade vart han tog vägen. Så fick jag syn på honom. Då hade han ställt sig på traktorn och öppnat dörren in till badrummet.. flyttat stegpallen till skötbordet och gått upp och tagit en våtservett. Så jag mötte honom springandes med dockan i ena handen och våtservetten i den andra och så la han upp dockan på soffbordet och började torka...
Man måste ju torka innan man sätter på ny blöja ;) Och redo att bli storebror? Helt utan tvekan hihi ;) ♥

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma

Så himla SÖT liten blivande storebror!
Och det är så spännande att lillasyskonet kan komma när som hellst nu :)
Kram

2013-02-01 @ 15:25:15
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Härligt, både med sömn och duktig storebror! Ja nu blir det spännande att se när h*n väljer att komma!

Kram

2013-02-02 @ 12:37:26
URL: http://mammatillfem.wordpress.com
Postat av: Pauline

Hihi så söt han är! :-)
Spännande att få se hur han reagerar på bebisen sen :-)
Puss

2013-02-02 @ 22:23:15

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback