Ellies utveckling :) (Drygt 5 månader gammal)


Jag känner att jag måste uppdatera lite om min lilla gumman utveckling! Hon är 4 månader och 3 veckor nu ungefär.. Blir 5 månader om drygt en vecka. Tiden går så fort, men jag njuter.. oj så underbart det är!

Ellie växer så det knakar.. hon har nu 62 och (mest) 68 i kläder. Ska till bvc mitten av nästa vecka.. då är det även dags för hennes andra vaccination.

Hon är väldigt stark och stadig, har starka ben och nyper. Hon har börjat tykännas litegrann. Hon pratar mycket, "spottas" med tungan ute, räcker ofta ut tungan och händerna hela tiden i munnen. Hon har fått prova majskrokar och småbitar av smörgåsrån och har även handlat hem risgröt som hon ska få smaka nån dag. Lite från tallriken får hon smaka ibland med (sås o sånt typ).. hon verkar öppen för smaker.

Ellie är väldigt intresserad av leksaker nu, speciellt såna som går att greppa och som skramlar, hon vänder sig från rygg till mage så fort man lägger ner sig, men har inte riktigt kommit in i att vända tillbaka sig.. hon har gjort det några gånger.. Hon sitter rakt och bra i ryggen när hon sitter, men tippar gärna åt sidan efter en stund.

Hon är en riktig gladfis, som ofta skiner som en sol och är sällan missnöjd. Oftast är hon lätt att lägga när hon ska sova.. de gånger hon kan va lite känslig och ledsen är på kvällen. Hon älskar när man sjunger och dansar med henne. Håller gärna handen. Är intresserad av min mobil o tvn och annat som lyser.

Ögonen skiftar ofta i färg, men är inte bruna ännu.. de går mer mot blått tror jag men är mörka. Ellie älskar att åka vagn och somnar oftast direkt när man börjar köra den, eller så ligger hon bara tyst och tittar :) Hon tycker jättemycket om att bada.

Har säkert glömt endel.. det händer ju såå mycket nu de första månaderna! :)

Kommentarer
Postat av: lin

Vilken skillnad det kan va i storlek på ungarna ;) Vår "lille" prutt är ju bara 7 veckor och har precis flyttat in i sina 62 kläder..

2013-06-30 @ 21:46:18
URL: http://phirali.wordpress.com/
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 och gravid<3

Vad fort tiden går! :) Hon verkar vara helt underbar er lilla prinsessa :) kramar

2013-07-06 @ 10:14:31
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback