Älskade Ellie 1 1/2 år

Idag blir vår prinsessa 1 1/2 år! Vår glada lilla tjej, som är en bestämd dam och som tydligt visar vad hon tycker om eller inte. Hon säger några ord, hon härmar ljud, hon förstår om man ber henne att hämta nåt eller lämna nån leksak i lekrummet, hon tycker om att bygga med storlego. Ellie kan sitta länge och kolla på tex "Mamma Mu" när man lagar middag. Hon visar tydligt att hon inte gillar endel personer.. Börjar då gråta och vill upp i ens famn. Bråkar hon och storebror är hon inte sämre än att slå tillbaka.. men de kramas gärna också och visar att de tycker om varandra :P

Hon älskar att duscha och bada. Är lite rädd för stora hundar, men gillar små och även katter. Ellie tycker om att leka i sandlådan ute, går gärna runt med sin dockvagn och hon gillar mjukisdjur.
Hon gör slängkyssar och somnar lätt vid ef.m- vilan i sin säng. Kvällarna brukar hon ha lite svårare att komma till ro. Hon är väldigt kramgo och tycker om att gosa.
Ellie har 8 tänder.. 4 uppe och 4 nere. Köper mest stl 86 i kläder nu.
Att klättra upp på stolar m.m. är roligt! Har ofta god aptit, frukosten är nog bäst, hon älskar ananas, vindruvor och melon, även kokta morötter.
Det var en del jag kom på nu.. men finns ju såå mycket mer att skriva. Kort sagt är Ellie en förståndig flicka med en härlig egen vilja, som är väldigt kramgo och glad <3 Vi älskar dig så!

Idag sa Alexander till Ellie att hon var han bästa vän <3 Så söta! :) Kram

Kommentarer
Postat av: Elin - Livat på torpet

Tiden går så fort! Tycker det var nyss vi var gravida både du och jag ... :)

2014-08-07 @ 22:11:27
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback