Tand på G?


Hej! Här har vi en grå trist dag.. det regnade hela morgonen men är uppehåll nu. Ändå varmt ute och så behövs det.. skulle bli mer regn idag o imorgon.. men sen fint till helgen igen så det får vi hoppas.
Dennis har ägnat några dagar åt att träda i garaget. Han har kört några vändor till tippen med..

Igår började vi även städa ur lite från de rummen som ska bli sovrum uppe.. ååh va vi velar om hur vi ska ha det.. vet inte vilket som blir bäst... Vet inte vem som ska ha vad osv.. Får fortsätta klura. Är ju lång tid kvar innan det ska möbleras m.m ;)

På tal om nåt helt annat, så upptäckte vi idag att Ellie har en liten pigg på gommen på hennes nedre vänstra sida.. Så undra så om det inte är en kindtand som är på väg upp? Hon har ju inte ens fått sina framtänder. Det är väl vanligast att man får framtänderna först? Får hålla koll.. hon vill ju gärna att man pillar där.. så blir att vänta och se och smyga in ett finger för att känna :)

Sen blir det bullbak här hemma. Dennis brukar alltid sköta den delen att baka bullar.. :) Ska bli gott! Kram
 

Kommentarer
Postat av: Denise - Mamma till NOah!

Åh så stor hon börjar bli nu! Länge sen jag kika in här!:) Noah har också lärt sig sitta=)

2013-08-04 @ 18:07:39
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 och gravid<3

Sötsnuttan då! Jo det är nog vanligast att få framtänderna först men en kompis son fick också sina kindtänder före, det såg ganska roligt ut när han hade en på varje sida med en stor glugg i mitten ;)
kram gumman :)

2013-08-05 @ 22:39:25
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback