Alexander- bus, trots, hyss och massa godhet, humor och kärlek


Hejsan! Idag vaknade Alexander redan vid halv 8.. det brukar va han som galer först :P Inte alltid, men oftast :) Hela förmiddagen var rätt tuff.. vi var trötta, orkeslösa och uttråkade. Alexander var såå grymt busig och trotsig.. han hann med många hyss på morgonen..

Det största måste ändå ha varit när himmeln öppnade sig ute.. vi hade precis bestämt oss för att åka en sväng och höll på att klä på oss.. Alexander hade vi redan klätt på, så han var färdig. Under tiden vi grejade med oss andra bestämde sig Alexander för att låsa upp och öppna altandörren.. gå ut i SPÖregnet i sina precis påtagna kläder utan stövlar och leka med sin lilla traktor, springa in blöta ner hela golvet.. springa ut och springa in. Han var totalt dyngsur och lika så trägolvet....
Så det var bara till att klä av han allt igen och sedan klä på honom nya kläder under skrik och trots!

Förstår ni att vi var glada?! ;) Kan tillägga att när vi kom hem så hittade vi hans jättestora mjukisapa liggandes ute i det blöta.. stackarn! Så det hade han också hunnit med :P

Men men iväg kom vi.. och under tiden skötte han sig exemplariskt, endast med sitt vanliga gnäll.. "vill ha den! -tjat" m.m. ;) Men det står man ut med iaf..
Blev i alla fall en tur till Kalmar där vi besökte Jula, Lindex m.m Vi åt även på Rasta där han var jätteduktig.. På hemvägen somnade han snabbt.
Det var fint väder sen under hela tiden vi var iväg, men på hemvägen möttes vi av den mörkaste himlen jag sett tror jag! Och sen öppnade sig himlen igen... och har gjort några gånger.. men nu ikväll skiner solen :)

Phew vilken dag, i natt lär jag sussa gott! :) Kram 

Bullbak

Hej! idag blev det bullbak här hemma! Det är Dennis kung på ;) Alexander ville så klart hjälpa till... kolla in hans snygga förkläde hihi :P Två haklappar fick duga.. han har ett med pepparkaksgubbar på.. men det ligger nerpackat bland julsakerna :P Lille sötnosen! Här är några bilder :)
 

Ytterkläder

 
Alexander är i stort behov av ett nytt regnställ. Så jag gick in och beställde detta på Ellos.. Blev en liten jacka till Ellie också, som kan va bra nu sensommarn/ början på hösten. Så kul det är med lite nytt.. även om det inte är till en själv :) Kram

Tand på G?


Hej! Här har vi en grå trist dag.. det regnade hela morgonen men är uppehåll nu. Ändå varmt ute och så behövs det.. skulle bli mer regn idag o imorgon.. men sen fint till helgen igen så det får vi hoppas.
Dennis har ägnat några dagar åt att träda i garaget. Han har kört några vändor till tippen med..

Igår började vi även städa ur lite från de rummen som ska bli sovrum uppe.. ååh va vi velar om hur vi ska ha det.. vet inte vilket som blir bäst... Vet inte vem som ska ha vad osv.. Får fortsätta klura. Är ju lång tid kvar innan det ska möbleras m.m ;)

På tal om nåt helt annat, så upptäckte vi idag att Ellie har en liten pigg på gommen på hennes nedre vänstra sida.. Så undra så om det inte är en kindtand som är på väg upp? Hon har ju inte ens fått sina framtänder. Det är väl vanligast att man får framtänderna först? Får hålla koll.. hon vill ju gärna att man pillar där.. så blir att vänta och se och smyga in ett finger för att känna :)

Sen blir det bullbak här hemma. Dennis brukar alltid sköta den delen att baka bullar.. :) Ska bli gott! Kram
 

Världens Bästa ♥

Jag älskar dig Dennis och jag är så lyckligt lottad som får leva med dig och ha dig som far till barnen. Du är så bra på alla sätt och vis, fast att jag ibland kan reta ihjäl mig på dig ;)

Du är så perfekt!

Jag & Barnen älskar dig! :)

Kasslergratäng

Slänger in ett inlägg så jag vet vad jag kan ta och laga för middag en annan gång när det står still i huvudet...
Idag slängde jag ihop en kasslergratäng.. Jag skivade kasslern i skivor och varvade i ugnsformen med purjolök, paprika och riven ost.. La lite ananas i mitten. Sedan blandade jag ihop matlagningsgrädde, kvarg, svartpeppar, salt, 2 msk chilisås och en gnutta curry... in i ugnen 20-30 min i 200 grader.. till kokte jag potatis och grönsaker.. Gottigt.

Ny färg..


Som sagt har vi mest varit hemma och utomhus idag.. men vi åkte även en stund till barnens farmor o farfar..
Jag fick lite färg i mitt hår, solen bleker ju mitt hår nåt enormt på somrarna så det guldiga lyser igenom jämt.. en lite mörkare brun dämpade det lite mer iaf och jag blev nöjd med färgen. Hoppas den håller i sig!
Idag har jag både ätit pizza och massa godis. Usch, känner mig illamående nu :P
Snart blir det sängen här, ska bara se klart på filmen. Kram
 
 
 
 

Huset... lite rivning...

Hej! vilken het sommardag vi haft idag! 27 grader visade det på! Kom liite åskmuller, men långt ifrån och bara pyttelite regn. Idag har vi iaf tagit vara på den fina dagen och varit ute. Alexander har lekt och badat i sin pool och jag har hjälpt Dennis att riva den gamla uteplatsen som vi aldrig använder.. och helt plötsligt kändes trädgården ännu större än vad den är!

Massor att göra på detta hus... både på utsidan och insidan. Ibland vill man bara kräkas på allt som har med renovering att göra. Men lite i taget så blir det väl bra nån gång! Kram kram

Min älskade son!

Älskade lilla bus ♥ Idag har vi myst ute hela dagen. Först hemma och sen några timmar hos farmor o farfar.. Sen åkte vi hem och medan jag duschade kollade Alexander på "Lilla röda traktorn" och åt lite majskrokar.. eller taktosips som Alexander säger ;) "Traktorchips", för det var en traktor på förpackningen :P

När Dennis kom hem åkte familjen in till stan.. först hemmakväll och sen hälsade vi på farfar på brandstationen o kollade på brandbilarna, sen vidare till Maxi. Innan vi åkte hem åt vi på Max.. satt ute i sköna vädret. Sen tog vi en låång väg hem.. Alexander åt godis i bilen o efter han ätit en del så sa jag att nu fick det var bra och tur var väl det för det var väldigt slingriga vägar hem. Efter ett tag sa han att han hade ont i magen och jag frågade om han mådde illa och behövde kräkas.. ja nickade han, så då stannade vi så han fick ut o harkla sig lite och få lite luft.. stackars lille gubben... men det räckte tydligen och han va hela tiden på gott humör ändå.
 
Han hade blöja på sig under tiden vi var iväg.. i fall om att, men vi gick på toa med honom ändå.. så blöjan va torr när vi kom hem ♥ Duktiga killen! Några bilder som jag fick lov att ta idag här nedan :)
 

Tack för skjutsen ;)

Kikar in innan sängdags... Efter jag och Ellie hämtat Alexander på dagis idag så åkte vi till deras farmor o farfar... Blev lite bus där.... Alexander vill gärna ha med syster på sina lekar (än så länge hihi).. så farfar kom med denna briljanta idén ;)
Hihi sötnosarna...
Och här kommer några fler instagrambilder från idag (imm0rtelle1985)..

Ellies utveckling :) (Drygt 6 månader gammal)

Nu börjar det hända grejer här hemma... lillan utvecklas i rasande takt och blir allt mer stadig. Nu kan hon sitta flera minuter innan hon tippar :) Ser så gulligt ut när hon sitter där och leker med sina leksaker.. som även de är mer och mer intressanta :) Skallrorna är de bästa :)
När hon sitter hos mig i soffan vid datorn så vill hon dra i mina sladdar (vilket hon inte får hihi).
Hon har ju hittat fötterna och vänder sig fram och tillbaka och lyckas flytta sig från filten och fråga mig inte hur ;) Men hon snurrar och har sig när hon ligger på magen :) Så det känns som att det inte dröjer så länge innan hon börjar hasa sig fram mot saker.
Ellie är en riktig fruktälskare.. Hon brukar få frukt i sin "Fresh food feeder", så hon inte ska få i sig några bitar då man lägger de i ett nät. Hade det till Alexander också.. men han uppskattade den inte lika mycket som Ellie gör. Hon har smakat bl.a. melon, kiwi, banan och gurka i den.. och hon håller i den själv och för den till munnen.
Gröt och puré är hon inte så glad för ännu.. Men provar då och då :)
En riktig dregeltjej är hon så får jämt ha dregglis på henne (glöms bort ibland)... jag kan dock inte se några spår av tänder ännu.
Ögonen skiftar.. men jag tycker nog att de är mörkare nu och går mot brunt i mitten (pappa & storebror är brunögda och jag är grön/blå).
Hon har storlek 62/68 i kläder... mest 68.. men beror på en del 62 är ju stora/små lika så stl.68.. så det beror på fabrikatet..
Vi har börjat köpa blöjor i storlek 4 nu.. samma som brorsan har när han har blöja hihi :)

Älskade lilla du

Mammas duktiga kille ♥

Några bilder från kvällen.. Jag älskar att vara ute på de ljumma kvällarna o fota, plocka bär och bara njuta av lite tystnad :) Dagen har gått hyffsat fort.. Alexander har varit riktigt trotsig idag emellanåt, så det var skönt när Dennis kom hem :) Man behöver den där lilla stunden för att vila huvudet hihi :)
Annars så har jag grundmålat lite på huset där vår gamla ingång var.. och sen grillade vi lite gott när Dennis kom hem.

Måste bara avsluta med att berömma Alexander med som klarat sig helt utan blöja idag.. vi övar med honom varje dag nu. Hoppas det inte blir bakslag imorgon på dagis. Och även om det skulle bli det så känner jag ingen stress.. bättre att inte ta det för snabbt :) Han är såå duktig och blir stolt när det kommer i pottan :) Mammas stora kille ♥

Kram på er

Underbar sommardag

Idag har det varit hett.. riktigt hett :) Morgonen och förmiddagen tillbringade vi hemma.. Dennis tvättade bilen och Alexander sin traktor, jag fixade smoothie och njöt mest av det sköna vädret. Blev lite bus i vattenspridaren idag med för Alexander...
Efter lite lunch beslöt vi oss för att åka iväg en sväng. Det blev en sväng till Sturkö där Dennis föräldrar är med husvagnen. Blev lite bad i havet (jag hoppade) men även Ellie fick känna på det ljumna vattnet :) Premiär för hennes del :) Lilla gumman :) Lite gott på pizzerian blev det också.
Har varit en riktigt härlig helg.. imorgon är det dags för jobb för Dennis igen... men sista nu innan en veckas ledigt till :D KRAM!

När barnen sover.......

När barnen sover dansar föräldrarna på borden..... Eller vad ska man säga :) Massa godsaker dukades i alla fall fram.. två olika sorters meloner, kiwi, banan och färsk ananas som doppades i ljuvligt god chokladfondue.. till det gammaldags vaniljglass och alkoholfri mousserande jordgubbsdryck :)
Till detta kollade vi även på senaste Johan Falk filmen :) Mysig kväll!

Fötterna

Det händer så mycket hos Ellie nu.. De senaste dagarna har hon hittat sina fötter :) Så himla gulligt! ♥
Hon tycker bättre om att sitta upp än ligga mot ens arm eller i vagnen. Hon sitter stadigt med lite stöd då hon gärna tippar åt sidan efter en liten stund. Hon har hela tiden varit riktigt stark och stadig i sina ben. Hon pratar och skrattar mer och högre :) Hon skrattar ofta med/åt storebror när han busar med henne :) Ellie somnar fortfarande väldigt lätt... brukar somna efter en stund då man lagt henne i vagnen.. det kan va ibland på kvällarna då hon kan va lite ledsen, men oftast för att hon inte är tillräckligt trött då man börjar prova.
Hon dreglar jättemycket, men kan inte se några tänder än som är på gång.
Jag tycker hon är en väldigt nöjd och snäll liten dam :) Kram
 

19 juli


Ängsblomster


Kikar mest in för att önska en härlig fredag! Jag lämnade Alexander på dagis vid halv 11. Så jag har slappat, fixat med tvätt och gått barfota ute i gräset och plockat in lite härliga ängsblomster :)
Idag ska vi fredagsmysa med tacos och annat gott. Kram på er!

Älskade sötfis


En gosig kram från min älskade prins ♥ Vad jag älskar dej hjärtat.....

Det är en helt underbar ålder han är i nu.. bortser man från trotsen (som till viss del är rätt charmig även den ibland).. så är det helt ljuvligt. Han kan komma med såna klockrena kommentarer. Prickar i rätt ord och är väldigt skämtsam :) Han lär sig nya ord och meningar hela tiden och han förstår mer än vad man tror...
Han har koll på vart han (och även jag) lägger sina saker..
Ibland kan jag fråga om han vet vart systers napp är eller vad hans solhatt är m.m. och då brukar han ha stenkoll på det. Älskar dig så sötfis!♥
 

Huset och planer

Jag brukar ju alltid uppdatera här på bloggen när det hänt nåt nytt här hemma med huset... Nu har det stått väldigt still en längre tid.. Varken, orken, lusten, tiden, pengarna har funnits. Vi har bara gjort lite smågrejer som tagit bort den gamla cementtrappan till vår tidigare ingång... och så har Dennis grävt upp här intill uteplatsen och lagt fin- makadam där.. vi ska lägga mer sånt och sen lägga marksten där... Men hur långt vi kommer med det i sommar vet jag inte... vi har ju lite annat som måste göras och det är ju nackdelen med oss... att vi gärna påbörjar flera olika projekt.. på både gott och ont :)
Vi ska ju även göra trappor till både uteplatsen och till farstukvisten.. Jaja, lite i sänder så.. Så är det att bo i gammalt hus.. mycket man vill o måste göra =)
Kram

Bada i nya fina poolen =)

Igår badade min lilla prinsessa i sin nya pool som hon fått av sin morfar. Hon älskar verkligen att bada, men var rätt trött.. så hon somnade gott efter att fått bada lite :) ♥
Jätte söt pool.. Med nyckelpigor, fjärilar som man kunde sätta fast på poolen eller ha och leka med i vattnet :)

En dag i Boda

Hej kära ni som kikar in! Igår tillbringade ju vi dagen hos våra goa vänner Jenny och Alice. Timmarna flög iväg... Jenny bjöd på massor med godsaker.. kaffe och frallor när vi kom dit och senare bjöds det på glass med hemmagjord chokladsås och blåbär till och ett stort kakfat ;) Och sen grillade vi också! Jag kan aldrig åka till stranden haha.. tur att Ellie har det bättre här hemma än på en varm strand så får skylla på det så länge det går hihi...
Jenny o hennes familj har ju varit utomlands nu i sommar och de överraskade med presenter till oss alla tre! Alexander fick en jättefin röd t-shirt med bilar och Ellie fick en söt gose Ior (Nalle Puh) och jag en parfym som doftade ljuvligt! Tack så hemskt mycket, det hade ni ju inte behövs sötnötter!
Här kommer massor med bilder! Kram

Ljummen härlig kväll med vildhallon plockning :)


God kväll! Idag har jag och mina barn haft en urmysig dag hos våra vänner Jenny & Alice :) Har tagit endel bilder, men inte hunnit kolla igenom de och nu orkar jag inte ;) Så får bli ett inlägg om det imorgon..
Vid halv sex ikväll mötte jag upp Dennis på Maxi och vi handlade hem lite nödvändigheter. Alexander var riktigt mammig.. "mamma kööja", "mamma bääja mej".. gullunge.. ibland är han en riktig mammagris :) Ellie var nöjd som vanligt och låg bara och tittade i sin bilstol :)

Ikväll gick jag ut själv en liten stund.. var så skönt att lyssna på tystnaden medan solen försvann bakom träden. Jag gick och plockade lite vildhallon som jag tänkte ha till frukosten eller mellis imorgon :) Superhärligt... ljummet och helt vindstilla :) Var bara myggen som retade lite, men ändå så man stod ut :)
Imorgon är det dags för dagis för Alexanders del. Första gången på 4 veckor! Hoppas det kommer gå bra, han brukar ju tycka det är kul på dagis och ikväll när vi pratade om det så sa han "leka inne", "leka ute".. hihi... kul både och :)
Så Ellie och jag ska ha en mysig mysdag med lite småplock o massor med mys :)

Ha det bra! Kram

Slut i huvudet

Fy sitter med världens huvudvärk sen några timmar tillbaka.. inget vidare :/ Började dagen med sovmorgon iaf. Sen blev det promenad med Jonna (barnens faster)... igår kväll va vi ute på promenad också och hittade skitmycket kantareller :D runt 4 liter..
Efter vår promenad idag var vi några timmar hos barnens farmor & farfar.
Dennis kom hem strax efter 16 och då åkte vi och handlade lite. Ikväll lär det bli sängen tidigt för imorgon väntas bus me Alexanders favorit Alice o hennes mamma! :)
Nu ligger barnen och sover gott och jag har passat på att duscha m.m.  Kram på er

Puré :)


Idag var första gången Ellie fick provsmaka puré... det var med smak av  potatis och majs. Hon var inte jätteglad för det.. hon gjorde inte grimaser, men hon spottade ut mycket och svalde bara lite grann. Morotsdrickan gillar hon däremot, hon suger inte på flaskan utan biter på den så det kommer .. Efteråt fick hon smaka lite mosad banan.. det har hon testat innan och det är samma där.. inte grimaser men spottar ut det mesta.

Lilla sötfia :) ♥

Grillkväll hos min far

 
God kväll! Ikväll var vi hembjudna till min käre far. Det bjöds på grillat och Skånsk god spittekauga... "Spettekaka" med glass.. riktigt gott :) Alexander fick mata guldfiskarna i morfars stora damm och så fick han lite leksaker de hade i källaren som fick följa med hem, samt en liten babypool till Ellie med lite tillbehör :) Det tackar vi för :)
Vi ska även få deras hundhus till Acira som pappa byggt själv :) Deras hund använder aldrig det :) Men det får vi hämta med släp en annan dag =) Kram på er
 

Marknad


Hallå! Ikväll blev det en tur på marknad :) Tosia.. Handlade inte så mkt.. bara lite naturgodis och en traktor till Alexander. Men mysigt att komma iväg lite :) Ellie fick sitta i sittdelen nu.. hon är ju mer för att sitta och vara med nu och det funkade bra att sänka ner henne till liggläge också :)
Efteråt så åkte vi till Max och åt :)
Alexander fick inviga sina nya snygga gröna tunna jeans :) Och Ellie invigde sin nya prickiga klänning :) Mina älskade barn ♥
Kram!

Elfte Juli :)


Blomster 2013
 
Hejsan! Nu blir det snart sängen här.. helgen är på intåg och efter helgen börjar Dennis jobba igen :/ Känns himla tråkigt faktiskt! Idag har vi i stort sätt bara varit hemma.. Dennis och Alexander har grävt lite och jag har sorterat bland massa kläder och lagt undan de.. Alla Alexanders urvuxna kläder har legat i pappkassar.. men nu har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt vakumpåsar.. Super smidigt! :)
Jag tog en liten promenad idag och på hemvägen fick jag syn på några kantareller vid vägkanten. Så blev att jag fick med mig hela familjen på en skogsrunda.. massa mygg och snår.. men lite till hittade vi, iaf till middagen idag :) Kram på er

Hårfix! =)

Hej! Ikväll var jag hos Jonna och fixade håret :) Riktigt skönt då jag inte gjort nåt sen slutet på april.. inte så längesedan egentligen, men det var behövligt. Behövde dock inte klippa så mkt idag utan bara topparna.. det värsta var färgen :)
Så här blev det.....

Jag hade köpt med mig den "lilla" godisskålen och läsk som vi gottade oss på :P Och Jonna gjorde smoothies till oss... :) Vi lyssnade på bra musik och gosade med Ellie som var med mig :)
Tack Jonna!!! För hårfix o en mysig kväll! :)

Ölands Djurpark

Hej! Nu har jag gått igenom alla bilder från gårdagens utflykt.. tog alldeles för många som vanligt :P Vi åkte till Ölands Djurpark tillsammans med Dennis ena bror Joel och hans barn Hugo och Malte och så Dennis syster Jonna. Vi hade en jättemysig dag och var där mellan 10-17.
 
Vi hade med oss frukost och lunch dit. Vid frukostfikan så satte vi oss på den mest drygaste platsen märkte vi rätt snabbt... vid kakaduorna haha... en var så himla dryg.. skrikig och kaxig :P Vid lunchen var det mkt lugnare hihi.
 
Först kollade vi ju på alla djuren.. var i  Dinosaurieparken och sen vidare till karusellerna där småkusinerna snabbt hittade favoritkarusellen ;) Den åktes måånga gånger. Vi åkte sagotåg, spöktåg, gick i Sagoparken m.m. Åkte tåget runt Djur/nöjesparken gjorde vi med.
 
De har ju badland också som vi besökte med. Just när vi var där så var det rätt molnigt.. var sol innan och blev sol igen när vi bytt om haha ;) Barnen fick iaf åka lite vatten rutschbanor och så avslutade vi dagen med några karuseller till. Tack för en toppendag! Alexander var såå nöjd och somnade på direkten när vi satt oss i bilen typ ;) Mycket nöjd! Här kommer massor med bilder.. men ändå få mot vad jag tog hehe... Kram kram 

Härlig sommardag!

Hej, får bli ett snabbt inlägg nu innan sängen! Har varit en himla mysig dag idag. Dennis och hans bror Joel har hjälp deras pappa ute på åkrarna. Tagit in hö.. Jonna, jag, Malte och Alexander åkte i traktorvagnen en runda.. var skoj :) Barnen har badat och lilla Ellie fick också bada lite i den lilla taxi"poolen".
Kvällen har jag ägnat åt att förbereda godsaker till morgondagens lilla utflykt :) Kram på er

Kalas och kvällspromenad

Oj vilken fartfylld och härlig dag det varit idag! På eftermiddagen var vi bjudna på kalas hos min syster då hennes bonusdotter fyller år. Vi blev bjudna på såå god mat som vanligt.. Alexander och hans kusin Amanda badade i poolen.
På kvällen hade jag och Jonna bestämt att vi skulle ut och gå.. Så vi gick ca 8-9 km ihop med min syster Annika, systerdotter Amanda, min lilla Ellie och så 5 pudlar haha.. 
Jag invigde mina nya träningsskor.. så gudomligt sköna! Easy Tone från Reebok! Riktigt härlig promenad!
Nu är klockan mycket, så blir strax sängen.. ser fram emot en riktigt rolig vecka! Men imorgon ska jag försöka hinna med att städa! Kram och god natt =)

5 månader

Älskade lilla Ellie blir 5 månader idag..
Vi älskar dig såå... Pussar från storebror, mamma och pappa

Dagen och mumsig middag!

God kväll! Då var fredagen snart förbi.. Två trötta barn sussar sött ♥ Har varit en sväng i stan, shoppat lite.. och Dennis har skrivit lite papper på sitt jobb. Samt lite andra ärenden.. Vi hjälpte Dennis pappa att hämta en maskin till utbygget de håller på med.. Barnen fick hälsa på farfar på brandstationen en stund innan vi åkte hem och lagade den goda middagen nedan..
Efter vi ätit åkte vi till barnens farmor och farfar. Dennis hjälpte Donald där med utbygget. Vi åkte inte därifrån förrän sent... Snart blir det sängen här! :)

Ugnsrostade rotfrukter.. bland annat potatis, morötter, palsternacka, purjolök, vitlök, färsk broccoli och blomkål.. färsk timjan och kryddat med flingsalt, rapsolja och fransk örtkrydda... Riktigt gott!
Till det hade vi helstekt fläskfilé.. kalla såser (vitlök och bearnaisesås) och en sallad på fina små tomater och fetaost.. Och ett glas alkoholfritt vin.
 Mums!

Grötpremiär!

Ellie hade sin grötpremiär idag.. och vad tyckte hon? Svårt att säga :P Hon gapade när skeden kom.. men spottade ut det mesta med tungan ;) Hon harklade sig lite, men klöktes inte direkt.. Får prova imorn igen.. idag var hon lite trött också. Några bilder på sötnosan!

BVC och cykeltur

Hej! Idag var vi på bvc med lilla snäckan.. det var dags för henne att få sprutor, vägas och mätas.. Det gick bra.. men fy så ledsen hon blev av sprutorna.. man får verkligen kämpa med att hålla ifrån tårarna själv :( Hon har varit väldigt trött idag efter det.. hoppas inte hon får ont eller jobbig feber.
Alexander klappade henne och sa "Syster ledsen.. syster ajaj i benen".. Älsklings gubben.. han är så mån om sin lillasyster ♥ Även Alexander fick vägas och mätas idag.. men han slapp sprutorna ;)

Idag tog vi en liten promenad och Alexander fick cykla på sin trehjuling.. oj som han trampade!! Full fart enda till farfar :) Stannade bara 15 minuter eller nåt och gick sen hem igen... då var han lite tröttare ;) han orkade inte hela vägen då utan vi hängde cykeln på barnvagnen och Dennis bar honom lite :) Men tycker det var duktigt av honom.. är iaf en kilometer dit om det räcker.

Besök :)

Hej! Här är några bilder från dagen. Pauline och hennes barn kom på besök i eftermiddags till ikväll.. åt lite grillad korv och barnen lekte m.m. :) Paulines son Max har fyllt 1 år nu för ett par dagar sedan, så han fick lite presenter :) Det var kul att träffas, det var längesedan <3 Nu är jag ruskigt trött, så nu blir det sängen här! Natti natt! Kram

Nya bilen hämtad


I eftermiddags hämtade vi äntligen hem nya bilen. Roligt med nytt.. även om jag kommer sakna vår Santa Fe ibland, så kommer jag nog trivas väldigt bra med denna med.. Det är ju jättemycket som skiljer sig mellan de bilarna.. Innan hade vi ju både 4hjulsdrift, automat och det var en stor bil som tog sig fram överrallt... men det var ju så otroligt dyr att äga.. Denna nya är snålare i drift och skatt.. går inte jämföra och vi tjänar massor på att äga denna nya istället :) Och den har massa annat som vi inte hade innan.. inbyggd cdväxlare med plats för 6 skivor, inbyggd baslåda, backkamera, 6 växlad m.m. orkar inte rabbla upp allt...
Nu blir det sängen här efter en lång och rolig dag! :) Kram kram

Dagen :)

Några bilder från dagen! Vi ställde klockan och åkte bort till barnens farmor, farfar o faster.. där var även två av kusinerna och deras pappa...
Det var en som skulle gräva med grävmaskin m.m. och det var ju himmelriket för småkillarna :) Åt goda frallor och fikade på bullar som Thina bakat och chokladmuffins och banankaka som jag bakat :)
På eftermiddagen åkte vi in till stan för jag skulle fota Jonnas lägenhet innan vi skulle hämta hem den nya bilen.
Kram
 

Innan jag går och lägger mig....


Tänkte slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig... Ikväll kom min älskade vän Jenny hem från en härlig semester i Rhodos! Har saknat våra samtal på Skype om kvällarna :) Här är en bild på oss som Martin fotade oss för nån vecka sen :) Jag har redigerat den bara..
Imorgon (idag blir det ju nu när man kollar klockan) ska vi upp tidigt.. Alexander vill kolla när de ska gräva hemma hos farmor o farfar då de ska bygga pannhus. Sen ska jag in till stan och fota lite hos Jonna och vid 15 får jag lämna min älskade Santa Fe (kommer sakna den) och istället få min splirrans nya snygga bil :)
Kram på er