Bebisens första gosedjur ♥



Hej kära vänner! Det blev en tur till stan idag. Alexander fick va med farmor och hälsa på farfar på brandstationen och så åka med de hem när farfar slutat :)

Det var inte det lättaste att gå på stan. Jag var bara inne i de två butiker jag tänkt eftersom jag ändå visste vad jag skulle ha, och det räckte mer än nog.
Jag har haft riktigt mycket förvärkar idag.. huuja.. de gör så ont!

Ett par mjukisar/träningsbyxor att ha på BB fick följa med hem. Har några såna sen innan, men de är väldigt utslitna så skönt med ett par nya. Och så köpte jag bebisens första gosedjur.. med stor risk att Alexander vill beslag ta det, han älskar gosedjur :P En liten mössa till bebisen fick det bli med.
Medan jag var och valde gosedjur var Dennis och fixade min present. Spännande hihi ;)

Dennis träffade en läkare på vårdcentralen idag p.g.a. sin huvudvärk... och det visade sig vara bihålsinflammation som Dennis trodde.. så our diseases goes on.. och jag är rädd att även jag har det.. Men jag hoppas inte det. Dennis frågade läkaren om min undertemp/ kallsvettningar som jag fått nu två nätter. Han trodde att det var min kropp som stöter bort bakterierna, så det var tydligen ingenting att oroa sig för.. lättare sagt än gjort. Är ju inte allt för behagligt. Hoppas jag slipper det inatt igen! Men bra om det är så.. då kanske jag blir frisk snart :)

Nu blir det sängen här.. så jag orkar med morgondagen :) Två tårtor ska göras och så duka och lite så. Dammsugning och sånt annat tugnt överlåter jag till Dennis! :) Kram på er

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Vilken liten söt! :) skönt att det inte var något farligt, hoppas alla bacillerna försvinner nu då :)
kramar gumman!

2013-01-21 @ 13:31:24
URL: http://jagochliten.webblogg.se
Postat av: Jenny

Awwwww så söööööööt <3 Den kommer bebis tycka om <3
Pussa

2013-01-21 @ 21:24:10
URL: http://jensisdagbok.blogg.se
Postat av: Pauline

Kul att han fick hälsa på på farfars jobb o få vara lite med farmor o farfar :)
Vilken söt nalle! :) O skönt att du kom iväg till stan så du fick dina mysbyxor med :D
Puss

2013-01-22 @ 10:29:27

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback