Ny vecka!

Båda mina barn är snoriga nu och Alexander är även lite hostig, men det är väl sådant som hör hösten till. Alexander brukar va mer eller mindre förkyld och hostig hela detta halvåret. Men pigga och glada barn i alla fall. Ellie och jag hämtade hem honom för två timmar sedan och nu sover de båda.

Alexander har förresten en kindtand på gång upp. Han har inte sagt något om att den gör ont. Han var lite dålig i magen för några dagar sedan.. vet inte om det kan ha med saken att göra..? Små bebisar kan ju bli det när han tand ska komma igenom, så det borde väl va så för Alexander med?!

Idag var jag rätt trött på morgonen, man behöver väl återhämta sig efter helgens tripp till Ullared. Men ska snart ta mig ett ryck och städa, fixa med tvätt och massa andra hushållssysslor. Men rätt skönt att passa på att slappa när barnen ändå sover.. så en liten stund till ska jag allt sitta ;)
För övrigt så kryps det runt hela tiden nu för Ellies del.. och hon fegar inte för att krypa ut i hallen. Hon jagar gärna katterna ;) Hihi

Ha en fin dag! Stor kram

Kommentarer

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback